Hoffenheim – Heidenheim ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

Home » Hoffenheim – Heidenheim ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

TSG Hoffenheim – 1. FC Heidenheim 1846

Bundesliga continuă. În această a 19-a zi de campionat, pe stadioane se revine la treabă, iar în program sunt câteva meciuri interesante. În conferința plină de sâmbătă, mai multe vecine de masă se duelează, printre care TSG Hoffenheim și 1. FC Heidenheim. Aflați cine va câștiga acest meci și pe cine ar trebui să pariați în pontul nostru de pariuri Hoffenheim – Heidenheim.

Cele două cluburi sunt despărțite de doar două puncte și există o miză importantă pentru ambele echipe. TSG a făcut un pas înapoi cu ultima înfrângere din weekendul trecut și a trebuit să lase SC Freiburg să se distanțeze la patru puncte. Acest lucru îi plasează în plutonul de urmărire pentru locul de calificare în Liga Conferințelor Europa, alături de viitoarea lor adversară de la Heidenheim.

Heidenheim a obținut recent două remize la rând și se distanțează astfel de locurile de retrogradare. O victorie le-ar permite să treacă de Hoffenheim și să se alăture pretendenților la locurile internaționale. Se anunță, așadar, un meci interesant de la egal la egal, învingătoarea urmând să se despartă de mediocritatea campionatului și să continue să viseze la cupele europene

Hoffenheim – Heidenheim info

  • Data & Ora: 27.01.2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: PreZero-Arena, Sinsheim
  • Competiție: Bundesliga, ziua 19.
  • Transmisie TV: Sky

Hoffenheim Form &; Balance Check

The Kraichgauers trec în prezent printr-o perioadă de secetă și nu au mai câștigat de patru meciuri. Recent au suferit două înfrângeri la rând, inclusiv cea mai recentă, 3:2, în fața vecinilor de la Freiburg. Echipa a adunat doar patru puncte din ultimele cinci meciuri disputate în Bundesliga. În clasament, TSG se află încă la mică distanță de locurile de calificare internațională, deși se află la patru puncte de locul șase.

În prezent, se luptă în special în deplasare, deoarece Hoffenheim, care a fost atât de puternică în deplasare în prima jumătate a sezonului, a suferit recent patru înfrângeri consecutive pe teren străin. Echipa antrenorului Matarazzo Pellegrino tânjește după un sentiment de reușită și va căuta cu siguranță o victorie acasă împotriva lui Heidenheim

Jurasek în apropiere

Hoffenheim a anunțat, luni, că și-a asigurat serviciile fundașului stânga David Jurasek. Internaționalul ceh se alătură sub formă de împrumut de la clubul portughez Benfica Lisabona pentru a umple golul lăsat de împrumutul lui Julian Justvan la rivala din campionat Darmstadt 98.

Jurasek a avut trei apariții în Liga Campionilor și șase meciuri de campionat pentru clubul portughez în acest sezon, dar nu a reușit să depășească rolul de jucător de pe bancă. Directorul general al TSG, Alexander Rosen, speră ca jucătorul de 23 de ani să aducă mai mult dinamism în flancul stâng al lui Hoffenheim, pe lângă apărarea sa

Hoffenheim fapte &; analiză
  • TSG Hoffenheim nu a mai câștigat de 4 meciuri.
  • Cu un an în urmă, TSG Hoffenheim era pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte. În prezent, se află pe poziția a 8-a (24).
  • TSG Hoffenheim a primit câte un gol în fiecare din ultimele 14 meciuri.

Heidenheim Form &; Verificare bilanț

Heidenheim nu a reușit nici ea să câștige de două ori în ultima perioadă. Cu toate acestea, echipa nou promovată a obținut puncte împotriva celor de la Köln și Wolfsburg, menținându-se cu încăpățânare în partea superioară a clasamentului. În prezent, echipa se află pe locul nouă și, cu 22 de puncte, este deja la peste zece puncte de zona retrogradării. Antrenorul Frank Schmidt se așteaptă, în mod firesc, la o a doua jumătate de sezon la fel de puternică din partea echipei sale pentru a bifa cât mai repede și apoi, eventual, pentru a privi în sus.

