Bayern – Union ponturi, pronosticuri și cote – 24.01.2024 Bundesliga

Home » Bayern – Union ponturi, pronosticuri și cote – 24.01.2024 Bundesliga

Bayern Munchen – Union Berlin

Bundesliga a dat startul celei de-a doua jumătăți a sezonului la sfârșitul săptămânii trecute. Dar în această săptămână are loc o scurtă revenire la prima jumătate a sezonului. Meciul de recuperare din etapa a 13-a va avea loc miercuri, la Munchen. Campioana en-titre și Eisern se vor înfrunta pe Allianz Arena. Puteți afla cine își va asigura ultimele trei puncte din prima parte a sezonului în pontul nostru de pariuri Bayern – Union.

Va fi al treilea meci acasă la rând pentru Munchen. Cu toate acestea, a existat o dezamăgire amară pentru FCB în weekend. Bavarezii au suferit o înfrângere surprinzătoare cu 1-0 în fața lui Werder Bremen și au pierdut și mai mult teren față de liderul campionatului, Leverkusen.

În schimb, cei de la Eisernen au avut liber în weekend. Meciul din deplasare de la Mainz 05 a fost anulat din cauza ninsorii, la fel ca și partida inițială cu Bayern din decembrie. Köpenickerii vor încerca acum să adune trei puncte importante în lupta pentru retrogradare împotriva lui Bayern și să se distanțeze și mai mult de locurile retrogradabile.

Bayern – Union Info

  • Data & Ora: 24/01/2024, 20:30 pm
  • Locul de desfășurare: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, ziua 13 – meci de recuperare.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Bayern Formă &; Verificare bilanț

Pentru prima dată, Bayern nu a petrecut iarna în fruntea clasamentului Bundesliga în acest sezon. În ciuda unei prime jumătăți de sezon în care nu a pierdut decât un singur meci în campionat, FCB nu a reușit să treacă peste liderul Leverkusen. Cu toate acestea, campioana en-titre a deschis apoi anul cu o victorie categorică cu 3-0 împotriva lui TSG Hoffenheim.

Duminica trecută, însă, Munchen a suferit un eșec neașteptat. În meciul de pe teren propriu cu Bremen, Bayern a fost lipsită de eficiență în fața porții și a suferit în cele din urmă o înfrângere cu 1-0. Munchen se află acum la șapte puncte în spatele lui Bayer 04 în clasament, motiv pentru care trei puncte în confruntarea cu Union sunt de o importanță fundamentală

Tuchel cu un semn de întrebare

Conducerea lui FC Bayern a provocat nemulțumirea unor suporteri în pre-sezon, când l-a demis pe Julian Nagelsmann și l-a adus pe Thomas Tuchel ca nou antrenor. Sub conducerea fostului antrenor de la BVB, Bayern a câștigat în cele din urmă campionatul, dar nu a reușit să ajungă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și ale Cupei DFB.

Cu toate acestea, forma lui Bayern s-a îmbunătățit cu siguranță până acum în acest sezon. Dar înfrângerea cu Bremen ridică noi semne de întrebare. Dacă ne uităm la media de puncte, se observă, de asemenea, că Thomas Tuchel încă alunecă oarecum în acest moment. Până acum, FCB a obținut 2,11 puncte pe meci sub conducerea antrenorului de 50 de ani. Sub Nagelsmann, echipa din Munchen a obținut 2,31 puncte. Ultimul antrenor al lui Bayern care a avut o medie de puncte mai mică a fost Louis van Gaal

Bayern facts &; analysis
  • Știați că Bayern Munchen marchează 23% din golurile sale între minutele 76-90?
  • Bayern Munchen nu a pierdut niciunul dintre ultimele 11 meciuri disputate pe teren propriu.
  • Când Bayern Munchen este condusă cu 0-1 în meciurile de pe teren propriu, câștigă 42% din meciuri.

