Gladbach – Hoffenheim ponturi, pronosticuri și cote – 02.12.2023 Bundesliga

Home » Gladbach – Hoffenheim ponturi, pronosticuri și cote – 02.12.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – TSG Hoffenheim

Bundesliga continuă să avanseze și mai sunt încă patru zile de disputat până la pauza de iarnă. O mulțime de oportunități pentru ca echipele să mai adune câteva puncte și să intre cu bine în Crăciun. Sunt din nou câteva meciuri interesante în programul acestei a 13-a zile și se anunță un weekend interesant în Bundesliga. Aflați cine va câștiga acest meci în pontul nostru de pariuri Gladbach – Hoffenheim.

În timp ce unele echipe au fost nevoite să joace în competițiile lor internaționale în timpul săptămânii, altele s-au putut concentra pe deplin asupra acțiunilor din campionat și au folosit întreaga săptămână pentru a se pregăti pentru următoarea zi de meci. Acest lucru este valabil și pentru Borussia Mönchengladbach și TSG Hoffenheim, care se vor confrunta sâmbătă după-amiază pe Borussia-Park. Ambele cluburi nu sunt reprezentate la nivel internațional în acest sezon, dar au ambiția de a schimba acest lucru pentru sezonul următor.

În prezent, Hoffenheim este mult mai aproape de acest obiectiv decât Gladbach, deoarece se află încă la mică distanță de locurile din Liga Campionilor. Gladbach, pe de altă parte, încearcă să se elibereze de mediocritate și are nevoie urgentă de o victorie pe teren propriu pentru a urca mai sus în clasament. În continuare, „vulpoanii” sunt în căutare de constanță și, de asemenea, nu sunt departe de locurile periculoase din partea inferioară a clasamentului

Gladbach – Hoffenheim info

  • Data & Ora: 02.12.2023, 15:30 pm
  • Locuința de desfășurare a meciului: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Competiția: Bundesliga, ziua 13.
  • Transmisie TV: Sky

Gladbach Formă &; Verificare bilanț

Gladbach nu au reușit încă să se ridice deasupra mediocrității în acest sezon. De prea multe ori, prestațiile foarte decente sunt urmate de meciuri cu prea multe greșeli individuale și puncte pierdute. În acest moment, floreștenii se află pe locul 11, cu un bilanț de 13 puncte. Acest lucru înseamnă că sunt deja la șapte puncte în spatele lui Hoffenheim, care se află pe locul șase și pe ultimul loc de calificare internațională.

Cu toate acestea, Gladbach este, de asemenea, obligată să privească în jos, deoarece se află la doar cinci puncte de locurile de retrogradare. Bilanțul lui Gladbach din ultimele șase meciuri competiționale este de trei victorii, o remiză și două înfrângeri, inclusiv în fața marii rivale Köln.

Actuala diferență de goluri a foștilor este de 25:27, ceea ce înseamnă că Borussia a primit al doilea cel mai mare număr de goluri din întregul campionat, o statistică de care antrenorul Gerardo Seoane cu siguranță nu poate fi mulțumit.

Burtacul avantaj de 2 goluri

Foștii au pierdut cu 4:2 la BVB în etapa trecută, ceea ce nu este o rușine, deoarece oricine poate pierde la Dortmund. Totuși, faptul că Gladbach a condus cu 2-0 după primele goluri marcate de Rocco Reitz și Manu Koné și apoi a cedat avantajul înainte de pauză este amar din punctul de vedere al foștilor.

În cele din urmă, Borussia a încasat din nou patru goluri și a fost a treia oară în acest sezon când a irosit un avantaj de două goluri, deși Gladbach a reușit cel puțin să salveze un punct de două ori. Gladbach a pierdut deja un total de douăsprezece puncte după ce a preluat conducerea. Acest lucru este extrem de enervant, deoarece dacă ar fi luat măcar câteva puncte în plus din aceste meciuri, Borussia ar fi mult mai aproape de locurile internaționale

Gladbach fapte & analiză
  • Actualul al unsprezecelea loc în clasament
  • Ultimul meci a fost pierdut cu 4:2
  • Secondul cel mai mare număr de goluri primite în campionat

Hoffenheim Form &; Balance Check

TSG a avut un sezon extrem de solid până acum. Antrenorul Pellegrino Matarazzo poate fi destul de mulțumit de actualul loc șase în clasament și de cele 20 de puncte obținute în primele douăsprezece meciuri. Hoffenheim se află la doar patru puncte de un loc de calificare în Liga Campionilor. Bilanțul lor de până acum în acest sezon este de șase victorii, două egaluri și patru înfrângeri.

Cu toate acestea, echipa trece în prezent printr-o perioadă de secetă, deoarece ultima victorie a fost obținută în urmă cu patru zile de meci, iar Hoffenheim a obținut doar două puncte din ultimele trei partide. De asemenea, TSG a fost eliminată din Cupa DFB în fața lui BVB. Prin urmare, echipa tânjește să ia în sfârșit alte trei puncte acasă și speră la o victorie în deplasare la Gladbach

Forța în deplasare

Hoffenheim este una dintre cele mai puternice echipe în deplasare din campionat în acest sezon. Cu 16 puncte adunate și nicio înfrângere în deplasare, TSG este liderul campionatului, alături de Bayern și de liderul Leverkusen. Cele 15 goluri marcate în deplasare în șase meciuri sunt, de asemenea, foarte puternice.

Acest lucru înseamnă că Hoffenheim a marcat în medie 2,5 goluri pe stadioanele adverse. În general, ofensiva lui TSG se descurcă bine în acest sezon, având câte un gol marcat în fiecare meci din Bundesliga până acum. Rămâne de văzut dacă își pot dovedi forța în deplasare și pe Borussia-Park

Hoffenheim fapte &; analiză
  • Actualul loc șase în clasament
  • Nu a câștigat de trei meciuri
  • Fără înfrângere în deplasare

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 30 noiembrie 2023


Gladbach joacă într-un sistem 3-5-2 cu Reitz, Koné și Julian Weigl în centru. Îi așteptăm pe Allassane Plea și Jordan în față. Totuși, americanul s-a accidentat ușor în timpul săptămânii. În cazul în care nu va fi apt la timp, Tomáš Čvančara ar trebui să aibă din nou șansa de a juca în 11-le de start.

De asemenea, ne așteptăm ca Hoffenheim să joace într-o formație 3-5-2. După remiza 1-1 cu Mainz din ultimul meci, Florian Grillitsch ar putea reveni pe postul de playmaker. Maximilian Beier și Wout Weghorst vor alinia în față pentru Breisgauers

Gladbach – Hoffenheim cap-coadă & statistici

Această zi de Bundesliga va fi cea de-a 34-a întâlnire dintre cele două cluburi. Bilanțul este relativ echilibrat, iar Gladbach a obținut zece victorii în fața lui Hoffenheim, în timp ce TSG s-a impus de unsprezece ori. Douăsprezece dueluri s-au încheiat la egalitate. Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în 2007, când ambele cluburi erau încă în divizia a 2-a. În acest duel, echipele au remizat fără goluri cu scorul de 0:0. Diferența totală de goluri este de 62:53 din punctul de vedere al Borussiei

  • Hoffenheim conduce la limită în clasament cu încă o victorie
  • În ultimul duel, Gladbach s-a impus cu 4:1

    R

  • Cea mai mare victorie a fost un 5:1 pentru Borussia în sezonul 2021/2022
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.