Mainz – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 03.12.2023 Bundesliga

Home » Mainz – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 03.12.2023 Bundesliga

FSV Mainz – SC Freiburg

În această a 13-a zi a Bundesligii, în program sunt din nou dueluri inedite. Duminică după-amiază, Freiburg se deplasează la Mainz, unde ambele cluburi au o miză importantă. Freiburg s-a deplasat încă din timpul săptămânii pe plan internațional și a oferit o prestație solidă în meciul din Europa League cu Olympiakos Pireu. În Bundesliga, formația din Pădurea Neagră nu a mai câștigat de patru meciuri, iar băieții lui Christian Streich vor fi disperați să aducă acasă alte trei puncte. În lupta pentru locurile internaționale, trebuie să rămână în cursă pentru a nu pierde din vedere cluburile de top și a rămâne la distanță.

Mainz, pe de altă parte, se află în mijlocul luptei pentru retrogradare și se bazează pe puncte în fața propriului public. Antrenorul Jan Siewert a reușit să stabilizeze echipa, deoarece nu a pierdut în patru meciuri din Bundesliga. Cu toate acestea, mai este încă un drum lung de parcurs pentru a ieși din zona periculoasă, iar Mainz are șansa de a scoate capul din ștreang în următoarele meciuri cu adversari precum Freiburg, Köln și Heidenheim. Puteți afla dacă pot câștiga împotriva lui Freiburg sau dacă formația din Pădurea Neagră va ieși învingătoare în pontul nostru de pariuri Mainz – Freiburg.

Mainz – Freiburg info

  • Data & Ora: 03.12.2023, ora 15:30.
  • Locul de desfășurare a meciului: Mewa Arena, Mainz

    R

  • Competiția: Bundesliga, ziua 13.
  • Transmisie TV: DAZN

Mainz Formular &; Verificarea soldului

Mainz sunt încă în partea de jos a clasamentului. Clubul se află în prezent pe locul 16, la doar un punct de un loc de retrogradare directă. Bilanțul lor după etapa a 12-a este de o victorie, cinci egaluri și șase înfrângeri. Asta înseamnă un bilanț de opt puncte, cu o diferență de goluri de 12:25.

Acest lucru nu este suficient pentru a-i ține departe de lupta pentru retrogradare, așa că fostul antrenor Bo Svensson a aruncat prosopul la începutul lunii octombrie. De la preluarea lui Siewert, Mainz s-a stabilizat considerabil și nu a mai pierdut de patru zile. În special victoria cu 2:0 împotriva lui Leipzig în ultimul meci de pe teren propriu a fost balsam pentru sufletele fanilor lui Mainz. Programul restant al lui Mainz până la pauza de Crăciun oferă șansa de a mai aduna puncte, cu rivalele directe Köln și Heidenheim pe ordinea de zi

Lupta pentru locul doi

Din păcate, Mainz nu-l va avea la dispoziție duminică pe portarul și căpitanul său obișnuit, Robin Zentner. Acesta lipsește din cauza unei accidentări la un deget osos și nu va sta deocamdată între buturi. Rămâne de văzut cine îl va înlocui, deoarece atât Lasse Rieß, cât și Daniel Batz speră să aibă șanse ca număr doi. Ambii portari nu au practic nicio experiență în Bundesliga.

Batz a jucat doar o singură dată într-un meci din Bundesliga, iar Rieß nici măcar nu a intrat vreodată pe teren. Potrivit antrenorului Siewert, practic nu există o ierarhie fixă în acest post și rămâne de văzut în care dintre cei doi va avea încredere antrenorul

Mainz facts & analysis
  • Locul 16 în clasament
  • Învins în patru meciuri

    R

  • Un singur gol primit în ultimele trei meciuri

Freiburg Form &; Balance Check

Freiburg și-a asigurat locul în turul următor al Europa League în cursul săptămânii cu o victorie cu 5-0 împotriva Piraeus. Grație în special unei prime reprize puternice și a triplei lui Michael Gregoritsch, Freiburg s-a calificat meritat în turul următor.

Formația din Pădurea Neagră se află în prezent pe locul nouă în Bundesliga. Meciul de la Mainz este extrem de important dacă nu vor să piardă contactul cu locurile internaționale. Freiburg se află în prezent la cinci puncte de locul șase și are un bilanț de patru victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri. În ultimele săptămâni, Freiburg a avut un bilanț slab de puncte, deoarece nu a câștigat în patru meciuri din Bundesliga. De asemenea, echipa antrenorului Streich a fost deja eliminată din Cupa

Fragilitate în deplasare

Motivul pentru care Freiburg nu se află mai sus în clasament este, printre altele, și palmaresul slab din deplasare. Sport-Clubul nu a câștigat decât un singur meci în deplasare, iar acesta a fost la Hoffenheim, chiar în prima zi de campionat. De asemenea, Freiburg a marcat doar patru goluri pe alte stadioane și are o diferență de goluri de 4:14. La Mainz, Freiburg are șansa de a-și îmbunătăți statisticile în deplasare, iar victoria cu 5:0 din Europa League a impulsionat cu siguranță echipa

Freiburg fapte & analiză
  • locul nouă în clasament
  • Cei fără victorie în patru meciuri

    R

  • Prima victorie în deplasare

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 1 decembrie 2023


Mainz va alinia o formație 4-2-3-1, cu Sepp van den Berg revenind din suspendare în apărare. Tânărul Brajan Gruda ar putea reveni în atac, în 11-le de start. Problema portarului, după pierderea lui Zentner, nu va fi ușor de tranșat pentru antrenorul Siewert.

Freiburg joacă într-o formație 3-4-2-1. După hat-trick-ul său din Europa League, Gregoritsch va începe în față. De asemenea, ne așteptăm ca Roland Sallai să revină în 11-le de start, după ce s-a recuperat după o ruptură de fibre musculare

Mainz – Freiburg head-to-head & statistici

Înfruntarea viitoare va fi a 47-a întâlnire între cele două cluburi. Mainz a câștigat 17 meciuri, iar Freiburg de 15 ori. Cele două cluburi au remizat în 14 partide, iar ultima întâlnire a fost o remiză 1-1 în ziua 25 a sezonului trecut

  • Mainz conduce ușor în comparația directă istorică
  • Diferența generală de goluri este de 63:48 din punctul de vedere al lui Mainz

    R

  • Ultima întâlnire s-a încheiat 1:1
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.