Union – Wolfsburg ponturi, pronosticuri și cote – 10.02.2024 Bundesliga

Home » Union – Wolfsburg ponturi, pronosticuri și cote – 10.02.2024 Bundesliga

Union Berlin – VfL Wolfsburg

Sâmbătă, conferința din Bundesliga ne rezervă din nou cinci meciuri. Două echipe care nu sunt neapărat în cea mai bună formă în acest moment se vor întâlni pe Alte Försterei. Aflați cine va obține trei puncte importante în estul capitalei în pontul nostru de pariuri Union – Wolfsburg.

Die Eisernen vin la meci cu un punct obținut cu greu în meciul de recuperare cu Mainz din cursul săptămânii. Cu toate acestea, Köpenickers rămân pe locul 15 în clasament și sunt la doar trei puncte în fața celor de la Effzeh, un loc sub ei.

Wolfsburg, pe de altă parte, nu se află în pericol acut de retrogradare, dar este în continuare într-o formă deloc bună. Lupii încă așteaptă prima victorie din noul an și au obținut doar două victorii în ultimele 14 meciuri. Lupii sunt abia pe locul 11 în clasament

Union – Wolfsburg Info

  • Data & Ora: 10/02/2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Alte Försterei, Berlin
  • Competiția: Bundesliga, ziua 21

W

Formularul de sindicat &; Verificarea soldului

FCU continuă să joace un sezon la care doar cei mai mari pesimiști s-ar fi așteptat înainte de acest sezon. Perioada dintre a treia și a unsprezecea zi de campionat, în special, încă va da fiori pe șira spinării fanilor Unirii. După ceea ce ar fi trebuit să fie un început de sezon perfect, Union Berlin a pierdut nouă meciuri de campionat la rând. După această spirală negativă, chiar și antrenorul de lungă durată Urs Fischer a fost nevoit să demisioneze.

Sub conducerea succesorului său, Nenad Bjelica, lucrurile au mers însă ceva mai bine, chiar dacă croatul a stat în tribune doar în ultimele trei meciuri din cauza unei suspendări. De la preluarea antrenorului în vârstă de 52 de ani, însă, oamenii de fier au suferit doar trei înfrângeri și au acumulat 12 puncte în opt partide. Drept urmare, Köpenick rămâne pe locul 15 în clasament

Bone împotriva fostului club

Unul dintre cei mai importanți apărători ai lui Eisern, Robin Knoche, a petrecut 15 ani impresionanți la VfL Wolfsburg, din 2005 până în 2020. El a făcut apoi transferul la Union, care tocmai își încheiase primul sezon în Bundesliga. La 1. FC Union Berlin, s-a impus imediat ca un pilon indispensabil al echipei.

Cu toate acestea, următorul adversar va ocupa un loc foarte special în inima apărătorului. Knoche a progresat de la copil de mingi la profesionist în Autostadt și a avut 183 de apariții în Bundesliga, marcând douăsprezece goluri. Acum în vârstă de 31 de ani, jucătorul a mai obținut cu Lupii Campionatul de juniori A din 2011, în finala cu Hansa Rostock, și victoria în Cupa DFB în 2015, când Lupii au învins BVB.

Afacerile Uniunii &; analiză
  • În locul 15 în Bundesliga
  • A treia cea mai slabă ofensivă din campionat

    Wolfsburg Formular &; Verificarea soldului

    Lovii au urmărit obiectivul de a se califica în Conference League până în ultima zi de meci din sezonul trecut și vizează o revenire în Europa în acest sezon. Cu toate acestea, echipa din Saxonia Inferioară nu a reușit până acum să găsească stabilitate în performanțele sale și, prin urmare, rămâne pe locul 11 în clasament.

    În plus, vizitatorii așteaptă o victorie râvnită de cinci meciuri. VfL Wolfsburg a început recent noul an cu trei remize consecutive de 1-1. Apoi, duminica trecută au remizat 2-2 cu TSG Hoffenheim, iar antrenorul Niko Kovač speră acum să obțină alte trei puncte pe Alte Försterei.

    Behrens revine

    În precedentul meci de acasă al lui Union, pe 28 ianuarie, Kevin Behrens a jucat toate cele 90 de minute în tricoul lui Union. În ciuda eforturilor sale neobosite în fața porții în victoria cu 1-0 în fața lui Darmstadt, atacantul a avut ghinion. În acel meci, el a obținut o valoare xG impresionantă de 1,89, dar nu a reușit să înscrie un gol.

    Acum, jucătorul de 30 de ani va reveni sâmbătă pe Stadion An der Alten Försterei în tricoul lui VfL. Deși nu a reușit să marcheze nici în primul său meci pentru Wolves, săptămâna trecută, el a reușit să dea prima sa pasă de gol din Bundesliga. Cu toate acestea, ultimul său gol al sezonului a venit în urmă cu 19 meciuri

    Wolfsburg fapte & analiză
    • În al unsprezecelea loc în Bundesliga
    • Fără victorie în cinci meciuri

      Ne așteptăm ca Union să joace din nou sâmbătă cu un 3-5-2. Căpitanul Christian Trimmel va fi suspendat după cartonașul roșu primit împotriva lui Leipzig. Kevin Vogt este de asemenea suspendat pentru weekend.

      Ne așteptăm ca vizitatorii de la Autostadt să joace din nou un 4-4-2, cu fostul jucător al lui Union, Kevin Behrens, care ar putea ieși de pe bancă. Ne așteptăm ca Lovro Majer, autorul a două goluri, să revină în echipa de start sâmbătă

      Union – Wolfsburg cap-coadă & statistici

      Lupii au câștigat jumătate din cele 12 întâlniri directe cu Union de până acum. FCU, în schimb, a învins-o pe Wolfsburg doar de trei ori. De asemenea, VfL s-a impus cu 2:1 în prima manșă. Cu toate acestea, ultima victorie a clubului din Saxonia Inferioară pe Alte Försterei datează din 7 iunie 1992.

      Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.