    R

Formularul de sindicat &; Verificarea soldului

În acest sezon, se pare uneori că zeii fotbalului au conspirat împotriva Irons. În prima jumătate a sezonului, FCU a intrat într-o adevărată spirală descendentă și a alunecat în subsolul clasamentului. Cu toate acestea, după o mică revenire de formă înainte de trecerea dintre ani, Union a petrecut iarna deasupra liniei de jos. Iar începutul noului an a fost și el solid, cu o remiză 0-0 la Freiburg.

Totuși, nu doar zeii fotbalului, ci și zeii vremii par să aibă ceva împotriva celor de la Köpenickers în acest sezon. După ce meciul cu FC Bayern, programat inițial pentru începutul lunii decembrie, a fost anulat din cauza ninsorilor, același lucru s-a întâmplat și cu confruntarea din subsol de la Mainz 05, din săptămâna precedentă

Vogt cu un record…

Scurta perioadă petrecută de Leonardo Bonucci la FCU s-a încheiat în iarnă. Campionul european italian a plecat la Fenerbahce în Süper Lig, iar Union s-a orientat către un rival din campionat pentru a-l înlocui. Kevin Vogt s-a mutat de la Kraichgau la Wuhle. Experimentatul jucător și-a făcut deja debutul pentru clubul Iron la Freiburg.

Noul venit din iarnă ar stârni curiozități și dacă ar juca pe Allianz Arena. Jucătorul de 32 de ani ar fi la a doua sa apariție din acest sezon, în ziua a 13-a de campionat. La începutul lunii decembrie, a pierdut cu 2-1 cu Hoffenheim la Mönchengladbach. Vogt mai are 35 de meciuri în 34 de zile de joc în acest sezon

Fapte și analize ale uniunii &; analiză
  • Știați că Union Berlin marchează 24% din golurile sale între minutele 0-15?
  • Union Berlin nu a câștigat niciunul din ultimele 11 meciuri jucate în deplasare.
  • Golurile zilei: Union Berlin nu a reușit să înscrie în 5 din cele 8 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon.

    R

Aliniație previzionată – ultima actualizare pe 24 ianuarie 2024


Bayern va începe probabil din nou cu un 4-2-3-1. Noussair Mazraoui și Min-jae Kim lipsesc în continuare din cauza deplasărilor internaționale. De asemenea, credem că Thomas Müller va reveni în echipa de start.

Pentru Union, presupunem din nou un spate trei. După ce lui Mikkel Kaufmann i s-a dat recent o șansă în linia de atacant central, ne așteptăm ca Kevin Behrens să fie din nou titular miercuri. Noua achiziție Chris Bedia va sta probabil pe bancă deocamdată. Aïssa Laïdouni se află încă la Cupa Africii

Bayern – Union cap-coadă & statistici

Ambele echipe s-au confruntat de opt ori pe teren. Union nu a înregistrat încă nicio victorie. Bayern, pe de altă parte, a triumfat deja în cinci întâlniri. De asemenea, ultima întâlnire s-a încheiat cu victoria cu 3-0 pentru FCB.

  • În ultimele 9 întâlniri, Bayern Munchen a ieșit învingătoare de 6 ori. 3 partide s-au încheiat la egalitate, iar Union Berlin a câștigat de 0 ori. Bayern Munchen are o diferență de goluri de 22-7.
  • Bayern Munchen câștigă prima repriză în 52% din meciuri, Union Berlin în 26% din meciuri.

    R

  • În medie, Bayern Munchen marchează 2,8 goluri împotriva lui Union Berlin, iar Union Berlin marchează 0,8 goluri împotriva lui Bayern Munchen.

    R

  • Numărul mediu de goluri în prima repriză în întâlnirile dintre Bayern Munchen și Union Berlin este de 2,4.

    R

  • Bayern Munchen marchează în medie 2,82 goluri în meciurile de pe teren propriu, iar Union Berlin marchează în medie 1,04 goluri în meciurile din deplasare (în medie).

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.