Dortmund – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 09.02.2024 Bundesliga

Home » Dortmund – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 09.02.2024 Bundesliga

Borussia Dortmund vs SC Freiburg

Ultimele două semifinale din Cupa DFB au avut loc în această săptămână. Vineri, însă, Bundesliga începe din nou, cu meciul din etapa a 21-a. Acolo se vor înfrunta două echipe care au fost deja nevoite să se încline în turul 2 al Cupei de această dată. Puteți afla cine poate obține vineri cele trei puncte în prima ligă germană în pontul nostru de pariuri Dortmund – Freiburg.

BVB este încă fără înfrângere în acest an calendaristic, deși a fost ținută la egalitate 0-0 la Heidenheim exact acum o săptămână. Echipa antrenorului Edin Terzić rămâne pe locul 4 în clasament.

Freiburg, în schimb, se află cu trei locuri mai jos, dar este încă în lupta pentru locurile europene. În ultimele două săptămâni, însă, breslașii au suferit două înfrângeri consecutive, cu Bremen și Stuttgart. Fanii SCF speră acum la o răsturnare de situație împotriva lui Dortmund

Dortmund – Freiburg info

  • Data & Ora: 09.02.2024, ora 20:30.
  • Locul de desfășurare: Signal Iduna Park, Dortmund
  • Competiția: Bundesliga, ziua 21

W

Dortmund Form &; Balance Check

În sezonul precedent, Dortmund a pierdut campionatul german doar în ultima zi de campionat. În acest sezon, însă, BVB nu va mai fi în cursa pentru campionat. În prezent, liderul campionatului, Leverkusen, are deja 15 puncte în fața galbenilor de la Schwaz. Dortmund, pe de altă parte, se află doar pe locul 4 în clasament și a suferit un nou eșec în săptămâna precedentă.

BVB a creat mult prea puțin în fața porții la Heidenheim și a fost bine servită cu o remiză 0-0 la finalul celor 90 de minute. În ultimele douăsprezece meciuri, Borussia a reușit doar patru victorii. În comparație cu sezonul precedent, însă, Dortmund are doar trei puncte mai puține la activ

Mai mult decât clasa individuală?

În meciul de săptămâna trecută de la Heidenheim, Borussia Dortmund nu și-a creat aproape nicio ocazie clară de gol și a încheiat cele 90 de minute cu o valoare xG de doar 0,64. Este deosebit de frapant faptul că cei mai creativi jucători ai lui Dortmund au fost absenți din acest meci. Julian Brandt, Marco Reus și Jadon Sancho, trei creatori de joc, au fost absenți.

Chiar dacă BVB a avut în continuare multă calitate în echipa de start, atacul Borussiei Dortmund a fost aproape devastator. În absența acestor trei jucători, cu multă clasă creativă individuală, s-a demonstrat încă o dată clar că abilitatea de a crea automat joc a lui Dortmund este limitată. Antrenorul Terzić va spera cu siguranță la revenirea minților creative vineri

Dortmund fapte &; analiză
  • Locul patru în Bundesliga
  • Doar patru victorii în ultimele douăsprezece meciuri
  • Top scorer este Niclas Füllkrug cu noi goluri în Bundesliga

W

Freiburg Form &; Balance Check

SC Freiburg și-a asigurat un loc în Europa League în ultimele două sezoane și a terminat mereu în top 10 al Bundesligii în ultimele patru sezoane. Echipa antrenorului Christian Streich se află în continuare acolo sus în acest sezon. În cele 20 de meciuri disputate până acum, SCF a acumulat un total de 28 de puncte, cu nouă puncte mai puțin decât în sezonul precedent.

Cu toate acestea, echipa din Breisgau ocupă un solid loc 7 în clasament și are în vedere cu fermitate locurile europene. Săptămâna trecută, însă, oamenii din Pădurea Neagră au suferit o înfrângere cu 3-1 în fața lui VfB Stuttgart. După șapte meciuri la rând fără înfrângere pe teren propriu, a fost un nou eșec pentru cei din Breisgau pe teren propriu

Günter back

La jumătatea lunii iulie, Christian Günter a suferit o fractură la antebraț într-un meci de verificare împotriva Grashoppers Zurich. Cu toate acestea, el a revenit la antrenamentele echipei la începutul lunii august. La începutul sezonului, veteranul a revenit pe teren cu o atelă și a jucat și în Cupa DFB, împotriva lui SV Oberachern, unde a marcat un gol. De asemenea, fundașul stânga a contribuit și la deschiderea Bundesligii, împotriva lui TSG Hoffenheim, cu o pasă de gol în 90 de minute de joc.

La scurt timp după aceea, el și-a deteriorat din nou antebrațul drept la antrenament. Cu toate acestea, au apărut complicații în timpul operației ulterioare, ceea ce înseamnă că jucătorul în vârstă de 30 de ani nu a mai putut juca niciun meci în 2023. Cu toate acestea, în ultima zi de meci, căpitanul SC și-a făcut în sfârșit revenirea după aproape șase luni de absență

Freiburg fapte & analiză
  • Pe locul șapte în Bundesliga
  • Ultima victorie în deplasare a fost pe 09.12.2023 la Wolfsburg

    Ne așteptăm ca gazdele de la Dortmund să joace în 4-2-3-1 și în această săptămână, Reus, Hummels, Brandt și Sancho urmând să revină în echipă. Sébastien Haller se află încă la Cupa Africii.

    Ne așteptăm ca Freiburg să revină la un 4-4-2 sâmbătă, cu Kyereh, Schmidt și Lienhart excluși vineri. Merlin Röhl va lipsi, de asemenea, din cauza suspendării. Japonezul Ritsu Doan, de asemenea, s-a întors de curând de la Campionatul Asiei

    Dortmund – Freiburg cap-coadă & statistici

    Freiburg a câștigat doar șase din cele 50 de meciuri competitive disputate împotriva Borussiei, singura victorie fiind obținută la Dortmund, pe 21 octombrie 2001. BVB a câștigat și ultimele patru întâlniri directe la rând.

    Comparare directă (H2H )

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.