De asemenea, se află la o distanță foarte mică de locurile de calificare europeană, la patru puncte de locul șase. Pentru a face acest lucru, ar trebui să puncteze împotriva rivalilor lor direcți și au ocazia să fure puncte de la echipele din zona lor de clasament în următoarele săptămâni, cu meciuri împotriva lui Hoffenheim, Augsburg și Gladbach.

Dificil de spart

Recenta remiză a fost sărbătorită aproape ca o victorie de către fanii lui Heidenheim. Echipa este neînvinsă de cinci meciuri și a adunat un număr uriaș de unsprezece puncte din aceste partide. Heidenheim este deosebit de greu de învins acasă. Au acumulat 17 din cele 22 de puncte din nouă meciuri pe teren propriu, cu cinci victorii și două egaluri, și se află pe locul 6 în clasamentul pe teren propriu. Cu victoria de la Mainz și punctul obținut la Köln, au început recent să marcheze și în deplasare. FCH își schimbă încet-încet imaginea și devine un adversar dificil pentru orice echipă

Heidenheim fapte &; analiză
  • FC Heidenheim 1846 nu a pierdut niciunul din ultimele 5 meciuri.
  • Registrul în deplasare al 1. FC Heidenheim 1846 în acest sezon: 1 victorii – 2 egaluri – 6 înfrângeri.

    R

  • 1. FC Heidenheim 1846 a marcat în fiecare din ultimele 6 meciuri.

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 26 ianuarie 2024


Hoffenheim formează un 3-5-2 mai degrabă ofensiv, cu Andrej Kramarić, Wout Weghorst și Maximilian Beier ca trei atacanți nominali. Față de ultimul meci cu Freiburg, ne așteptăm ca Grischa Prömel, care a fost suspendat recent, să revină în echipa de start. După două înfrângeri consecutive, antrenorul Matarazzo ar putea face câteva schimbări în apărare și i-ar putea da o nouă șansă de la început lui Kevon Akpoguma.

Nu ne așteptăm la schimbări majore în formația lui Heidenheim față de ultimul meci cu Wolfsburg. În cazul în care antrenorul Schmidt dorește totuși să aducă un nou impuls în 4-5-1-ul său, Marvin Pieringer este disponibil ca o opțiune la mijlocul terenului, la fel ca și Marnon Busch, care și-a pierdut recent locul obișnuit de fundaș dreapta în favoarea lui Omar Traoré.

Hoffenheim – Heidenheim cap-coadă & statistici

Hoffenheim și Heidenheim nu se cunosc încă foarte bine. Prima etapă din acest sezon a fost prima lor întâlnire într-un meci competitiv. Meciul s-a încheiat cu 3:2 pentru TSG, care a întors un deficit de 2:0 într-un joc strălucit în ultimul sfert de oră. Înaintea acestui meci, mai avuseseră doar trei amicale în 2022, 2021 și 2016. 17 goluri în patru dueluri dau speranțe pentru un meci cu multe goluri sâmbătă

  • Grischa Promel are cele mai multe pase de gol pentru TSG Hoffenheim, cu 4 assist-uri. Jan-Niklas Beste (8) conduce pentru 1. FC Heidenheim 1846.
  • TSG Hoffenheim: Grischa Promel a adunat cele mai multe cartonașe galbene (6). La 1. FC Heidenheim 1846 este Eren Dinkci (6).
  • TSG Hoffenheim câștigă prima repriză în 31% din meciurile lor, 1. FC Heidenheim 1846 în 33% din meciurile lor.
  • În medie, TSG Hoffenheim înscrie 2,25 goluri împotriva 1. FC Heidenheim 1846 și 1. FC Heidenheim 1846 înscrie 2 goluri împotriva TSG Hoffenheim.

    R

  • TSG Hoffenheim înscrie 1,95 goluri când joacă acasă și 1. FC Heidenheim 1846 înscrie 2,76 goluri când joacă în deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.