Köln – Bayern ponturi și cote de pariuri – 24.11.2023 Bundesliga

Home » Köln – Bayern ponturi și cote de pariuri – 24.11.2023 Bundesliga

1 FC Köln – Bayern Munchen

Ultima pauză internațională a anului s-a încheiat, iar acum cunoaștem 21 dintre cele 24 de echipe care vor participa la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania în vara anului viitor. Până în iarnă, însă, accentul se pune pe competițiile de club. În Bundesliga, mai sunt cinci etape până la sfârșitul anului. Săptămâna a 12-a începe vineri, la Metropolis. Puteți afla dacă Bayern se va impune la Müngersdorf în pronosticul nostru de pariuri Köln vs Bayern.

Gazdele de la Köln vor încerca să obțină în sfârșit a doua victorie a sezonului pe teren propriu și să se îndepărteze astfel de partea inferioară a clasamentului. Caprele se află pe penultimul loc, cu doar șase puncte, și nu au putut trece peste un foarte norocos 1-1 pe teren propriu cu VfL Bochum înainte de pauza internațională.

Pe de altă parte, vizitatorii din Munchen vor încerca să își continue forma excelentă din Bundesliga. FCB a câștigat ultimele cinci meciuri consecutive în campionat și rămâne neînvinsă în Bundesliga. În urmă cu două săptămâni, campioana en-titre a învins-o pe Heidenheim cu 4-2 și a continuat să se distanțeze de liderul Leverkusen

Cologne vs Bayern Informații:

  • Data și ora: 24.11.2023, ora 20:30.
    RheinEnergieSTADION, Köln
  • Concurs.
  • Televiziune: DAZN

Cologne: Verificarea formei și a echilibrului

Cele trei echipe aflate în partea de jos a clasamentului din Bundesliga poartă în prezent numele de Union Berlin, Mainz 05 și 1. FC Köln. Primele două au tras deja de funie în ultimele săptămâni și s-au despărțit de antrenorii lor. Cu toate acestea, Caprele au rămas până acum cu Stephen Baumgart.

Iar rezultatele s-au și îmbunătățit oarecum în ultima vreme. În ultimele patru meciuri de campionat, echipa din Cathedrupolis a suferit o singură înfrângere. Ultimele două meciuri împotriva rivalilor direcți Augsburg și Bochum s-au încheiat 1-1. Cu toate acestea, Köln a fost clar echipa mai slabă în deplasarea de pe Ruhrstadion și poate mulțumi lipsei de ocazii a lui VfL pentru punctul obținut la

Sfârșitul în gol

Jocul lui Köln nu a fost neapărat plin de finețe. Antrenorul Stephen Baumgart s-a bazat pe placajele superioare ale echipei sale și pe numeroasele faze fixe. Cu toate acestea, principala provocare pentru capre constă în crearea de ocazii clare.

Cu doar nouă goluri, FC are cel mai slab atac din întregul campionat. De asemenea, atacurile din prima treime par din ce în ce mai monotone. Majoritatea atacurilor se termină în mingi fixe care își găsesc rareori un destinatar. Cu 162 de lovituri de departajare, FC conduce chiar și statisticile privind loviturile de departajare din întreaga Bundesliga.

Cologne facts & analysis
  • Locul 17 în campionat
  • Am obținut o remiză 1-1 cu Bochum înainte de pauza internațională
  • Cel mai slab atac din campionat

Bayern Formă și bilanț

La Bayern, totul a decurs conform planului până acum în acest sezon. FCB rămâne fără punct în Liga Campionilor, iar campioana en-titre încă nu a pierdut în Bundesliga. Cu toate acestea, tripla manșă nu va avea loc nici în acest an la Munchen, deoarece echipa antrenorului Thomas Tuchel a suferit a doua înfrângere din acest sezon în Cupa DFB, în turul al doilea, în fața lui Saarbrücken – după o înfrângere cu 3-0 în fața lui Leipzig în Supercupă.

Cu toate acestea, în ciuda parcursului lor excelent, FCB nu se află încă în fruntea clasamentului din Bundesliga. Cu 29 de puncte în primele unsprezece meciuri, Bayern a reușit cel mai bun început de sezon din 2015/2016 încoace, dar este încă suficient doar pentru locul doi, în spatele lui Bayer Leverkusen.

Performanță record în atac

În timpul pre-sezonului, atacul lui Bayern în ultima treime a terenului nu a fost deosebit de eficient în unele momente, ceea ce a dus la pierderea câtorva puncte. În acest sezon, însă, a fost complet diferit. Bayern a marcat un număr impresionant de 42 de goluri până acum în acest sezon, ceea ce reprezintă un nou record în Bundesliga după unsprezece meciuri.

Harry Kane a stabilit, de asemenea, un nou record în Bundesliga, cu 17 goluri după unsprezece meciuri. În plus, Kane a stabilit deja recordul sezonului pentru un englez în prima ligă germană. Kevin Keegan în sezonul 1978/79 pentru HSV și Jadon Sancho în sezonul 2019/20 pentru BVB au marcat, de asemenea, câte 17 goluri, deși într-un sezon întreg

Bayern fapte și analize
  • Secundă în clasamentul Bundesliga
  • Cel mai bun atac din Bundesliga
  • Victorie cu 4:2 în fața lui Heidenheim înainte de pauza internațională

Echipa proiectată – ultima actualizare la 22 noiembrie 2023


Antrenorul Stephen Baumgart va alinia din nou un 4-2-3-1 împotriva lui Bayern. Este de așteptat ca căpitanul Florian Kynch să revină în centrul apărării. Mark Uth, care a fost accidentat în timpul pauzei internaționale, va fi din nou disponibil.

Bayern va reveni, de asemenea, la o formație 4-2-3-1. Kim Min-jae, care a revenit târziu din pauza internațională, ar trebui probabil să înceapă din nou ca titular. Chiar dacă criza de accidentări de la Munchen se apropie încet-încet de sfârșit, Matthijs de Ligt și Jamal Musiala lipsesc în continuare

Cologne vs Bayern head-to-head & stats

FC Bayern a câștigat 55 din cele 104 meciuri disputate împotriva celor de la Billy Goats. Köln, în schimb, a câștigat doar de 24 de ori. Ultima dată când au obținut un punct acasă împotriva celor de la Munchen a fost în 2011. Ultima dată când s-au întâlnit în luna mai, FCB și-a asigurat al 33-lea titlu de campioană

  • Cele două echipe sunt despărțite de 23 de puncte în campionat.
  • Ultima victorie a lui Köln în fața lui Bayern a fost pe 05.02.2011
  • Știați că Bayern Munchen marchează 26% din golurile sale între minutele 76-90?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.