Frankfurt – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 25.11.2023 Bundesliga

Home » Frankfurt – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 25.11.2023 Bundesliga

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart

Meciul vedetă din Bundesliga de sâmbătă seara este cel dintre Eintracht Frankfurt și VfB Stuttgart. Ambele cluburi pot fi mulțumite de prestația lor de până acum, dar în timp ce forma celor de la Adler a crescut în ultimele partide, șvabii au obținut doar o victorie în ultimele trei meciuri și au pierdut două dintre dueluri.

Cu siguranță era de așteptat ca seria surprinzătoare a lui Stuttgart să nu dureze neapărat. Cu toate acestea, trebuie să li se recunoască meritul de a fi reușit să întoarcă lucrurile după două înfrângeri la rând, împotriva nimănui altcuiva decât BVB. Prin urmare, ne putem aștepta la un duel palpitant în fruntea clasamentului, aflați cine ar putea obține cele trei puncte în pontul nostru de pariuri Frankfurt – Stuttgart

Frankfurt – Stuttgart info:

  • Data & Ora: 25.11.2023, ora 18:30
  • Locul de desfășurare: Deutsche Bank Park, Frankfurt
  • Competiția: Bundesliga, etapa a 12-a.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Frankfurt Form &; Balance Check

După un început mediocru, Eintracht și-a intrat recent în ritm și nu a pierdut în cinci meciuri din Bundesliga (trei victorii, două remize). Deși Adler a marcat în toate meciurile din Bundesliga, cu excepția a două, ofensiva nu este tocmai solidă, cu 17 goluri în unsprezece meciuri – doar Serhou Guirassy, de la Stuttgart, a marcat de 15 ori. Topmöller, în schimb, se poate baza pe apărarea sa. Au terminat patru meciuri fără să primească gol și cu un total de unsprezece goluri primite, au a treia cea mai bună apărare din campionat

Cel mai bun loc pentru a fi acasă

Vulturii sunt acum neînvinși acasă de 15 meciuri pe teren propriu în Bundesliga și au în prezent cel mai bun bilanț pe teren propriu al oricărei echipe din Bundesliga. În plus, comparația istorică vorbește, de asemenea, în favoarea șvabilor, care sunt neînvinși în fața șvabilor de opt meciuri în Bundesliga (patru victorii, patru remize), nicio altă echipă nu are o serie atât de lungă împotriva SGE

Frankfurt fapte & analiză
  • Locul 7 în Bundesliga
  • Ultimele cinci meciuri fără înfrângere
  • cea mai bună apărare

Stuttgart forma &; verificare de echilibru

Mulți fani ai lui Stuttgart vor vorbi deja despre un sezon de succes. Startul a fost strălucit și este puțin probabil să aibă probleme cu retrogradarea în acest sezon. Cu un număr impresionant de 23 de puncte, ei rămân în fruntea clasamentului, pe locul 3, deși au obținut doar o victorie în ultimele trei meciuri. Cu toate acestea, au depășit o mică scădere de formă, cu înfrângeri împotriva lui Hoffenheim și Heidenheim în ultima zi de campionat, cu o victorie puternică de 2:1 împotriva BVB. Cu opt victorii, VfB are deja mai multe succese decât în tot sezonul precedent (șapte victorii).

Sigur să înscrie

Serhou Guirassy este și rămâne un fenomen și a marcat din nou în ultima zi de campionat, iar acum are un total de 15 goluri. Credem că este puțin probabil ca meciul să se încheie fără goluri, și nu doar din cauza lui Serhou Guirassy, deoarece niciunul dintre ultimele 42 de dueluri din Bundesliga dintre Frankfurt și Stuttgart nu s-a încheiat la egalitate. De asemenea, șvabii au acumulat nouă puncte în deplasare, dar cu un total de nouă goluri în deplasare, ei sunt mult mai periculoși acasă (20 de goluri)

Stuttgart fapte &; analiză
  • Locul 3 în clasamentul Bundesliga
  • Este deja un succes mai mare decât în sezonul trecut
  • al cincilea cel mai bun atac

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 23 noiembrie 2023


Eintracht se poate alinia cu trei sau patru fundași, în rest nu ne așteptăm la schimbări majore la SGE. Götze ar putea fi, eventual, o opțiune pentru Knauff în unsprezece de start, în timp ce mijlocașul Marmoush trebuie să fie și el atent, deoarece are deja patru cartonașe galbene la activ și riscă o interdicție.

Guirassy va fi titular împotriva lui Eintracht, în rest, Führich și Zagadou revin și ei după o infecție, iar Zagadou ar putea intra și el direct în unsprezece de start. De asemenea, Vagnoman este din nou apt și este și el o opțiune

Frankfurt – Stuttgart cap-coadă & statistici

Compararea directă merge către șvabi. VfB a câștigat 44 din cele 104 meciuri disputate, în timp ce clubul din Hesse a ieșit învingător de 37 de ori. Restul de 23 de meciuri au rămas fără învingător. Cu toate acestea, SGE a rămas neînvinsă în opt meciuri împotriva VfB

  • Eintracht Frankfurt marchează în medie 1,96 goluri în meciurile de acasă, iar VfB Stuttgart marchează în medie 1,95 goluri în meciurile din deplasare.
  • În ultimele 5 meciuri, Eintracht Frankfurt a avut o evoluție mai bună decât VfB Stuttgart.

    R

  • Învingătorul ultimului meci de campionat a fost Eintracht Frankfurt.
  • Eintracht Frankfurt nu a pierdut în ultimele 7 meciuri.
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.