Leipzig – Union ponturi, pronosticuri și cote – 04.02.2024 Bundesliga

Home » Leipzig – Union ponturi, pronosticuri și cote – 04.02.2024 Bundesliga

RB Leipzig – Union Berlin

Se apropie de final cea de-a 20-a zi de meci din Bundesliga. Cu toate acestea, ne așteaptă o ultimă confruntare interesantă în cel mai mare oraș din Saxonia. De la ora 17.30, RasenBallsport va primi vizita celor de la Eisern din estul capitalei. Ambele echipe vor căuta trei puncte extrem de importante, deși obiectivele rămase în acest sezon nu ar putea fi mai diferite.

Pe de o parte, RB încă se luptă pentru un loc în Liga Campionilor. Cu toate acestea, după trei înfrângeri la început de an, poziția de start a echipei antrenorului Marco Rose s-a deteriorat semnificativ. Sașii se află în prezent pe locul 5 în clasament.

Union, pe de altă parte, se luptă pentru a rămâne în prima ligă germană. Ironmen sunt în prezent pe locul 15 în clasament, dar au deja un avans de cinci puncte față de echipa de sub ei. În săptămâna precedentă, FCU a obținut o victorie extrem de importantă, 1:0, în fața lui SV Darmstadt. Puteți afla dacă RB va lua mai multe puncte în pontul nostru de pariuri Leipzig – Union

Leipzig – Union info

  • Data & Ora: 04.02.2024, ora 17:30
  • Locul de desfășurare a meciului: Red Bull Arena, Leipzig
  • Competiția: Bundesliga, ziua 20.
  • Transmisie TV: Sky

Leipzig Formă &; Verificare bilanț

RasenBallsport Leipzig face parte din Bundesliga de câțiva ani, chiar dacă multor fani nu le place să vadă acest lucru. Iar până acum, sașii nu au reușit să se califice în Liga Campionilor decât într-unul dintre cele șapte sezoane petrecute în prima ligă germană. Și în acest an, acesta a fost obiectivul sezonului, chiar dacă unii dintre cei din conducere sperau poate chiar în secret la campionat.

Cu toate acestea, campionatul este deja inaccesibil, deoarece Werkself are deja 15 puncte în față. Echipa antrenorului Marco Rose se află în prezent doar pe locul 5 în clasament, ceea ce ar putea să nu fie suficient pentru a se califica în Liga Campionilor. Unul dintre motivele acestei poziții este reprezentat de cele trei înfrângeri de la începutul anului fotbalistic 2024

Opentru scoruri

Loïs Openda este un adevărat golgheter, cu 13 goluri după 19 zile de meci. El a marcat și în înfrângerea cu 5:2 de la Stuttgart. În comparație cu sezonul precedent, în care Christopher Nkunku marcase doar 12 goluri pentru sași la acel moment și tot a terminat în fruntea clasamentului golgheterilor, belgianul s-a descurcat și mai bine acum.

Numărul de goluri marcate de Openda în această etapă a fost egalat doar de un anume Timo Werner în tricoul RB. Internaționalul german a marcat în total de 20 de ori în sezonul 2019/20. Interesant este că Openda l-a relegat pe Werner pe banca de rezerve în prima jumătate a sezonului, ceea ce a dus în cele din urmă la transferul jucătorului de 27 de ani la Tottenham în Premier League

Leipzig fapte &; analiză
  • RRB Leipzig are o serie de eșecuri în Bundesliga care durează de 3 meciuri.
  • Când RB Leipzig conduce cu 1-0 pe teren propriu, câștigă 83% din meciuri.
  • Când RB Leipzig este condusă cu 0-1 pe teren propriu în meciurile de acasă, câștigă 37% dintre ele.

