Bayern – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 21.01.2024 Bundesliga

Home » Bayern – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 21.01.2024 Bundesliga

Bayern Munchen – Werder Bremen

La finalul zilei a 18-a, în Bundesliga va avea loc un clasic nord-sud. Werder Bremen se va deplasa duminică după-amiază pe terenul liderului campionatului, Munchen. Va fi cea de-a 114-a confruntare dintre aceste două echipe în campionat. Bayern va încerca să obțină a doua victorie în al doilea meci din acest an. Puteți afla dacă FCB va reuși acest lucru în pontul nostru de pariuri Bayern – Bremen.

Echipa antrenorului Thomas Tuchel va încerca să își continue recordul aproape perfect pe teren propriu. Acest lucru a fost realizat și în săptămâna precedentă, când Munchen a învins cu 3-0 pe TSG Hoffenheim. FCB rămâne astfel pe locul doi în clasament.

Pentru vizitatorii din Bremen, anul calendaristic 2024 a început cu o remiză oarecum norocoasă pe terenul lui VfL Bochum. După ce a împărțit punctele, SVW rămâne pe locul 13 în clasament. În schimb, în deplasare, germanii din nordul țării așteaptă încă prima lor lovitură de trei puncte din acest sezon

Bayern – Bremen info

  • Data & Ora: 21/01/2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, 18-a zi de meci.
  • Transmisie TV: DAZN

Bayern Formă &; Verificarea soldului

Bayern impresionează din nou cu performanțe remarcabile în acest sezon. Echipa antrenorului Thomas Tuchel nu a arătat nicio slăbiciune la începutul noului an fotbalistic și a învins în cele din urmă pe TSG Hoffenheim cu 3:0. Bayern are 41 de puncte în cont după cele trei puncte de săptămâna trecută și are chiar și un meci de recuperare împotriva lui Union de care trebuie să se bucure.

Cu toate acestea, cum Bayer Leverkusen a început și ea anul 2024 cu o victorie, Munchen rămâne pe locul doi în clasament. Acasă, pe Allianz Arena, Bayern a cedat însă doar două puncte în remiza 2:2 cu Leverkusen

Müller este în continuare important

Thomas Müller are acum 34 de ani și a câștigat tot ce poate câștiga un fotbalist în cariera sa. Dar, în ciuda vârstei sale înaintate, internaționalul german cu 126 de selecții este încă important pentru FCB. Până acum, în acest sezon, experimentatul atacant a jucat 14 din cele 17 meciuri pentru Munchen, marcând un gol și oferind șase pase de gol. Jucătorul de 34 de ani a fost din nou foarte prezent, în special în ultimele meciuri.

Atacantul are, de asemenea, un palmares foarte bun în fața viitoarelor adversare. Thomas Müller nu a suferit niciodată o înfrângere în 25 de meciuri din Bundesliga împotriva lui Werder Bremen. În schimb, el are în palmares un număr impresionant de 22 victorii și doar trei remize, ceea ce reprezintă un record istoric pentru un jucător din Bundesliga

Bayern fapte &; analiză
  • În Bundesliga, seria de victorii pe teren propriu a lui Bayern Munchen a durat 6 meciuri.
  • Când Bayern Munchen conduce cu 1-0 pe teren propriu, câștigă 75% din meciuri.

    R

  • Când Bayern Munchen este condusă cu 0-1 în meciurile de acasă, câștigă 42% dintre ele.

    R

Bremen Form &; Balance Check

Încă o dată, este puțin probabil ca SV Werder Bremen să atingă culmi nebănuite în acest sezon. Nord-germanii ocupă locul 13 în Bundesliga după etapa a 17-a și au din nou singurul obiectiv de a evita retrogradarea în Bundesliga 2 în acest sezon.

Cu toate acestea, a existat o ușoară tendință ascendentă la SVW înainte de pauza de iarnă. Victoria cu 2-0 de pe teren propriu împotriva lui Augsburg din etapa a 15-a a fost urmată de două remize solide cu Borussia Mönchengladbach și RB Leipzig. Și au mai obținut un punct și în deplasarea de săptămâna precedentă la Bochum pentru a începe noul an, confruntarea încheindu-se la egalitate, 1-1

Flancuri pe Weser

La începutul sezonului, SV Werder Bremen a pierdut un vârf de atac puternic în Niclas Füllkrug, care a plecat la BVB. În acest sezon, însă, atacul formației din nordul Germaniei nu se concentrează doar pe centrări. Astfel, când vine vorba de centrările din joc, SVW se află doar la jumătatea clasamentului. Cu toate acestea, Bremen este în continuare foarte eficientă cu centrările.

Când vine vorba de câștigarea duelurilor de lovituri de cap, SVW este foarte departe în față. Doar patru echipe din Bundesliga au câștigat mai multe lovituri de cap decât Bremen. De asemenea, Werder a marcat frecvent cu lovituri de cap. Nord-germanii au marcat deja șase goluri din centrări din joc. Nicio altă echipă din campionat nu a marcat mai des din centrare

Bremen fapte &; analiză
  • Știați că Werder Bremen marchează 30% din golurile sale între minutele 61-75?
  • Werder Bremen nu a câștigat niciunul dintre ultimele 7 meciuri disputate în deplasare.
  • Golurile zilei: Werder Bremen nu a reușit să înscrie în 3 din cele 7 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon.

Aliniație previzionată – ultima actualizare la 20 ianuarie 2024


Bayern va reveni duminică la o formație 4-2-3-1. În urma accidentării lui Matthijs de Ligt, noua achiziție Eric Dier va fi probabil în 11-le de start. Min-jae Kim și Noussair Mazraoui sunt, de asemenea, în continuare în misiune internațională.

Ne așteptăm ca vizitatorii din nordul îndepărtat să joace din nou un 3-4-3, deși SVW va fi lipsit duminică de Marvin Ducksch și Leonardo Bittencourt, care au primit al cincilea cartonaș galben împotriva lui Bochum. În plus, Naby Keïta se află încă la Cupa Africii

Bayern – Bremen cap-coadă & statistici

Werder Bremen nu are de obicei prea multe șanse împotriva campioanei en-titre. În ultimele 28 de dueluri din Bundesliga dintre Bayern Munchen și Werder Bremen, germanii din nordul țării nu au înregistrat nicio victorie. De asemenea, SVW s-a impus cu 4:0 în prima manșă. Ultima victorie a lui Bremen în fața campioanei en-titre datează din 20 septembrie 2008

  • Registrul pe teren propriu al ultimelor 32 de meciuri ale lui Bayern Munchen împotriva lui Werder Bremen este: 21 de victorii, 6 egaluri și 5 înfrângeri. Diferența de goluri: 83-33 în favoarea lui Bayern Munchen.
  • Ultima victorie a lui Werder Bremen în deplasare la Bayern Munchen a fost în 2008.
  • O privire la Bayern Munchen: Harry Kane este cel mai bun marcator, cu 22 de goluri. Marvin Ducksch a marcat de 7 ori pentru Werder Bremen.
  • În medie, Bayern Munchen înscrie 3,2 goluri împotriva lui Werder Bremen, iar Werder Bremen înscrie 0,8 goluri împotriva lui Bayern Munchen.

    R

  • Bayern Munchen marchează în medie 2,82 goluri în meciurile de pe teren propriu, iar Werder Bremen marchează în medie 1,3 goluri în meciurile din deplasare (în medie).
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.