Augsburg – Bayern ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

Home » Augsburg – Bayern ponturi, pronosticuri și cote – 27.01.2024 Bundesliga

FC Augsburg – Bayern Munchen

Miercuri, FC Bayern a obținut trei puncte importante în meciul de recuperare cu Union Berlin. Dar următorul meci important în cursa pentru titlul de campioană în Bundesliga este deja pe agenda campioanei en-titre, sâmbătă după-amiază. Munchen se va deplasa atunci la Fuggerstadt. Aflați cine va obține cele trei puncte în confruntarea dintre singurele două cluburi bavareze din Bundesliga în pontul nostru de pariuri Augsburg – Bayern.

A doua jumătate a sezonului a început în forță pentru Augsburg în săptămâna precedentă. Fuggerstädter s-a impus cu 2:1 la Borussia Mönchengladbach, asigurându-și trei puncte pentru prima dată de la începutul lunii decembrie. În urma acestui rezultat, FCA a urcat din nou pe locul zece în clasament.

Bayern, în schimb, se află în prezent opt locuri mai sus. Cu toate acestea, diferența față de liderul Leverkusen s-a mărit din nou după înfrângerea de la sfârșitul săptămânii trecute. După victoria obținută miercuri în fața lui Union, diferența a revenit la patru puncte

Augsburg – Bayern info

  • Data & Ora: 27/01/2024, 15:30 pm
  • Localizare: WWK Arena, Augsburg
  • Competiție: Bundesliga, ziua 19.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Augsburg Form &; Balance Check

FC Augsburg este considerată în general șoarecele gri din Bundesliga. Deși Fuggerstädter nu au retrogradat niciodată din prima ligă germană, au terminat de cele mai multe ori sezoanele în ultima treime. În ultimii opt ani, FCA a terminat întotdeauna între al doisprezecelea și al 15-lea la finalul sezonului.

Și în acest sezon s-a părut pentru mult timp că Augsburg va fi la ea acasă în această regiune a clasamentului. Cu toate acestea, sub conducerea noului antrenor Jess Thorup, forma echipei locale s-a îmbunătățit constant, iar FCA ocupă în prezent locul 10. Oamenii de la Lech au înregistrat și o victorie convingătoare cu 2:1 la Gladbach săptămâna trecută

Dahmen puternici

Portarul lui Augsburg, Finn Dahmen, va fi probabil foarte bine cotat de fanii lui Bayern. La urma urmei, portarul a jucat un rol decisiv în ultimul titlu de campion al lui Bayern în tricoul lui Mainz 05. În remiza 2:2 cu BVB din etapa a 34-a, nativul din Wiesbaden s-a aflat în careu. Cu zece parade și chiar un penalty apărat, el i-a adus la disperare pe jucătorii lui Dortmund cu zecile.

Istoria s-ar putea repeta și în acest sezon, deoarece liderul campionatului de la Leverkusen va înfrunta FCA cu Dahmen Kasten în ziua a 34-a. Dar înainte de asta, jucătorul de 25 de ani vrea să confirme forma sa puternică de sâmbătă și să păstreze o foaie albă împotriva lui Bayern. Faptul că are ceea ce îi trebuie este dovedit, printre altele, de statisticile privind șuturile pe poartă apărate. Doar Baumann, de la Hoffenheim, are mai multe parade în Bundesliga

Augsburg facts &; analysis
  • Știați că FC Augsburg marchează doar 4% din golurile sale între minutele 0-15? Este cea mai proastă cifră din campionat.
  • Registrul pe teren propriu al FC Augsburg în acest sezon: 3 victorii – 4 egaluri – 2 înfrângeri.
  • Când FC Augsburg conduce cu 1-0 într-un meci de pe teren propriu, câștigă 73% din aceste meciuri.