    R

Formularul de sindicat &; Verificarea soldului

În acest sezon, ocazional, se pare că zeii fotbalului au conspirat împotriva lui Irons. FCU a căzut într-o adevărată spirală descendentă în prima jumătate a sezonului și s-a trezit în subsolul clasamentului. Cu toate acestea, grație unei mici reveniri de formă înainte de trecerea dintre ani, Union a petrecut iarna deasupra râvnitului clasament.

De asemenea, au început noul an cu o remiză solidă de 0-0 la Freiburg. După o înfrângere în meciul de recuperare împotriva lui Bayern, echipa a obținut o victorie importantă cu 1-0 în confruntarea din subsol cu Darmstadt 98 din săptămâna precedentă. Acest trei puncte a mărit la cinci puncte diferența față de 1. FC Köln și, astfel, față de locul de retrogradare

Clișeu istoric

Prima etapă cu RB Leipzig a fost începutul unei serii incredibil de negative pentru Union. Înaintea confruntării dintre cele două cluburi din ziua a treia, FCU conducea în clasament cu șase puncte și o diferență de goluri de 8:2. În același timp, Köpenickers ajunsese la 24 de meciuri consecutive în Bundesliga fără înfrângere pe Alte Försterei.

Cu toate acestea, FCU nu a avut nicio șansă în meciul cu sașii și a pierdut meritat cu 3-0, urmat de o prăbușire cum rar s-a mai văzut în istoria fotbalului german. Ferigile de Fier au pierdut un număr incredibil de nouă meciuri de campionat și chiar douăsprezece meciuri competitive la rând. Union va face cu siguranță tot ce-i stă în putință pentru a se asigura că această serie nu se va repeta după confruntarea de duminică

Union fapte &; analiză
  • Union Berlin nu a câștigat niciunul dintre ultimele 12 meciuri disputate în deplasare.
  • Union Berlin nu a reușit să înscrie în 6 din cele 9 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon.

    R

  • Când Union Berlin conduce cu 0-1 în meciurile din deplasare, câștigă 71% din aceste meciuri.

    R

Aliniație previzionată – ultima actualizare la 3 februarie 2024


Ne așteptăm la un 4-2-2-2-2 pentru gazdele de la Leipzig, cu Openda și Sesko formând din nou frontul doi duminică. Cu toate acestea, Amadou Haidara este încă la Cupa Africii, iar Mohamed Simakan ispășește un cartonaș galben de suspendare. Antrenorul Rose se va baza din nou pe veteranul Péter Gulácsi în poartă.

Ne așteptăm ca Union să revină la o formație 3-5-2, iar antrenorul Nenad Bjelica nu va reveni pe margine în această săptămână. Noile achiziții Chris Bedia și Yorbe Vertessen vor sta probabil pe bancă deocamdată

Leipzig – Union cap-coadă & statistici

Când ne uităm la confruntarea directă dintre aceste două echipe, nu se observă nicio tendință clară. Leipzig are șapte victorii la activ, în timp ce Union are șase. Înainte de prima etapă, FCU câștigase fiecare dintre cele cinci meciuri anterioare din campionat cu un scor impresionant de 2-1. În ziua a treia, însă, Leipzig a triumfat cu o victorie clară cu 3-0

  • În ultimele 14 meciuri, RB Leipzig a ieșit învingătoare de 7 ori. 1 meci s-a încheiat la egalitate, iar Union Berlin s-a impus de 6 ori. RB Leipzig are o diferență de goluri de 26-17.
  • RB Leipzig a câștigat 42% din reprize, Union Berlin a câștigat 24%.

    R

  • În medie, RB Leipzig înscrie 1,6 goluri împotriva lui Union Berlin, iar Union Berlin înscrie 1,4 goluri împotriva lui RB Leipzig.

    R

  • Media golurilor în prima repriză în întâlnirile dintre RB Leipzig și Union Berlin este de 0.8.

    R

  • RB Leipzig marchează în medie 2,14 goluri în meciurile de pe teren propriu, iar Union Berlin marchează în medie 0,93 goluri în meciurile din deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.