Stuttgart – Leipzig ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

Home » Stuttgart – Leipzig ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

VfB Stuttgart – RB Leipzig

Bundesliga continuă, iar tensiunea în prima ligă nu putea fi mai mare. În timp ce cele trei principale contracandidate din fruntea clasamentului – Bayern, Stuttgart și Leipzig – nu au reușit să marcheze în weekendul trecut, Bayer Leverkusen a făcut ceea ce pare a fi un pas mare spre campionat. Dar nu este încă totul seara, deoarece mai sunt câteva meciuri de jucat. În etapa a 19-a, două dintre favorite se vor confrunta sâmbătă după-amiază, când VfB Stuttgart va primi vizita lui RB Leipzig. Aflați cine va câștiga acest meci de top și cine va pleca cu mâna goală în pontul nostru de pariuri Stuttgart – Leipzig.

Stuttgart a pierdut dezamăgitor în fața candidatei la retrogradare Bochum recent. De asemenea, echipa a suferit o înfrângere împotriva lui Gladbach în urmă cu două săptămâni. Taurii din Leipzig se prezintă și ei în această confruntare cu două înfrângeri consecutive în Bundesliga. Ei au pierdut în ultimul minut în fața liderului Leverkusen la sfârșitul săptămânii trecute, într-un meci care a meritat cu prisosință denumirea de „meci de top”.

Drept urmare, Dortmund, care a revenit, suflă în ceafă ambelor echipe, iar lupta pentru locurile din Liga Campionilor este în plină desfășurare. Învingătoarea acestui meci își va asigura locul trei, în timp ce învinsa riscă să părăsească locurile de calificare în primul eșalon.

Stuttgart – Leipzig info

  • Data & Ora: 27.01.2024, ora 15:30.
  • Locul de desfășurare: MHPArena, Stuttgart
  • Competiția: Bundesliga, ziua 19.
  • Transmisie TV: Sky

Stuttgart Formă &; Verificare bilanț

Cu două înfrângeri la rând, nu este încă momentul să vorbim de o criză la Stuttgart. Cu toate acestea, VfB a obținut o singură victorie în ultimele cinci partide. Echipa condusă de antrenorul Sebastian Hoeneß se află în prezent pe locul trei în clasament, cu 34 de puncte. Liderii de la Leverkusen s-au distanțat deja la 14 puncte. Din punctul de vedere al lui Stuttgart, este, prin urmare, mai important să rămână în primele patru pentru a-și încununa sezonul puternic cu participarea în Liga Campionilor la final.

Cu toate acestea, BVB, aflată în prezent pe locul cinci, se află la doar un punct în spate și ar putea să o depășească pe VfB în această zi de meci în cazul unei înfrângeri sau al unei remize. Cu toate acestea, șvabii pot aborda acest meci cu încredere, deoarece echipa este neînvinsă pe teren propriu de șase meciuri, incluzând două victorii împotriva BVB în campionat și cupă, precum și o remiză cu Leverkusen.

Lipsește atacantul principal

Serhou Guirassy, cel mai bun marcator al lui Stuttgart, lipsește cu desăvârșire în aceste zile. Ghinezul, care joacă în prezent pentru țara sa la Cupa Africii, a călătorit la turneu cu o accidentare, dar și-a sărbătorit recent revenirea în meciul Guineei cu Senegal. Națiunea este încă în turneu ca cea mai bună echipă de pe locul trei după faza grupelor, astfel că nu este încă clar când va reveni Guirassy la Stuttgart.

Atacantul are deja 17 goluri în acest sezon și a contribuit cu o pasă de gol. Acest lucru îl face al doilea cel mai bun atacant din campionat după superstarul Harry Kane în acest moment și îl face dificil de înlocuit pentru șvabi. În ultimele două meciuri fără el, Stuttgart a marcat doar un singur gol mizerabil

Stuttgart fapte &; analiză
  • VfB Stuttgart nu a pierdut niciunul dintre ultimele 8 meciuri disputate pe teren propriu.
  • VfB Stuttgart are un bilanț pe teren propriu în acest sezon: 7 victorii – 1 egalitate – 1 înfrângere.
  • În urmă cu un an, VfB Stuttgart se afla pe locul 15 în clasament, cu 16 puncte. În prezent, se află pe locul 3 (34).

