Bayern – Gladbach ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

Home » Bayern – Gladbach ponturi, pronosticuri și cote – 03.02.2024 Bundesliga

Bayern Munchen – Borussia Mönchengladbach

Bayern are de înfruntat în acest moment un adversar de temut în Bundesliga. După ce în săptămâna precedentă s-a deplasat la Augsburg, unde a avut mereu probleme în ultima vreme, Borussia Mönchengladbach vine sâmbătă pe Allianz Arena. Puteți afla dacă campioana en-titre se poate impune în fața puștilor în pontul nostru de pariuri Bayern – Gladbach.

Cu toate acestea, în săptămâna precedentă, FCB și-a depășit forma slabă la Augsburg. Campioana en-titre s-a impus cu 3:2 la Fuggerstädter, iar derapajul lui Leverkusen a redus la două puncte diferența față de liderul clasamentului.

Motivul pentru derapajul lui Leverkusen este, între timp, următorul adversar al lui Bayern. Gladbach nu a jucat nici pe departe cu stelele de pe cer, dar a avut o prestație defensivă solidă. Ultrașii se află pe locul 12 în clasament după remiza 0-0

Bayern – Gladbach info

  • Data & Ora: 03.02.2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, ziua 20.
  • Transmisie TV: Sky

Bayern Formă &; Verificarea soldului

Bayern a suferit o înfrângere complet surprinzătoare pe teren propriu cu Werder Bremen în urmă cu două săptămâni. Cu toate acestea, FCB s-a revanșat cel puțin parțial în ultimele două meciuri. Bayern a obținut două victorii la limită, în meciul de recuperare cu Union Berlin și săptămâna trecută cu FC Augsburg.

Drept urmare, echipa antrenorului Thomas Tuchel a pândit din nou liderul campionatului, Bayer Leverkusen, și se află acum la doar două puncte în spatele lui Werkself. Duelul direct dintre cei doi actuali giganți ai campionatului va avea loc după meciul cu Gladbach. FCB ar vrea acum să mențină presiunea cu o victorie împotriva puștilor

Bayern la țintă

Victoria de săptămâna trecută a celor de la Bayern împotriva celor de la FC Augsburg a fost oarecum norocoasă pentru echipa din Munchen, deoarece Fuggerstädter a marcat mai multe xG la finalul întâlnirii. Cu toate acestea, cei din Munchen nu au fost neapărat norocoși până acum în acest sezon.

Până acum, campioana en-titre a adunat de fapt exact punctele la care se aștepta. Iar golurile marcate și cele primite de FCB se încadrează și ele în intervalul așteptat. În comparație, liderul campionatului, Leverkusen, a obținut cu 7,53 puncte mai mult decât ar sugera tabelul xPTS. De asemenea, Bayern a terminat întotdeauna sezoanele în intervalul de puncte așteptat în ultimii ani

Bayern facts &; analysis

Bayern facts &; analysis

  • Registrul pe teren propriu al lui Bayern Munchen în acest sezon: 8 victorii – 1 egal – 1 înfrângere.
  • Când Bayern Munchen conduce cu 1-0 pe teren propriu, câștigă 80% din meciuri.
  • Când Bayern Munchen este condusă cu 0-1 pe teren propriu în meciurile de acasă, câștigă 42% din aceste meciuri.

    R

Gladbach Form &; Balance Check

Gladbach a suferit o remaniere semnificativă în vară și s-a confruntat cu un sezon dificil. Prima jumătate a sezonului a fost exact la fel pentru mânji. Borussia a avut un început slab de sezon și s-a aflat pe un dezamăgitor loc 15 în clasament după primele meciuri. Echipa a arătat apoi o oarecare îmbunătățire sub conducerea antrenorului Gerardo Seoane.

VfL a fost deosebit de puternică între sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii decembrie și a ajuns în această perioadă și în sferturile de finală ale Cupei DFB, unde săptămâna viitoare o așteaptă Saarbrücken din divizia a 3-a. În campionat, „vulpoii” au obținut patru puncte în primele trei meciuri din noul an, cu Stuttgart, Augsburg și Leverkusen, și ocupă în prezent locul 12

Neuhaus s-a întors

În urmă cu câțiva ani, Florian Neuhaus era considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul german. Acum în vârstă de 26 de ani a sărbătorit debutul în timpul împrumutului său la Fortuna Düsseldorf în sezonul 2017/2018. De atunci, mijlocașul a avut chiar și zece apariții pentru echipa națională a Germaniei. De asemenea, Neuhaus și-a prelungit contractul cu Borussia în vară.

Dar sub comanda antrenorului Seoane, mijlocașul născut la Landsberg nu a avut prea multe șanse în prima jumătate a sezonului. Descoperirea lui Rocco Reitz, în special, a diminuat timpul de joc al lui Neuhaus. În meciul cu Leverkusen, însă, jucătorul de 26 de ani a revenit în 11-le de start și a impresionat mai ales la nivel combativ. După această prestație, Neuhaus poate spera la apariții ca titular și în meciurile următoare

Gladbach fapte &; analiză
  • Borussia Mönchengladbach nu a câștigat niciunul dintre ultimele 6 meciuri disputate în deplasare.
  • Borussia Mönchengladbach a primit câte un gol în fiecare din ultimele 6 meciuri.

    R

  • Borussia Mönchengladbach a marcat în fiecare din ultimele 17 meciuri.

    R

Aliniație previzionată – ultima actualizare la 1 februarie 2024


Bayern va juca din nou cu un 4-2-3-1. Kingsley Coman a fost adăugat în apărarea Munchenului la sfârșitul săptămânii trecute. Gnabry, Laimer, Kimmich, Sarr și Upamecano vor fi și ei indisponibili. Min-jae Kim este, de asemenea, încă în misiune internațională. Ne așteptăm ca noua achiziție Sacha Boey să fie în unsprezece de start.

Ne așteptăm ca Gladbach să alinieze din nou un spate trei împotriva lui Bayern sâmbătă. După ce a păstrat o foaie albă împotriva lui Werkself, nu ne așteptăm la schimbări în unsprezece de start. Cu toate acestea, fundașul central Ko Itakura se află încă la Campionatul Asiei

Bayern – Gladbach cap-coadă & statistici

Gladbach este un adversar oarecum de temut pentru Bayern. Munchenii au câștigat doar patru din ultimele 12 meciuri împotriva colțoșilor. Cu toate acestea, campioana en-titre a câștigat 58 din cele 119 meciuri competitive, în timp ce Gladbach a reușit doar 29 de trițe

  • Registrul pe teren propriu al ultimelor 30 de meciuri ale lui Bayern Munchen împotriva Borussiei Mönchengladbach este: 18 victorii, 6 egaluri și 6 înfrângeri. Diferența de goluri: 61-32 în favoarea lui Bayern Munchen.
  • O privire la Bayern Munchen: Harry Kane este cel mai bun marcator, cu 23 de goluri. Alassane Plea a marcat de 7 ori pentru Borussia Mönchengladbach.
  • Leroy Sane are cele mai multe pase de gol pentru Bayern Munchen, cu 10. Franck Honorat (6) conduce pentru Borussia Mönchengladbach.
  • În medie, Bayern Munchen înscrie 1,2 goluri împotriva Borussiei Mönchengladbach, iar Borussia Mönchengladbach înscrie 2,4 goluri împotriva lui Bayern Munchen.
  • Bayern Munchen marchează în medie 2,79 goluri în meciurile de acasă, iar Borussia Mönchengladbach marchează în medie 2,04 goluri în meciurile din deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.