Augsburg – Leipzig ponturi, pronosticuri și cote – 10.02.2024 Bundesliga

Home » Augsburg – Leipzig ponturi, pronosticuri și cote – 10.02.2024 Bundesliga

FC Augsburg – RB Leipzig

A 21-a zi de meci din Bundesliga este din nou plină de emoții. Sâmbătă după-amiază, Taurii din Leipzig vor primi vizita celor de la FC Augsburg. Puncte importante sunt în joc pentru ambele cluburi, deși cu obiective diferite pentru acest sezon. Aflați cine va câștiga această confruntare bavarezo-saxonă în pontul nostru de pariuri Augsburg – Leipzig.

FCA se află la mijlocul clasamentului și obiectivul lor principal este menținerea în campionat. Lucrurile arată bine în acest moment, dar Fuggerstädter încă trebuie să adune puncte pentru a nu aluneca în lupta pentru retrogradare.

Leipzig a reușit, în sfârșit, să sărbătorească prima victorie din 2024 la sfârșitul săptămânii trecute și să-și recupereze astfel locul în cursa pentru locurile din Liga Campionilor. RB își dorește în mod firesc să joace din nou în prima ligă în sezonul următor, dar se confruntă cu o concurență dură. Așadar, există o miză importantă pentru ambele echipe

Augsburg – Leipzig info

  • Data & Ora: 10.02.2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: WWK Arena, Augsburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 21

W

Augsburg Formă &; Verificare bilanț

Augsburg a obținut o remiză norocoasă de 1-1 la VfL Bochum weekendul trecut. Au fost conduși până în prelungiri, înainte ca Ermedin Demirović, din penalty în ultimul minut, să asigure un punct pentru Fuggerstädter. Înainte de asta, se înregistraseră două înfrângeri și o victorie. Programul de început de an al FCA nu a fost cu siguranță unul ușor, deoarece Leipzig este al treilea club din primele cinci care vizitează WWK Arena în acest an.

Augsburg se află în prezent pe locul al doisprezecelea în clasament, cu 22 de puncte. Ei se află la șapte puncte de locurile retrogradabile. Mijlocul campionatului este strâns legat, locurile 11 și 15 fiind despărțite de doar șase puncte

Demirović în flăcări

FCA Atacantul Demirović este în prezent într-o formă bună. El a marcat în total de trei ori în ultimele două meciuri, inclusiv o dublă împotriva lui Bayern. Demirović a dat dovadă de nervi tari de la punctul cu var, transformând penalty-uri împotriva Munchenului și Bochum.

În total, jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat unsprezece goluri în acest sezon și a oferit șase pase de gol extrem de puternice. În plus, Demirović este unul dintre cei mai rapizi jucători din campionat și a realizat deja 555 de sprinturi în acest sezon, al optulea cel mai mult dintre toți jucătorii

Augsburg fapte &; analiză
  • Posibilitatea de a ocupa poziția a douăsprezecea în clasament
  • Un punct din ultimele două meciuri

    Leipzig Formular &; Verificare bilanț

    Victoria cu 2:0 împotriva lui Union Berlin din weekendul trecut s-a simțit ca un fel de eliberare pentru Leipzig. Seria de trei înfrângeri de dinainte a fost încheiată, iar distanța față de locurile din Liga Campionilor este încă acolo. Pentru antrenorul Rose, a fost deosebit de important faptul că RB a reușit în sfârșit să păstreze o foaie albă împotriva lui Union.

    Acum, Taurii adulmecă din nou locul patru, RB fiind pe locul cinci cu 36 de puncte, la doar un punct în spatele BVB. Prin urmare, Leipzig ar putea trece din nou peste Dortmund cu o victorie. Avansul față de vicecampionii de la Frankfurt este de cinci puncte.

    Reîntoarcerea veteranilor

    Faptul că Leipzig nu a primit gol pentru prima dată din octombrie s-a datorat și revenirii a doi veterani. Rose a făcut o schimbare de portar împotriva lui Union și i-a mai dat o șansă lui Péter Gulácsi între buturi. Acesta a fost la fel de calm și experimentat ca întotdeauna.

    La aceasta s-a adăugat revenirea căpitanului și șefului apărării Willi Orban. Jucătorul de 31 de ani a intrat fără probleme în echipă după o pauză de cinci luni din cauza unei accidentări și a asigurat o apărare organizată a lui Leipzig. Ambii reveniți ar putea deveni extrem de importanți în această etapă a sezonului

    Leipzig fapte &; analiză
    • Postul cinci în clasament
    • Ultimul meci câștigat cu 2:0

      Ne așteptăm ca Augsburg să joace într-o formație 4-3-1-2 cu Demirović, în prezent puternic în față, alături de Phillip Tietz. Există încă un semn de întrebare în privința lui Kristijan Jakić, care ar putea fi înlocuit de Niklas Dorsch, care a fost accidentat anterior. În rest, unsprezecele de start rămâne neschimbat.

      Leipzig va juca într-o formație clasică de 4-4-2, dar Amadou Haidara, care s-a întors recent de la Cupa Africii, l-ar putea înlocui pe Kevin Kampl în echipa de start. De asemenea, Mohamed Simakan este în continuare o opțiune în apărare, după ce a fost suspendat recent din cauza unui cartonaș galben

      Augsburg – Leipzig cap-coadă & statistici

      În total, cele două cluburi s-au întâlnit de 19 ori. 15 dintre aceste meciuri au avut loc în Bundesliga și patru în Cupa DFB. Leipzig conduce clar la comparația directă și a câștigat unsprezece meciuri, în timp ce FCA a câștigat doar de trei ori. Ultima victorie a lui Augsburg a fost în 2017, iar cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată în 2011. FCA s-a impus cu 1:0 în turul 2 al Cupei de atunci.

      Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.