Darmstadt – Dortmund ponturi, pronosticuri și cote – 13.01.2024 Bundesliga

Home » Darmstadt – Dortmund ponturi, pronosticuri și cote – 13.01.2024 Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Borussia Dortmund

Bundesliga a revenit în sfârșit, iar acum este programată etapa a 17-a. După cinci meciuri în conferință, meciul de top al acestei săptămâni ne duce la Böllenfalltor, sâmbătă seara, la prima oră. Crinii vor încerca să producă o surpriză împotriva BVB pentru a începe noul an. Puteți afla dacă hessenii vor reuși să facă acest lucru în pontul nostru de pariuri Darmstadt – Dortmund.

Cu toate acestea, o victorie sâmbătă ar fi vitală și pentru Darmstadt. Crinii au doar două victorii în acest sezon și nu au mai câștigat de nouă meciuri. Astfel, SVD se află doar pe ultimul loc în clasament.

Dar și BVB este în prezent blocată într-un impas negativ. Borussia nu a câștigat niciunul dintre ultimele șase meciuri competitive și a reușit doar două remize dezamăgitoare cu Augsburg și Mainz chiar înainte de pauza de iarnă. Ei vor încerca acum să inverseze în sfârșit tendința împotriva lui Darmstadt

Darmstadt – Dortmund info

  • Data & Ora: 13.01.2024, ora 18:30
  • Locul de desfășurare a meciului: Stadionul Merck de la Böllenfalltor, Darmstadt
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 17-a.
  • Transmisie TV: Sky

Darmstadt Form &; Balance Check

Lii au fost oarecum surprinzător promovați în Bundesliga în sezonul precedent. În acest sezon, deloc surprinzător, singurul obiectiv al echipei antrenorului Thorsten Lieberknecht este evitarea retrogradării în Bundesliga 2. Iar la începutul sezonului, se părea că va fi posibilă evitarea retrogradării.

După șapte meciuri, SVD avea șapte puncte în cont și se afla pe locul al unsprezecelea. Cu toate acestea, în următoarele nouă meciuri, hessenii au mai adunat doar trei puncte, ceea ce i-a împins pe vișinii în partea de jos a clasamentului. Chiar înainte de pauza de iarnă, însă, s-a înregistrat cel puțin o remiză încurajatoare, 3-3 cu TSG Hoffenheim

Skarke joacă în forță

Tim Skarke s-a născut în Heidenheim an der Brenz și a făcut prima sa descoperire în fotbalul profesionist la 1. FC Heidenheim. Între 2019 și 2022, jucătorul ofensiv a devenit un titular absolut la SV Darmstadt. După perioade la Union Berlin și Schalke 04, jucătorul în vârstă de 27 de ani s-a întors în vară la Crinii.

Iar această mutare a dat roade pentru ambele părți până acum. Skarke a jucat până acum 14 meciuri în Bundesliga pentru SVD, marcând șase goluri și oferind două pase de gol. Fostul internațional U21 a fost deosebit de impresionant în ultimul meci înainte de pauza de iarnă, marcând de două ori în confruntarea cu Hoffenheim

Darmstadt fapte &; analiză
  • SV Darmstadt 98 nu a mai câștigat de 10 meciuri.
  • Cu 4 cartonașe roșii, SV Darmstadt 98 este liderul clasamentului infracțiunilor din Bundesliga.

    R

  • SV Darmstadt 98 a primit câte un gol în fiecare din ultimele 6 meciuri.

    R

Dortmund Form &; Balance Check

Prima jumătate a sezonului de până acum a fost similară cu cea din sezonul precedent. La începutul anului, Borussia se afla pe locul 6 în clasament și avea 25 de puncte după 15 meciuri. În acest sezon, mai era un meci înainte de Anul Nou. Cu toate acestea, Borussia are în continuare doar 27 de puncte și rămâne pe locul 5.

Este puțin probabil ca Borussia să poată lupta pentru campionat în acest sezon. În urmă cu un an, liderul campionatului, Bayern, se afla la doar nouă puncte distanță. În schimb, Leverkusen are în prezent un avans de 15 puncte. De altfel, echipa antrenorului Edin Terzic a adunat doar trei puncte din ultimele patru meciuri

Fațe cunoscute în calitate de co-antrenori

După dezamăgitoarea remiză 1:1 cu Mainz 05, au apărut mari semne de întrebare în jurul antrenorului Edin Terzic. În cele din urmă, însă, croatul a fost lăsat să rămână în funcția de antrenor al Borussiei. Cu toate acestea, au existat totuși câteva adăugiri în staff-ul tehnic în iarnă. Fostul antrenor secund Armin Reutershahn a demisionat la propria cerere și a fost înlocuit de două ori.

În primul rând, a fost adus ca nou asistent Sven Bender, care a petrecut opt ani la Dortmund ca jucător și a fost anterior antrenor secund la echipa națională U17. BVB și-a asigurat, de asemenea, serviciile lui Nuri Sahin. Jucătorul germano-turc a fost anterior antrenor și director sportiv la Antalyaspor în Süper Lig și acum se așteaptă ca acesta să îmbunătățească în special jocul de construcție al Borussiei

Dortmund fapte &; analiză
  • Borussia Dortmund nu a mai câștigat de 6 meciuri.
  • Borussia Dortmund a primit câte un gol în fiecare din ultimele 11 meciuri.
  • Borussia Dortmund a marcat în fiecare din ultimele 6 meciuri.

    R

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 11 ianuarie 2024


Ne așteptăm ca vișiniii să joace din nou cu un 3-4-1-2, dar Darmstadt va trebui să se descurce și fără playmakerul Marvin Mehlem, care este în continuare accidentat pentru o perioadă de timp. Braydon Manu și Christoph Zimmermann vor fi, de asemenea, accidentați.

Presupunem din nou un 4-2-3-1 pentru Dortmund. Vizitatorii vor fi lipsiți de Sébastien Haller și Ramy Bensebaini, care se află la Cupa Africii. Schlotterbeck și Meunier s-au impus pe post de fundași laterali în timpul pregătirilor. Noile achiziții Sancho și Maatsen vor fi în continuare în 11-le de start

Darmstadt – Dortmund cap-coadă & statistici

Au fost nouă meciuri între cele două echipe. BVB s-a impus de cinci ori, iar Darmstadt a câștigat de două ori. În ultima confruntare dintre cele două echipe, pe 11 februarie 2017, SVD s-a impus tot cu 2:1.

  • Borussia Dortmund are o evoluție mai bună decât SV Darmstadt 98 în ultimele 5 meciuri.
  • Borussia Dortmund a câștigat doar 1 din ultimele 4 meciuri disputate împotriva lui SV Darmstadt 98 în toate competițiile.

    R

  • Din ultimele meciuri, SV Darmstadt 98 a câștigat 1, Borussia Dortmund a câștigat 2 și 1 meciuri s-au terminat la egalitate.
  • În medie, SV Darmstadt 98 marchează 1 gol împotriva Borussia Dortmund, iar Borussia Dortmund marchează 2,75 goluri împotriva SV Darmstadt 98.

    R

  • SV Darmstadt 98 marchează în medie 1,26 goluri când joacă acasă, iar Borussia Dortmund marchează în medie 2,2 goluri când joacă în deplasare (în medie).
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.