Kaiserslautern – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 26.01.2024 2. Bundesliga

Home » Kaiserslautern – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 26.01.2024 2. Bundesliga

1st FC Kaiserslautern – Schalke 04

Bundesliga 2 a ajuns deja la cea de-a 19-a etapă și în acest weekend se anunță din nou meciuri interesante. În timp ce cluburile de top din jumătatea superioară a clasamentului, precum Fürth și Kiel, se duelează între ele, lucrurile se încing și în regiunile inferioare. Printre altele, 1. FC Kaiserslautern și Schalke 04 vor da startul weekend-ului fotbalistic. Puteți afla cine va câștiga acest meci în pontul nostru de pariuri Kaiserslautern – Schalke.

Cele două vecine de clasament se află într-o luptă directă pentru evitarea retrogradării. Ele sunt despărțite de doar două puncte, iar învingătoarea va fi în fața celeilalte după această confruntare. Kaiserslautern a suferit recent o înfrângere cu 2-0 la St Pauli. Ca urmare, Braunschweig a redus diferența la un punct și, alături de Rostock, este a doua echipă care respiră în ceafă în Palatinat.

Schalke are în comun cu Kaiserslautern faptul că a pierdut și ea în weekendul trecut în fața unui club din Hamburg. Înfrângerea cu 2-0 în fața celor de la HSV nu a fost pe placul fanilor, iar Royal Blues nu a reușit să se îndepărteze de zona retrogradării. Niciuna dintre cele două echipe nu ar trebui să piardă efectiv în această confruntare, așa că ne așteptăm la un meci interesant

Kaiserslautern – Schalke info

  • Data & Ora: 26.01.2024, ora 18:30.
  • Localizare: Fritz-Walter-Stadion, Kaiserslautern
  • Competiție: Bundesliga 2, ziua 19.
  • Transmisie TV: Sky

Kaiserslautern Formă &; Verificare bilanț

Diavolii Roșii nu sunt în prezent într-o formă bună. Înfrângerea cu St. Pauli a fost al treilea meci competitiv la rând. În campionat, ei au pierdut deja șapte meciuri consecutive. Așadar, lucrurile nu merg bine la Betzenberg, iar Kaiserslautern se află sub presiune în meciul de acasă cu Schalke. Dacă va pierde, echipa antrenorului Dimitrios Grammozis ar putea ajunge chiar pe un loc de retrogradare directă.

Bineînțeles, acest lucru trebuie evitat cu orice preț. Punctul culminant pentru fani este meciul din sferturile de finală ale Cupei DFB împotriva rivalilor din campionat, Hertha BSC, la sfârșitul lunii ianuarie, înainte de a continua în campionat împotriva lui Elversberg și Paderborn.

Sperăm în reveniri

Cel mai bun marcator al clubului Lauter în acest sezon este atacantul Ragnar Ache. Jucătorul de 25 de ani a marcat șase goluri în prima jumătate a sezonului, menținând-o pe Kaiserslautern competitivă. Cu toate acestea, Ache s-a accidentat la sfârșitul lunii octombrie și a ratat șase meciuri ca urmare.

De atunci, el nu a reușit încă să joace 90 de minute, dar a marcat imediat după revenirea sa în meciul cu Nürnberg. Acum, fanii speră că își va recăpăta rapid condiția fizică și că va asigura supraviețuirea diavolilor în campionat cu golurile sale

Kaiserslautern fapte &; analiză
  • 1. Seria de falimente a lui FC Kaiserslautern în a 2-a Bundesliga a ajuns la 7 meciuri.
  • Știați că 1. FC Kaiserslautern marchează 36% din golurile sale între minutele 16-30? Este cea mai mare cifră din campionat.

    R

  • Când 1. FC Kaiserslautern conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 80% din meciuri.

    R

Schalke Form &; Balance Check

După două victorii și o remiză înainte de pauza de iarnă, FC Schalke a fost învinsă cu 2-0 de HSV weekendul trecut. Drept urmare, echipa antrenorului Karel Geraerts a revenit în partea de jos a clasamentului și a pierdut contactul cu mijlocul de teren pe care îl viza.

