Hoffenheim – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 08.12.2023 Bundesliga

Home » Hoffenheim – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 08.12.2023 Bundesliga

TSG Hoffenheim – VfL Bochum

În cursul săptămânii au avut loc tururile 16-imilor de finală în Cupa DFB. Vineri, Bundesliga continuă cu etapa a 14-a. Cu toate acestea, cele două echipe care vor intra în competiție nu au fost în acțiune în timpul săptămânii. În timp ce gazdele de la Hoffenheim nu au reușit să învingă BVB în turul 2 al Cupei, vizitatorii de pe Castroper Straße au fost eliminați în turul 1 al Ligii a 3-a de Bielefeld. Aflați cine va ieși învingător din această confruntare interesantă în pontul nostru de pariuri Hoffenheim – Bochum.

Cele două echipe sunt în prezent despărțite de șapte puncte în prima ligă. Cu toate acestea, ambele cluburi au ambiții complet diferite în acest sezon. În timp ce craiovenii, care ocupă în prezent locul 6, sunt disperați să revină în Europa, VfL Bochum vrea să evite cu orice preț retrogradarea. Iar VfL este pe cale să reușească acest lucru pentru a treia oară consecutiv. Bochum s-a impus cu 3:1 în fața lui Wolfsburg în săptămâna precedentă și a urcat pe locul al doisprezecelea. Hoffenheim, pe de altă parte, a pierdut cu 2-1 la Gladbach în ultima zi de campionat și acum are patru meciuri fără victorie

Hoffenheim – Bochum info:

  • Data & Ora: 08.12.2023, 20:30 pm
  • Locul de desfășurare: PreZero Arena, Sinsheim
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 14-a.
  • Transmisie TV: DAZN

Hoffenheim Form &; Verificarea bilanțului

Antrenorul Pellegrino Matarazzo și-a început lent mandatul la TSG Hoffenheim, pierzând primele cinci meciuri la rând. Cu toate acestea, echipa s-a acomodat din ce în ce mai bine cu noul antrenor spre finalul pre-sezonului și, în cele din urmă, a asigurat retrogradarea cu aplomb. La începutul noului sezon, lucrurile au mers și mai impresionant pentru TSG.

Echipa din Kraichgau a obținut patru victorii în primele cinci meciuri și s-a impus în fruntea clasamentului. În ultima vreme, însă, forma echipei din Kraichgau s-a cam prăbușit. TSG a rămas fără victorie de un total de patru meciuri și a suferit o nouă înfrângere cu 2:1 la Borussia Mönchengladbach sâmbăta trecută

Olandezul care marchează

La TSG, atenția este concentrată în prezent asupra lui Maximilian Beier, care nu a marcat în cinci meciuri din Bundesliga, dar a fost într-o formă excelentă. Succesul tânărului german este strâns legat de performanța partenerului său de atac Wout Weghorst. Olandezul creează în mod repetat spații cruciale pentru jucătorul de 21 de ani în față.

Forma actuală a fostului jucător de la Wolfsburg este deosebit de plăcută, deoarece jucătorul de 31 de ani nu a fost deosebit de apreciat de fanii lui Manchester United în Premier League în sezonul trecut. Atacantul a avut din nou succes și în ultimul meci cu Gladbach, forțând între timp egalarea la 1:1

Hoffenheim fapte &; analiză
  • Prima victorie pe teren propriu a sezonului
  • Pe locul șase în Bundesliga
  • A pierdut cu 2-1 la Gladbach săptămâna precedentă

Bochum Form &; Balance Check

Promovarea lui VfL Bochum din Bundesliga 2 în 2021 a fost o surpriză pentru mulți fani. Cu toate acestea, este și mai surprinzător faptul că oamenii din Castroper Straße concurează acum în prima ligă germană pentru a treia oară consecutiv. Și în acest sezon, echipa antrenorului Thomas Letsch nu dă semne că ar putea părăsi din nou campionatul.

Bochum este în prezent neînvinsă în cinci meciuri și s-a impus în weekend cu 3:1 în fața celor de la VfL Wolfsburg. Astfel, VfL a revenit pe locul 12 în clasament și are în prezent cinci puncte avans față de primul loc de retrogradare directă, ocupat în prezent de Mainz 05.

Bernardo remarcabil

Apărarea lui Bochum s-a clătinat la începutul sezonului și nu a putut face față celor trei fundași nou instalați. Cu toate acestea, de când antrenorul Thomas Letsch a revenit la un spate patru, apărarea lui VfL a devenit mult mai stabilă. Un motiv pentru acest lucru este revenirea lui Keven Schlotterbeck, care este o adevărată ancoră în apărarea centrală. Probabil că cel mai important jucător din apărare este, de asemenea, o nouă achiziție.

Bernardo s-a mutat de la Red Bull Salzburg la Castroper Straße în vară și se află la a doua sa încercare în Bundesliga, după ce prima sa ieșire la RB Leipzig între 2016 și 2018 nu a fost deosebit de reușită. Cu toate acestea, fundașul central format a fost complet convingător la VfL până acum, chiar și pe flancul stâng, care nu este familiar. De asemenea, brazilianul a câștigat cele mai multe dueluri din întreaga Bundesliga, cu 183

Bochum fapte &; analiză
  • Fără înfrângere în cinci meciuri
  • Venit cu 3:1 împotriva lui Wolfsburg în săptămâna precedentă
  • În al doisprezecelea loc în Bundesliga

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 6 decembrie 2023


Prezentăm din nou un 3-5-2 la Hoffenheim. Kevin Akpoguma va lipsi însă vineri pentru echipa antrenorului Materazzo, care a luat al cincilea cartonaș galben în săptămâna precedentă. Berisha și Nsoki sunt în continuare accidentați.

VfL Bochum va juca din nou în 4-3-3 în confruntarea cu TSG, Keven Schlotterbeck fiind unul dintre cei șase jucători de la Bochum care au primit un cartonaș galben împotriva lui Wolfsburg. Cu toate acestea, a fost al cincilea pentru fundașul central. Ivan Ordets lipsește și el în continuare pentru VfL din cauza unei accidentări

Hoffenheim – Bochum față în față & statistici

Bochum are un record bun împotriva TSG până acum. Oamenii din Castroper Straße au câștigat cinci din cele opt întâlniri cu Hoffenheim. În schimb, craiovenii s-au impus doar de trei ori. În sezonul precedent, echipa gazdă s-a impus de fiecare dată

  • Bochum a câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu Hoffenheim.
  • Hoffenheim a câștigat 30% din reprize, Bochum a câștigat 17%.
  • Ambele echipe sunt despărțite de șapte puncte în campionat
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.