    R

Bayern Form &; Balance Check

În mod neobișnuit, Bayern nu a petrecut iarna în fruntea clasamentului din Bundesliga în acest sezon. În ciuda unei prime jumătăți de sezon în care nu a pierdut decât un singur meci, FCB nu a reușit să treacă peste liderul de la Leverkusen. Cu toate acestea, Bayern a sărbătorit o victorie impunătoare cu 3-0 în fața lui TSG Hoffenheim pentru a începe anul.

Duminica trecută, însă, Munchen a suferit un eșec neașteptat, când a cedat surprinzător cu 1-0 acasă cu Bremen. Cu toate acestea, FCB a luptat pentru o victorie la limită, cu 1-0, în meciul de recuperare cu Union, miercuri. Cu toate acestea, Bayern se află încă la patru puncte în spatele lui Bayer 04, astfel că trei puncte în confruntarea cu FCA sunt cruciale

Cine joacă pe postul de fundaș dreapta?

Bayern a căutat de fapt să-și întărească echipa subțire în această iarnă. Până acum, însă, doar Eric Dier a sosit de la Spurs în Premier League. Partea dreaptă a apărării este o problemă deosebită. Printre alții, Kieran Trippier și Nordi Mukiele au fost în centrul atenției, dar este puțin probabil ca aceștia să se mute la Isar.

Și tocmai în această poziție, FCB ar putea avea o problemă majoră sâmbăta viitoare. Noussair Mazraoui este plecat cu Marocul la Cupa Africii, iar Bouna Sarr este și el în continuare accidentat. De asemenea, Konrad Laimer va lipsi o perioadă de la FCB din cauza unei accidentări, iar Joshua Kimmich, care ar putea juca în această poziție, va fi și el probabil accidentat sâmbătă.

Bayern fapte & analiză
  • Bayern Munchen a pierdut unul din ultimele 5 meciuri.
  • Registrul în deplasare al celor de la Bayern Munchen în acest sezon: 6 victorii – 1 egal – 1 înfrângere.

    R

  • Bayern Munchen a marcat în fiecare din ultimele 6 meciuri.

    R

Aliniație previzionată – ultima actualizare pe 26 ianuarie 2024


Augsburger a jucat recent cu un diamant la mijlocul terenului la Gladbach și a avut mult succes cu el. Prin urmare, ne așteptăm la același sistem împotriva lui Bayern. Și nu ne așteptăm nici la schimbări în formația de start.

Bayern va juca din nou un 4-2-3-1. Cu toate acestea, antrenorul Tuchel va trebui să se descurce fără mulți jucători importanți. Upamecano, Sarr, Laimer, Gnabry și probabil și Kimmich vor fi accidentați. De asemenea, Mazraoui și Kim sunt încă plecați în deplasare la nivel internațional

Augsburg – Bayern cap-coadă & statistici

Bayern a câștigat 41 din cele 59 de meciuri disputate împotriva FC Augsburg. Pe de altă parte, Fuggerstädter s-au impus doar de 12 ori în fața campioanei en-titre. Cu toate acestea, FCA a câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga împotriva celor de la Munchen

  • Registrul pe teren propriu al ultimelor 16 meciuri disputate de FC Augsburg împotriva lui Bayern Munchen este: 3 victorii, 1 egal și 12 înfrângeri. Diferența de goluri: 36-15 în favoarea lui Bayern Munchen.
  • Ermedin Demirovic are cele mai multe pase de gol pentru FC Augsburg, cu 5 pase de gol. Leroy Sane (10) conduce pentru Bayern Munchen.
  • FC Augsburg câștigă 26% din reprize, Bayern Munchen câștigă 52%.
  • În medie, FC Augsburg înscrie 1,4 goluri împotriva lui Bayern Munchen, iar Bayern Munchen înscrie 2,8 goluri împotriva lui FC Augsburg.

    R

  • FC Augsburg marchează în medie 2 goluri atunci când joacă acasă, iar Bayern Munchen marchează în medie 2,93 goluri atunci când joacă în deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.