Lupta pentru retrogradare continuă acum la Schalke, iar echipa trebuie să supraviețuiască la Betzenberg pentru a nu aluneca și mai mult în clasament. În prezent, sunt la trei puncte distanță de locurile retrogradabile, dar Braunschweig și Rostock ar putea ajunge la egalitate dacă alb-albaștrii pierd. Acest lucru înseamnă că presiunea asupra Royal Blues nu este deloc mai mică decât cea asupra Lauterers.

Revenirea lui Churlinov

Schalke a anunțat la începutul acestei săptămâni revenirea și posibila rămânere pe termen lung a lui Darko Churlinov. Macedoneanul de nord este împrumutat de la Burnley FC până la finalul sezonului, iar Schalke și-a asigurat și o opțiune de cumpărare de 2,5 milioane de euro. Aceasta va fi a doua oară când jucătorul de 23 de ani, care a fost format la 1. FC Köln și a debutat la VfB Stuttgart, va îmbrăca tricoul Royal Blues.

În sezonul 2021/22, el a jucat 22 de meciuri pentru alb-albaștri, marcând două goluri și oferind patru pase de gol. Acum se așteaptă ca atacantul să ajute Schalke să obțină performanțe mai stabile în a doua jumătate a sezonului și, mai ales, să marcheze goluri.

Schalke fapte &; analiză
  • Cu 4 cartonașe roșii, Schalke 04 conduce în topul infracțiunilor din Bundesliga 2.
  • Va continua seria? Schalke 04 a marcat în fiecare din ultimele 11 meciuri.
  • Când Schalke 04 conduce cu 0-1 în meciurile din deplasare, câștigă 77% din meciuri.

    R

Alinierea preconizată – ultima actualizare pe 24 ianuarie 2024


CFCK joacă cu o linie de cinci oameni în spate, cu Almamy Touré, Jan Elvedi și Boris Tomiak în centrul apărării. Jucătorul ofensiv Marlon Ritter trebuie să fie atent, deoarece a primit al 4-lea cartonaș galben în ultimul meci cu St. Pauli și va trebui să stea pe tușă dacă va mai primi unul. Nu ne așteptăm la nicio schimbare față de ultimul meci.

Schalke joacă de obicei într-un sistem clasic 4-4-2, dar antrenorul Geraerts va trebui să facă unele schimbări în apărare. Atât fundașul Cédric Brunner, cât și fundașul central Marcin Kamiński au primit al cincilea cartonaș galben în ultimul meci cu HSV și sunt, prin urmare, suspendați. Henning Matriciani și Timo Baumgartl ar putea evolua în locul lor în echipa de start. În ofensivă, nu ne așteptăm la nicio rotație

Kaiserslautern – Schalke cap-coadă & statistici

Kaiserslautern vs Schalke s-a jucat deja de 84 de ori. 78 dintre aceste meciuri au avut loc în Bundesliga, în timp ce în acest sezon a avut loc prima întâlnire în Liga 2. De asemenea, echipele s-au întâlnit de cinci ori în Cupa DFB. Kaiserslautern a câștigat în total 29 de meciuri, în timp ce Schalke a ieșit victorioasă de 31 de ori. În prima manșă, minerii s-au impus clar cu 3-0, ultima victorie a lui Schalke fiind în 2011

  • Registrul pe teren propriu al lui 1. FC Kaiserslautern împotriva lui Schalke 04 în ultimele 16 meciuri este: 8 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri. Diferența de goluri: 30-19 în favoarea lui 1.
  • O privire la 1. FC Kaiserslautern: Ragnar Ache este cel mai bun marcator, cu 6 goluri. Kenan Karaman a marcat de 5 ori pentru Schalke 04.

    R

  • Performanța actuală a lui Schalke 04 în Bundesliga 2 este mai bună decât cea a lui 1. FC Kaiserslautern.
  • În medie, 1. FC Kaiserslautern înscrie 1,8 goluri împotriva lui Schalke 04, iar Schalke 04 înscrie 1,6 goluri împotriva lui 1. FC Kaiserslautern.

    R

  • FC Kaiserslautern marchează în medie 1,64 goluri în meciurile de acasă, iar Schalke 04 marchează în medie 1,44 goluri în meciurile din deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.