Darmstadt – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Darmstadt – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen

Sâmbăta aceasta ne așteaptă încă cinci meciuri interesante pentru noi, fanii Bundesligii, în cadrul conferinței. O adevărată confruntare a contrariilor va avea loc pe Böllenfalltor, de la ora 15.30. Cea mai slabă echipă din campionat va primi vizita liderului campionatului. Puteți afla dacă acolo ne-ar putea aștepta o surpriză în pontul nostru de pariuri Darmstadt – Leverkusen.

În sezonul 2023/24, ultima clasată va întâlni pentru prima dată liderul. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în noiembrie 2022, în meciul dintre Schalke și Bayern, pe care campioana en-titre l-a câștigat cu 2-0.

Darmstadt, între timp, a suferit și ea un nou eșec în săptămâna precedentă. SVD a pierdut meritat cu 1-0 în meciul din subsol cu Union Berlin, în timp ce Bayer Leverkusen a ratat un pas important spre campionat în ultima zi. Werkself a remizat 0-0 în confruntarea din Renania cu Gladbach

Darmstadt – Leverkusen info

  • Data & Ora: 03/02/2024, 3:30 pm
  • Locuința de desfășurare a meciului: Stadionul Merck de la Böllenfalltor, Darmstadt
  • Competiția: Bundesliga, ziua 20.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Darmstadt Form &; Balance Check

SV Darmstadt a promovat oarecum surprinzător din a 2-a Bundesliga în prima ligă germană în sezonul precedent. Prin urmare, suporterii vișiniilor erau conștienți încă dinaintea sezonului că singurul obiectiv în acest sezon va fi evitarea retrogradării. Iar acest lucru este cu siguranță încă posibil pentru echipa antrenorului Torsten Lieberknecht.

Cu unsprezece puncte până acum, SVD se află la doar două puncte în spatele locului de retrogradare ocupat în prezent de 1. FC Köln. Cu toate acestea, clubul din Hesse a reușit doar două victorii până acum în acest sezon și așteaptă o victorie de trei puncte în prima ligă germană încă de la începutul lunii octombrie

Lilien fără stabilitate defensivă

Performanța defensivă impresionantă a jucat un rol decisiv în succesul lui Darmstadt 98 în sezonul de promovare. Crinii au încasat doar 33 de goluri în tot sezonul din divizia secundă, ceea ce îi face să fie cea mai stabilă apărare din întreaga divizie inferioară. Până acum, însă, în acest sezon, SVD nu se poate baza pe o apărare solidă.

Darmstadt a încasat deja 47 de goluri, cu 15 mai multe decât în sezonul precedent, ceea ce o face cea mai vulnerabilă apărare din campionat. Chiar și Gladbach, care are a doua cea mai slabă apărare, a încasat cu nouă goluri mai puțin. De asemenea, vișiniii au încasat mai mult de trei goluri în trei rânduri și chiar cinci în prima manșă împotriva celor de la Werkself.

Darmstadt fapte &; analiză
  • SV Darmstadt 98 nu a mai câștigat de 13 meciuri.
  • Cu 4 cartonașe roșii, SV Darmstadt 98 se află în fruntea clasamentului infracțiunilor din Bundesliga.

    R

  • SV Darmstadt 98 nu a reușit să marcheze în 4 din cele 10 meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga în acest sezon.

    R

Leverkusen Form &; Balance Check

Bayer Leverkusen continuă să joace un sezon remarcabil. Oamenii antrenorului Xabi Alonso continuă să troneze în fruntea clasamentului și au deja 25 de puncte în plus față de același punct din sezonul precedent. Cu toate acestea, Werkself a suferit un mic eșec în ultima zi de meci.

În confruntarea din Renania cu Borussia Mönchengladbach, Bayer 04 a fost ținută la egalitate, scor 0-0. În consecință, avansul față de Bayern pe locul doi în clasament s-a redus la două puncte. Marea confruntare dintre cele două echipe de top va avea loc, așadar, săptămâna viitoare, pe BayArena.

Historic Werkself

Acest sezon ar putea fi cu adevărat istoric pentru renaniști. Leverkusen nu a pierdut niciunul din cele 28 de meciuri competitive disputate până acum în acest sezon. Oamenii de sub Bayerkreuz au reușit un parcurs comparabil încă de pe vremea când se aflau în divizia secundă. Atunci, secvența s-a încheiat în cel de-al 29-lea meci competițional, în februarie 1979, împotriva Fortuna Köln. Cu toate acestea, această serie nu ar trebui să fie întreruptă împotriva Darmstadt.

Prin urmare, fanii lui Werkself sunt deosebit de concentrați pe o victorie. Un rezultat de trei puncte la Darmstadt ar ajuta Leverkusen să depășească numărul de puncte acumulate anul trecut în ziua a 20-a de campionat, ceea ce ar fi istoric. Niciodată Werkself nu a mai depășit atât de devreme totalul de puncte din sezonul precedent; până acum, acest lucru s-a întâmplat cel mai devreme doar în ziua 21

Leverkusen fapte &; analiză
  • Știați că Bayer Leverkusen marchează 24% din golurile sale între minutele 61-75?
  • Bayer Leverkusen nu a pierdut niciunul din ultimele 31 de meciuri.
  • Bayer Leverkusen a marcat în fiecare din ultimele 30 de meciuri.

Aliniație previzionată – ultima actualizare la 1 februarie 2024


După ce Darmstadt a jucat recent cu patru fundași împotriva lui Union, fără succes, ne așteptăm ca echipa antrenorului Lieberknecht să joace din nou cu trei fundași sâmbătă. Luca Pfeiffer va juca din nou în față.

Pe vizitatorii de la Leverkusen îi vom vedea din nou în obișnuita lor formație 3-4-2-1. Edmond Tapsoba a revenit de la Cupa Africii, dar probabil că va sta deocamdată pe bancă. De asemenea, presupunem că Granit Xhaka nu va juca, deoarece în prezent are patru cartonașe galbene, iar FC Bayern îl așteaptă săptămâna viitoare

Darmstadt – Leverkusen cap-coadă & statistici

Cele două echipe s-au întâlnit de opt ori în meciuri competitive până acum. Leverkusen s-a impus de șase ori, în timp ce „crinii” au reușit doar două victorii. Singura victorie pe teren propriu a celor de la Lilies a venit în turul 2 al Cupei DFB în 1989

  • În ultimele 6 dueluri, SV Darmstadt 98 a părăsit terenul ca învingătoare de 1 dată. 0 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Bayer Leverkusen a câștigat de 5 ori. Bayer Leverkusen are o diferență de goluri de 16-6.
  • Luca Pfeiffer are cele mai multe pase de gol pentru SV Darmstadt 98, cu 3 pase de gol. Alex Grimaldo (8) conduce pentru Bayer Leverkusen.
  • SV Darmstadt 98 câștigă prima repriză în 17% din meciurile lor, Bayer Leverkusen în 54% din meciurile lor.
  • În medie, SV Darmstadt 98 înscrie 1 gol împotriva lui Bayer Leverkusen, iar Bayer Leverkusen înscrie 2,4 goluri împotriva lui SV Darmstadt 98.

    R

  • SV Darmstadt 98 marchează în medie 1,2 goluri când joacă acasă, iar Bayer Leverkusen marchează în medie 2,07 goluri când joacă în deplasare (în medie).
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.