Bremen – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 25.11.2023 Bundesliga

Home » Bremen – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 25.11.2023 Bundesliga

Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Temperatura se răcește încet-încet din nou, dar asta nu-i va opri pe fanii din Bundesliga să vină din nou pe stadioane în cele cinci zile de meci rămase din acest an. Peste 40.000 de spectatori sunt așteptați să își încurajeze echipa pe stadionul Weser din Bremen, sâmbătă. Acolo, SVW va primi vizita actualului lider al campionatului de la Leverkusen. Aflați în pontul nostru de pariuri Bremen – Leverkusen dacă nemții din nordul Germaniei vor reuși să ia ceva valoros din această confruntare.

Bremen va fi disperată să-și continue seria de invincibilitate în această întâlnire. SVW a acumulat un total de cinci puncte în ultimele trei meciuri, ținând la distanță echipele din partea de jos a clasamentului. Înaintea confruntării cu Bayer 04, echipa antrenorului Werner se află pe locul al doisprezecelea.

Vizitatorii de la Leverkusen, în schimb, sunt într-o formă mult mai bună. Werkself continuă să conducă în clasament și a cedat singurele două puncte în remiza 2-2 de la Munchen. Înainte de pauza internațională, Bayer a înregistrat și o victorie categorică cu 4-0 în fața ultimei clasate, Union Berlin

Bremen – Leverkusen info:

  • Data & Ora: 25.11.2023, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Wohninvest-Weserstadion, Bremen
  • Competiția: Bundesliga, etapa a 12-a.
  • Transmisie TV: Sky

Bremen Form &; Balance Check

Ultima dată când Werder Bremen a jucat în Liga Campionilor a fost în sezonul 2010/2011, când a fost eliminată în faza grupelor. Între timp, însă, realitatea de pe Weser Stadium nu este fotbalul european, ci lupta pentru retrogradare. Iar fanii lui Bremen vor fi cu siguranță mulțumiți în acest sezon dacă SVW-ul lor va evita în cele din urmă retrogradarea în Bundesliga 2.

Iar Werder este cu siguranță pe drumul cel bun pentru asta în acest moment. În special în ultimele trei meciuri, echipa antrenorului Ole Werner s-a desprins din partea de jos a clasamentului. Cu cinci puncte din aceste trei meciuri, SVW a sărit pe locul 12

Keïta este din nou apt?

Când Naby Keïta a jucat pentru prima dată în prima ligă germană, din 2016 până în 2018, mijlocașul a fost unul dintre cei mai interesanți jucători din întregul campionat. Prin urmare, mutarea de 60 de milioane de euro la Liverpool FC în Premier League a fost doar logică. La Reds, însă, omul din Guineea a fost chinuit de grijile legate de accidentări.

La SVW, jucătorul acum în vârstă de 28 de ani a vrut să-și relanseze cariera. Dar chiar și în nordul îndepărtat, noua semnătură nu a fost scutită de accidentări. Din cauza a două accidentări musculare de lungă durată, Keïta a reușit până acum doar 80 de minute în campionat. Speranța lui Bremen este acum așteptată să revină în echipă împotriva lui Leverkusen

Bremen fapte &; analiză
  • Trei victorii pe teren propriu deja în acest sezon
  • În al doisprezecelea loc în campionat
  • A jucat 2:2 cu Frankfurt înainte de pauza internațională

Leverkusen Form &; Balance Check

The Werkself își continuă marșul triumfal parcă de neoprit. Leverkusen este liderul Grupei H din Europa League și nu a primit niciun punct în primele patru meciuri. De asemenea, Werkself se află în fruntea clasamentului din Bundesliga. Cu toate acestea, focurile de artificii inițiale de pe teren au fost ceva mai rare în ultima vreme.

Leverkusen a câștigat trei meciuri de campionat la o diferență mică, de doar un gol. Totuși, înainte de pauza internațională, Leverkusen a înregistrat o victorie impunătoare cu 4-0 împotriva lui Union Berlin. Cu 31 de puncte după unsprezece meciuri, Bayer 04 rămâne în fruntea clasamentului și a înregistrat chiar al doilea cel mai bun start de Bundesliga din istorie, la egalitate de puncte cu Bayern sub Guardiola în sezonul 15/16.

Grimaldo remarcabil

În sezonul trecut, antrenorul Xabi Alonso a trecut rapid la un sistem 3-4-2-1. Rezultatele s-au îmbunătățit semnificativ, Jeremie Frimpong, în special pe partea dreaptă, beneficiind de o poziție ceva mai ofensivă. Cu toate acestea, Bayer 04 a întâmpinat în mod repetat dificultăți pe flancul stâng. Prin urmare, un nou jucător pentru flancul stâng s-a aflat în fruntea listei de cumpărături a lui Leverkusen în vară.

Cu compatriotul lui Xabi Alonso, Alejandro Grimaldo, clubul a reușit o adevărată lovitură. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a contribuit deja cu șase goluri și cinci pase de gol în campionat și a strălucit, de asemenea, ca marcator împotriva lui Union Berlin. În timpul pauzei internaționale, Grimaldo a debutat în sfârșit pentru naționala Spaniei împotriva Ciprului

Leverkusen fapte &; analiză
  • Liderul clasamentului din Bundesliga
  • A învins cu 4-0 pe Union înainte de pauza internațională
  • Secondul cel mai bun atac din campionat

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 23 noiembrie 2023


Bremer va aborda din nou meciul de sâmbătă cu o linie de trei fundași. Deși Michael Zetterer a jucat bine în poartă, probabil că Jiri Pavlenka va juca în poartă pentru Werder și în acest weekend. Naby Keïta va reveni probabil în lotul SVW după accidentarea sa.

Pentru Leverkusen, presupunem din nou obișnuitul 3-4-2-1. Jeremie Frimpong a întâmpinat dificultăți în ultima vreme și ar putea fi înlocuit de Nathan Tella în 11-le de start. De asemenea, Exequiel Palacios a revenit târziu de la echipa națională și ar putea fi odihnit pentru începutul meciului

Bremen – Leverkusen cap-coadă & statistici

Istoria dintre Bayer Leverkusen și Werder Bremen cuprinde un număr impresionant de 97 de meciuri competitive. Werder Bremen a ieșit învingătoare de 36 de ori, în timp ce Bayer Leverkusen a părăsit terenul ca învingătoare doar de 26 de ori. În ultima întâlnire dintre cele două echipe, meciul s-a încheiat spectaculos, cu victoria cu 3:2 a celor de la Werkself.

  • Ultima victorie pe teren propriu a lui Bremen în fața lui Leverkusen a fost pe 15/10/2016.
  • Bremen a câștigat doar unul din ultimele 12 meciuri disputate împotriva lui Leverkusen
  • Cele două echipe sunt despărțite de 20 de puncte în campionat
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.