Heidenheim – Darmstadt ponturi, pronosticuri și cote – 09.12.2023 Bundesliga

Home » Heidenheim – Darmstadt ponturi, pronosticuri și cote – 09.12.2023 Bundesliga

1st FC Heidenheim 1846 – SV Darmstadt 98

În weekend se va disputa cea de-a 14-a etapă din Bundesliga. Cele două echipe promovate din sezonul precedent se vor întâlni în conferința de sâmbătă. Campioana în exercițiu din Bundesliga 2, Heidenheim, va primi acasă, pe Voith Arena, pe Darmstadt 98. Puteți afla cine va ieși învingător din această confruntare încinsă în pontul nostru de pariuri Heidenheim – Darmstadt.

Așa cum era de așteptat, confruntarea este și un adevărat duel de subsol. Gazdele de la Heidenheim se află în prezent pe locul 13 în clasament și au obținut până acum unsprezece puncte. În săptămâna precedentă, însă, oamenii de pe Ostalb au pierdut cu 2-1 în fața lui RB Leipzig și au ajuns la trei meciuri fără victorie.

Vizitatorii de la Darmstadt, între timp, nu au mai câștigat de șase meciuri. De asemenea, hessienii au pierdut și ei meciul din subsol cu 1. FC Köln în săptămâna precedentă și au coborât astfel pe locul 16 în clasament. Crinii sunt acum la două puncte în spatele viitoarei lor adversare, Heidenheim, la puncte

Heidenheim – Darmstadt Info:

  • Data & Ora: 09.12.2023, ora 15:30
  • Locul de desfășurare a meciului: Voith-Arena, Heidenheim

    R

  • Competiția: Bundesliga 2, ziua 14.
  • Transmisie TV: Sky

Heidenheim Formă &; Verificare bilanț

Heidenheim are o prestație solidă până acum în acest sezon. Cu toate acestea, oamenii de la Brenz se află încă în lupta pentru retrogradare. După primele 13 meciuri din Bundesliga, oamenii antrenorului Frank Schmidt au unsprezece puncte și se află pe locul 14.

În săptămâna precedentă, însă, formația din Heidenheim a plecat cu nimic. Nou-promovata nu a avut nicio șansă în fața echipei de top din Leipzig și a pierdut în cele din urmă cu 2:1, deși Heidenheim a ajuns la două meciuri consecutive fără înfrângere acasă

Dinkci revine în acțiune

Eren Dinkci a absentat împotriva lui RB Leipzig din cauza unui cartonaș galben de suspendare. Heidenheim a simțit considerabil lipsa jucătorului împrumutat de la Bremen și a avut doar câteva ocazii de a marca. Jucătorul de 21 de ani este acum eligibil pentru a juca din nou. Dinkci a marcat cinci goluri până acum în acest sezon din Bundesliga, devenind astfel cel mai bun marcator al lui Heidenheim.

Cu toate acestea, Kleindienst și Beste au marcat și ei de cinci ori fiecare pentru oamenii de la Brenz. Jucătorul germano-turc s-a dovedit a fi extrem de eficient, deoarece își depășește clar valoarea xG de 1,2. Eficiența sa la finalizare, de +3,8, se situează chiar pe locul patru în campionat.

Heidenheim fapte &; analiză
  • Pe locul 14 în clasament.
  • Pe locul nouă în clasamentul pe teren propriu.
  • A pierdut cu 2:1 la Leipzig săptămâna precedentă

Darmstadt Form &; Balance Check

Thorsten Lieberknecht a modelat Darmstadt 98 într-o adevărată echipă de top în pre-sezon. În cele din urmă, acest lucru a dus la promovarea Crinilor în Bundesliga. Așa cum era de așteptat, hessienii se luptă acum cu retrogradarea. SVD are în prezent nouă puncte și, prin urmare, ar trebui să meargă la barajul pentru retrogradare.

Crinii așteaptă de asemenea un punct trei în campionat de la începutul lunii octombrie. De asemenea, SVD nu a reușit să mai adune niciun punct în weekend. Confruntarea din subsol cu 1. FC Köln a fost un meci slab din punct de vedere calitativ, în care Billy Goats s-a impus la limită, 1:0 la final

Defensivă șubredă

Defensiva impresionantă a jucat un rol decisiv în succesul lui Darmstadt 98 în sezonul de promovare. Crinii au încasat doar 33 de goluri în tot sezonul din divizia secundă, ceea ce îi face să fie cea mai stabilă apărare din întreaga divizie inferioară.

Până acum, însă, în acest sezon, SVD nu se poate baza pe o apărare solidă. Darmstadt a încasat deja 34 de goluri, cu unul mai mult decât în sezonul precedent, ceea ce o face să fie cea mai slabă apărare din campionat. Crinii au încasat deja mai mult de trei goluri în trei rânduri și au primit chiar și opt goluri împotriva lui Bayern

Darmstadt fapte &; analiză
  • Pe locul 16 în Bundesliga
  • Cea mai slabă apărare din campionat
  • A pierdut 0:1 cu Köln în săptămâna precedentă

NAliniere preconizată – ultima actualizare pe 9 decembrie 2023


De asemenea, ne așteptăm ca Heidenheim să se alinieze într-un sistem 4-1-4-1 împotriva lui SVD. Este puțin probabil ca fundașul cinci pe care antrenorul Schmidt l-a încercat împotriva lui Leipzig să revină prea curând. De asemenea, Eren Dinkci va reveni sâmbătă după suspendarea sa cu cartonaș galben.

Antrenorul Lieberknecht a încercat un spate patru împotriva Kölnului, dar fără prea mult succes. Prin urmare, ne așteptăm ca 3-4-1-2 să revină la SVD. Cu toate acestea, pivotul ofensiv Marvin Mehlem va lipsi o perioadă de timp din cauza unei accidentări în fața crinilor

Heidenheim – Darmstadt cap-coadă & statistici

În cele 22 de confruntări directe dintre Darmstadt și Heidenheim în meciuri competitive de până acum, FCH s-a impus de nouă ori, în timp ce Darmstadt a înregistrat șase victorii. Prima întâlnire a avut loc în 2008, în Regionalliga Süd, iar de atunci ambele echipe s-au impus în Bundesliga

  • Două puncte despart cele două echipe în campionat
  • Una singură victorie a lui Darmstadt la Heidenheim a fost obținută pe 02/09/2018
  • Știați că Heidenheim marchează 28% din golurile sale între minutele 61-75?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.