Leipzig Form &; Bilanț de verificare

Leipzig se confruntă, de asemenea, în prezent cu o scădere de formă. Taurii au pierdut recent cu Leverkusen și Frankfurt și nu au mai câștigat de trei meciuri. Drept urmare, și ei au doar patru puncte din ultimele patru partide. Ei se află chiar în spatele VfB pe locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu BVB pe locul cinci. Este adevărat și pentru ei că nu ar putea să-și apere locul în Liga Campionilor în cazul unei înfrângeri sau al unui egal.

Un mare neajuns în acest moment este apărarea, Leipzig nefiind în stare să păstreze o foaie albă în această etapă. Ultimul meci de campionat în care s-a înregistrat o foaie albă a fost în urmă cu zece zile. În toate competițiile, au trecut deja treisprezece meciuri. Cu siguranță nu va fi ușor să întrerupă această serie negativă împotriva lui Stuttgart, care este puternică acasă.

Returner Olmo

Înfrângerea cu Leverkusen a fost cu siguranță o sursă de frustrare pentru Leipzig. Cu toate acestea, a existat un lucru pozitiv de raportat de la meci, și anume revenirea lui Dani Olmo în 11-le de start. Internaționalul spaniol a suferit o accidentare serioasă la articulația umărului la sfârșitul lunii octombrie și a fost indisponibil mai bine de două luni. El a revenit acum și a beneficiat de puțin mai puțin de 20 de minute de antrenament în meciul cu Frankfurt din penultima zi.

Olmo a revenit în echipa de start împotriva lui Leverkusen și a marcat imediat, stabilind golul de 2:1 al colegului Loïs Openda pentru Leipzig. Jucătorul în vârstă de 25 de ani are acum două goluri și două pase de gol și sperăm că îi va readuce pe Bulls pe drumul spre succes din punctul de vedere al fanilor lui Leipzig

Leipzig fapte &; analiză
  • Știați că RB Leipzig marchează 21% din golurile sale între minutele 61-75?
  • Când RB Leipzig conduce cu 0-1 în deplasare, câștigă 86% din meciuri.

    R

  • Când RB Leipzig conduce cu 1-0 în meciurile din deplasare, câștigă 10% din meciuri.

    R

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 26 ianuarie 2024


Stuttgart se aliniază într-o formație 3-4-3. Jamie Leweling l-a înlocuit recent pe Guirrasy, care lipsește, în echipa de start, alături de Deniz Undav și Chris Führich în atac. În apărare, francezul Anthony Rouault ar putea avea șansa de a intra în 11-le de start. Pascal Stenzel, care nu a fost pe deplin convingător în ultima vreme, ar trebui să îi facă loc și să ocupe deocamdată un loc pe bancă.

Leipzig ar putea face câteva schimbări în primul unsprezece după două înfrângeri la rând. Benjamin Henrichs va reveni pe postul de fundaș lateral în clasicul 4-4-2, la fel ca și Christoph Baumgartner și Kevin Kampl, pe care îi așteptăm să înceapă la mijlocul terenului. În față, Yussuf Poulsen sau Castello Lukeba ar fi alternativele lui Benjamin Šeško.

Stuttgart – Leipzig cap-coadă &; statistici

Au fost 11 întâlniri anterioare între Stuttgart și Leipzig. Leipzig a câștigat nouă partide, iar două s-au încheiat la egalitate. VfB încă așteaptă prima victorie împotriva celor de la Bulls. În plus, mai este încă un scor de reglat pentru bătaia de 5:1 din prima etapă din acest sezon, când Stuttgart a cedat la Leipzig. Bilanțul lui Leipzig din ultimele patru meciuri este de trei victorii și o remiză. Chiar primul meci a avut loc în 2017. Leipzig s-a impus cu 1:0 și cu acea ocazie

  • În ultimele 11 meciuri, VfB Stuttgart a părăsit terenul victorioasă de 0 ori. 2 partide s-au încheiat la egalitate, RB Leipzig a câștigat de 9 ori. RB Leipzig are o diferență de goluri de 23-4.
  • Chris Fuhrich are cele mai multe pase de gol pentru VfB Stuttgart, cu 5 pase de gol. Xavi Simons (7) conduce pentru RB Leipzig.

    R

  • În medie, VfB Stuttgart înscrie 0,6 goluri împotriva RB Leipzig, iar RB Leipzig înscrie 2,8 goluri împotriva VfB Stuttgart.

    R

  • VfB Stuttgart marchează în medie 2,59 goluri atunci când joacă acasă, iar RB Leipzig marchează în medie 1,65 goluri atunci când joacă în deplasare (în medie).
  • Niciuna dintre cele două echipe nu a marcat un gol în ultimul meci.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.