Wolfsburg – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

Home » Wolfsburg – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

VfL Wolfsburg – 1. FC Köln

Cinci meciuri interesante ne așteaptă din nou în această conferință de sâmbătă în Bundesliga. Unul dintre ele va avea loc pe Volkswagen Arena din Wolfsburg. Două cluburi aflate în criză se vor întâlni acolo. Prin urmare, o victorie ar fi extrem de importantă pentru ambele echipe. Aflați care tabără de fani poate în sfârșit să se bucure din nou de trei puncte în această săptămână în pontul nostru de pariuri Wolfsburg – Köln.

Pentru Wolves, noul an a început la fel ca și anul trecut, și anume unul dezamăgitor. După un 1-1 cu Bochum la finalul primei jumătăți a sezonului, au remizat cu nou promovata Heidenheim săptămâna precedentă.

Vizitatorii de la Köln au început și ei noul an cu o remiză cu Heidenheim. Cu toate acestea, în săptămâna precedentă, au suferit o înfrângere grea, 4-0, acasă cu Borussia Dortmund. În urma înfrângerii, echipa din orașul catedrală rămâne pe penultimul loc

Wolfsburg – Köln info

  • Data & Ora: 27.01.2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Volkswagen Arena, Wolfsburg
  • Competiție: Bundesliga, ziua 19.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Wolfsburg Formă &; Verificarea soldurilor

În sezonul precedent, VfL Wolfsburg a ratat calificarea în cupele europene doar în ultima zi de campionat, din cauza unei înfrângeri în fața celor de la Hertha, care retrogradaseră deja. Deși Wolves a pierdut jucători cheie, Micky van de Ven și Felix Nmecha, înainte de acest sezon, în vară a investit mulți bani în noi achiziții. Obiectivul declarat a fost, prin urmare, revenirea în Europa.

Cu toate acestea, VfL a luat un drum diferit până acum în acest sezon. Oamenii antrenorului Niko Kovac se află în prezent pe locul 11 în clasament și nu au obținut nicio victorie de trei meciuri. De asemenea, Wolfsburg a reușit doar două victorii dezamăgitoare în ultimele douăsprezece meciuri

Vânturile trebuie să repare

Săptămâna trecută, Lupii au fost ținuți la un dezamăgitor 1-1 cu Heidenheim. Cu toate acestea, ei au luat un avantaj de 1:0 datorită unui gol marcat de Vaclav Cerny, munca pregătitoare pentru acest gol fiind făcută de Jonas Wind. Danezul a fost implicat direct în 64% din golurile lui VfL de până acum, adică 14 din cele 22 de goluri marcate.

Acest lucru îl face pe atacant cel mai influent jucător din Bundesliga. Niciun alt jucător din liga de elită a Germaniei nu a fost implicat în atât de multe dintre golurile echipei sale. Cu noile goluri înscrise până acum în acest sezon, jucătorul de 24 de ani se află, de asemenea, pe locul 5 pe lista all-time a marcatorilor din Bundesliga

Wolfsburg fapte & analiză
  • Știați că VfL Wolfsburg marchează 43% din golurile sale între minutele 31-45? Aceasta este cea mai mare cifră din campionat.
  • În urmă cu un an, VfL Wolfsburg se afla pe locul 7 în clasament, cu 29 de puncte. În prezent, se află pe locul 11 (20).
  • Când VfL Wolfsburg conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 63% din meciuri.

Cologne Form &; Balance Check

Acest sezon nu a fost deosebit de reușit pentru 1. FC Köln până acum. Echipa de la Rin pur și simplu nu reușește să meargă și a obținut doar două victorii până acum în acest sezon de Bundesliga. Drept urmare, antrenorul Steffen Baumgart, cel care a stat mult timp în funcție, a fost nevoit chiar să își părăsească postul cu puțin timp înainte de Crăciun. Dar chiar și sub conducerea noului antrenor Timo Schultz, echipa încă nu a reușit să obțină alte trei puncte după pauza de iarnă.

Billy Goats a avut de-a face cu Borussia Dortmund în weekend și a sfârșit prin a pierde cu 4-0, aceasta fiind a 11-a înfrângere pentru echipa din orașul catedrală în acest sezon. Ultima victorie a celor de la Köln datează de la începutul lunii decembrie, când s-au impus cu 1:0 în fața ultimei clasate, Darmstadt. Köln se află acum pe locul 17 în clasament, cu unsprezece puncte

Cine marchează golurile?

Ofensiva este marea problemă a celor de la Effzeh în acest sezon. Billy Goats au marcat doar unsprezece goluri în acest sezon. Mainz 05, care a jucat în prezent cu un meci mai puțin, are în prezent al doilea cel mai slab atac din campionat, cu 14 goluri. În plus, echipa din orașul catedrală a fost foarte dependentă de atacantul Davie Selke până acum în acest sezon.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a marcat deja cinci goluri în acest sezon, reprezentând 45% din totalul golurilor marcate de Köln. Noua achiziție Luca Waldschmidt a găsit și el de două ori poarta. Cu toate acestea, ambii atacanți vor lipsi de la Geißböcken în următoarele săptămâni din cauza unor accidentări. Prin urmare, antrenorul Timo Schultz va trebui să găsească un nou marcator sâmbătă

Cologne facts &; analysis
  • FC Köln nu a mai câștigat de 5 meciuri.
  • Golurile zilei: 1. FC Köln nu a reușit să înscrie în 5 din cele 9 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon.
  • Cu un an în urmă, 1. FC Köln era pe locul 10 în clasament, cu 21 de puncte. În prezent, se află pe locul 17 (11).

Aliniație preconizată – ultima actualizare la 26 ianuarie 2024


Niko Kovac nu și-a găsit încă formația dorită la VfL Wolfsburg în acest an. Față de meciul cu Heidenheim, ne așteptăm din nou la câteva schimbări. Lovro Majer va fi, probabil, accidentat.

Ne așteptăm ca Köln să joace din nou un 4-2-3-1, iar după ce antrenorul Timo Schultz a jucat recent fără un atacant central adevărat împotriva lui BVB, ne așteptăm ca sâmbătă să avem din nou un număr 9 adevărat în echipa de start.

Wolfsburg – Köln cap-coadă & statistici

VfL Wolfsburg a câștigat 18 din cele 38 de meciuri dintre cele două echipe. Köln, în schimb, a ieșit învingătoare doar de zece ori. În fiecare dintre ultimele cinci întâlniri dintre cele două cluburi s-a înregistrat câte o victorie în deplasare

  • VfL Wolfsburg are un bilanț pe teren propriu împotriva 1. FC Köln în ultimele 17 meciuri: 10 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri. Diferența de goluri: 38-19 în favoarea lui VfL Wolfsburg.
  • VfL Wolfsburg câștigă prima repriză în 34% din meciuri, 1. FC Köln în 26% din meciuri.

    R

  • În medie, VfL Wolfsburg înscrie 1,8 goluri împotriva lui 1. FC Köln și 1. FC Köln înscrie 1,6 goluri împotriva lui VfL Wolfsburg.

    R

  • Numărul mediu de goluri în prima repriză în întâlnirile dintre VfL Wolfsburg și 1. FC Köln este de 1,6.

    R

  • VfL Wolfsburg marchează în medie 1,41 goluri în meciurile de pe teren propriu, iar 1. FC Köln marchează în medie 1,35 goluri în meciurile din deplasare (în medie).
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.