Freiburg – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Freiburg – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

SC Freiburg – VfB Stuttgart

În acest weekend, Bundesliga intră în cea de-a 20-a etapă a sezonului, iar în program sunt câteva meciuri interesante. În conferința plină de sâmbătă, SC Freiburg se confruntă, printre altele, cu VfB Stuttgart. Aflați cine va câștiga în acest meci în pontul nostru de pariuri Freiburg – Stuttgart.

Freiburg va încerca să revină la victorie după înfrângerea suferită la Bremen weekendul trecut. Pentru ei, afacerea internațională este încă în joc. Pentru a se asigura că nu pierd din vedere locul șase în clasament, cei din Breisgau au nevoie de un rezultat câștigător.

Stuttgart se va deplasa la Europa-Park-Stadion cu pieptul larg, deoarece șvabii au obținut în sfârșit prima victorie din acest an prin victoria răsunătoare în meciul din fruntea clasamentului cu Leipzig, din ultima zi. Aceștia rămân chiar în mijlocul luptei pentru locurile din Liga Campionilor și vor să se bazeze pe performanța puternică de săptămâna trecută. Se anunță a fi un meci interesant, deoarece ambele echipe vor căuta victoria și nu-și vor ceda nimic pe teren.

Freiburg – Stuttgart info

  • Data & Ora: 03.02.2024, ora 15:30.
  • Locuința de desfășurare: Stadionul Europa-Park, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 20.
  • Transmisie TV: Sky

Freiburg Formă &; Verificarea soldurilor

Freiburg are un bilanț mixt de la pauza de iarnă. Echipa antrenorului Christian Streich a adunat în total patru puncte din trei partide. Recenta înfrângere cu 3-1 în fața lui Bremen nu a fost pe placul lui Freiburg, echipa fiind lipsită de vigoare și entuziasm. Cu toate acestea, echipa se află în continuare pe locul șapte și rămâne principala contracandidată la locurile internaționale, la trei puncte în spatele celor de la Frankfurt.

Cu toate acestea, împotriva lui Stuttgart, breslașii vor încerca să revină pe drumul succesului, chiar dacă palmaresul Sport-Clubului împotriva echipelor de top în acest sezon nu este tocmai entuziasmant. Singurele înfrângeri de până acum au venit în fața lui Leverkusen, Munchen, Stuttgart, Dortmund și Leipzig

Blestemul de a primi goluri devreme

La Bremen, Freiburg a fost condusă foarte devreme datorită unui penalty obținut de Marvin Ducksch de la Werder în minutul 9. Chiar dacă SC a reușit între timp să egaleze scorul, meciul a fost pierdut în cele din urmă. Se pare că există un blestem asupra celor de la Breisgauers, deoarece au pierdut toate meciurile în care Sport-Club a primit gol în primul sfert de oră în acest sezon.

Acest tipar se extinde chiar și la ultimele nouă meciuri în care au primit un gol timpuriu. Freiburg nu a mai reușit să întoarcă un astfel de meci din mai 2022. În prima manșă cu Stuttgart, șvabii au preluat conducerea tot în minutul 3. Scorul final a fost de 5:0 în favoarea VfB.

Freiburg fapte & analiză
  • SC Freiburg nu a pierdut niciunul din ultimele 7 meciuri disputate pe teren propriu.
  • SC Freiburg are un bilanț pe teren propriu în acest sezon: 5 victorii – 3 egaluri – 1 înfrângere.
  • Când SC Freiburg conduce cu 1-0 în meciurile de pe teren propriu, câștigă 76% din aceste meciuri.

    R

Stuttgart Form &; Balance Check

După ce a început noul an cu două înfrângeri, VfB a avut un start fulminant în weekendul trecut. Victoria cu 5:2 împotriva lui Leipzig a arătat de ce Stuttgart se află atât de sus în clasament în acest sezon și cât de incitant poate juca fotbal. Drept urmare, echipa rămâne în top trei și are în prezent 37 de puncte.

RB Leipzig a fost ținută deocamdată puțin mai departe datorită ultimului său succes, iar Stuttgart are un avans de patru puncte față de locul cinci. Echipa antrenorului Sebastian Hoeneß va încerca să își mărească punctajul în fața celor de la Freiburg, în condițiile în care lupta pentru prima ligă rămâne extrem de strânsă

Recomandarea Undav pentru Campionatul European

Atacantul de la Stuttgart, Deniz Undav, a continuat să lucreze pentru o convocare la echipa națională la sfârșitul săptămânii trecute și, eventual, chiar pentru participarea la Campionatul European din 2024, în vară. Cu tripla sa împotriva lui Leipzig, el a jucat un rol cheie în victorie și a subliniat performanțele sale puternice din acest sezon.

Cu douăsprezece goluri și două pase de gol, el este în prezent cel mai bun atacant german și al patrulea pe lista celor mai buni marcatori din campionat. Dacă Undav va continua să aibă astfel de performanțe, antrenorul echipei naționale, Julian Nagelsmann, nu va avea probabil altă opțiune decât să îi ofere jucătorului de 27 de ani o șansă de a se prezenta în echipa DFB

Stuttgart fapte &; analiză
  • VfB Stuttgart a ajuns la o serie de înfrângeri în deplasare în Bundesliga care durează de trei meciuri.
  • VfB Stuttgart nu a reușit să înscrie în 3 din cele 9 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon.

    R

  • Când VfB Stuttgart conduce cu 0-1 în meciurile din deplasare, câștigă 83% dintre ele.

    R

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 1 februarie 2024


Echipa antrenorului Streich va juca într-un sistem 4-3-3. În ciuda înfrângerii din cel mai recent meci, ne așteptăm doar la câteva schimbări în formația de start. Manuel Gulde va reveni după suspendare în apărare. Există încă un semn de întrebare dacă Roland Sallai va fi apt la timp. Michael Gregoritsch ar fi o alternativă în atac.

De asemenea, antrenorul lui Stuttgart are puține motive să schimbe formația. De asemenea, joacă într-un 4-3-3 cu Undav și Chris Führich, recent remarcați în față. Doar Atakan Karazor, care a fost suspendat weekendul trecut din cauza celui de-al 5-lea cartonaș galben, este așteptat să revină în 11-le de start

Freiburg – Stuttgart head-to-head & statistici

48 de meciuri s-au disputat deja între cele două cluburi. 43 dintre acestea au avut loc în Bundesliga, în timp ce echipele s-au confruntat de cinci ori și în Cupa DFB. Stuttgart conduce în clasamentul comparației directe și a câștigat 25 de meciuri. Freiburg a câștigat 17 partide. Înainte de ultima înfrângere a Sport-Clubului în prima etapă din acest sezon, Freiburg câștigase șase victorii la rând. Prima dată când cele două echipe s-au întâlnit a fost în 1993. Atunci, Freiburg s-a impus cu 2:1.

  • Registrul pe teren propriu al ultimelor 24 de meciuri dintre SC Freiburg și VfB Stuttgart este: 13 victorii, 2 egaluri și 9 înfrângeri. Diferența de goluri: 39-32 în favoarea lui SC Freiburg.
  • O privire la SC Freiburg: Lucas Holer este cel mai bun marcator, cu 6 goluri. Serhou Guirassy a marcat de 17 ori pentru VfB Stuttgart.
  • Vincenzo Grifo are cele mai multe pase de gol pentru SC Freiburg, cu 6. Chris Fuhrich (6) este în frunte pentru VfB Stuttgart.

    R

  • În medie, SC Freiburg înscrie 1,6 goluri împotriva lui VfB Stuttgart, iar VfB Stuttgart înscrie 1,6 goluri împotriva lui SC Freiburg.

    R

  • SC Freiburg marchează în medie 1,96 goluri când joacă acasă, iar VfB Stuttgart marchează în medie 1,78 goluri când joacă în deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.