Leipzig – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 12.11.2023 Bundesliga

Home » Leipzig – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 12.11.2023 Bundesliga

RB Leipzig – SC Freiburg

Cum meciurile europene abia s-au încheiat, următoarea zi de Bundesliga este deja la orizont. Liga intră în weekend în runda a 11-a și ne pregătește un adevărat regal la final. Duminică seară, două echipe care s-au impus în Europa în cursul săptămânii în fața unor echipe sârbești se vor întâlni în Saxonia. Aflați cine este favorită la acest meci în pontul nostru de pariuri Leipzig – Freiburg.

Acest duel exact a avut loc aproape exact acum un an. La acea vreme, RasenBallsport a terminat doar pe locul șase în campionat, în timp ce Breisgauers ne-a întâmpinat de pe locul doi. În acest sezon, Leipzig se află pe o poziție similară în clasament, în timp ce SCF se află abia pe locul opt.

Între timp, în Liga Campionilor, Leipzig și-a asigurat marți calificarea în 16-imile de finală cu o victorie cu 2-1 pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad. De asemenea, SCF și-a asigurat locul în Europa pentru iarnă cu o victorie categorică, 5:0, în fața lui Backa Topola

Leipzig – Freiburg Info:

  • Data & Ora: 12.11.2023, 19:30 h
  • Locuința de desfășurare a meciului: Red Bull Arena, Leipzig
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 11-a.
  • Transmisie TV: DAZN

Leipzig Formă &; Verificarea soldurilor

Începutul de sezon al lui Leipzig a fost de fapt foarte promițător, după înfrângerea din deschidere cu Leverkusen. Sașii au urcat chiar pe locul trei după patru victorii la rând. Două remize cu Bayern și Bochum au fost urmate de două victorii convingătoare cu Darmstadt și Köln.

Cu toate acestea, RB a suferit apoi o nouă înfrângere dezamăgitoare la Mainz, în săptămâna precedentă. „Nullfünfer”, până atunci fără victorie, a obținut o victorie cu 2:0 împotriva participanților la Liga Campionilor. În schimb, în prima ligă, Leipzig și-a asigurat locul în 16-imile de finală cu o victorie în fața celor de la Belgrad în cursul săptămânii

Blaswich în poarta DFB

Janis Blaswich a fost mult timp sub contract cu Borussia Mönchengladbach, dar nu a ajuns niciodată în echipa din Bundesliga. Portarul și-a sărbătorit apoi debutul în timpul împrumutului său extrem de puternic la Hansa Rostock, în a treia divizie. Datorită performanțelor sale impresionante, jucătorul, acum în vârstă de 32 de ani, și-a asigurat transferul la RB Leipzig prin Heracles Almelo în 2022.

Acolo, portarul a fost inițial rezerva lui Péter Gulácsi și și-a valorificat șansa după accidentarea ungurului. Până acum, în acest sezon, portarul a jucat toate meciurile din Bundesliga și a păstrat o foaie albă în jumătate din meciuri. Aceste performanțe l-au impresionat și pe selecționerul Julian Nagelsmann, care l-a convocat pentru prima dată pe portarul RB la echipa națională

Leipzig fapte &; analiză
  • Pierdut cu 0:2 la Mainz în săptămâna precedentă
  • A patra cea mai bună ofensivă din campionat
  • Pe locul 5 în Bundesliga

Freiburg Form &; Balance Check

În sezonul precedent, SC Freiburg a terminat pe locul 5 în campionat pentru a doua oară consecutiv. În acest sezon, însă, echipa se află pe locul opt și încă nu și-a recâștigat poziția din sezonul precedent. Cu toate acestea, Freiburg se află încă în prima jumătate a clasamentului. Săptămâna trecută, SCF a obținut o remiză în ultima etapă.

Acasă, pe stadionul Europa-Park, Freiburg a revenit de la 3-1 în fața lui Gladbach și a egalat la 3-3 în prelungiri. În Europa League, în cursul săptămânii, formația din Breisgau i-a primit pe sârbii de la FK TSC Backa Topola. În acest meci, SCF s-a impus cu încredere cu 5:0 și are acum un picior în faza eliminatorie a Europa League

Atubolu tot mai încrezător

În timp ce portarul lui Leipzig, Janis Blaswich, a fost convocat pentru prima dată la echipa națională de seniori, portarul lui Freiburg va fi din nou în poarta echipei naționale U21 săptămâna viitoare. În sezonul trecut, Noah Atubolu a jucat încă la echipa a doua a Freiburgului, în divizia a 3-a.

Cu toate acestea, la începutul sezonului, la primele sale apariții în Bundesliga, jucătorul de 21 de ani părea încă puțin nervos. În una sau două situații, tânărul portar părea încă puțin ezitant. Totuși, în meciul cu Backa Topola din Europa League, Atubolu a fost o rezervă de nădejde și a salvat echipa din Breisgau de la primirea unui gol.

Freiburg fapte &; analiză
  • În locul 8 în Bundesliga
  • Prima victorie în deplasare în Bundesliga

    R

  • A jucat 3:3 cu Gladbach în săptămâna precedentă

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 11 noiembrie 2023


La RB Leipzig ne așteptăm la obișnuitul 4-2-2-2, cu aripi de atac și doi atacanți. Antrenorul Marco Rose va fi în continuare lipsit de Orbán și Olmo. Noul internațional Janis Blaswich va reveni în poartă.

La SC Freiburg, pe de altă parte, ne așteptăm să vedem din nou 3-4-3, cu Noah Weißhaupt tot mai mult în prim-plan pe flancul stâng în ultimele meciuri. Merlin Röhl a impresionat, de asemenea, pe partea dreaptă a trio-ului ofensiv

Leipzig – Freiburg comparație cap-coadă &; statistici

Aceste două echipe s-au întâlnit de 14 ori până acum în Bundesliga. RB Leipzig a ieșit învingătoare în opt dintre aceste meciuri, în timp ce SC Freiburg s-a impus doar de trei ori. Totuși, cea mai memorabilă întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în finala Cupei DFB din 2022, care s-a decis în favoarea lui Leipzig doar la penalty-uri. În sezonul trecut, RB s-a impus, de asemenea, în toate cele trei confruntări cu SC Freiburg.

  • Freiburg nu a câștigat niciodată la Leipzig.
  • RB Leipzig a câștigat 46% din reprize, SC Freiburg a câștigat 37%.
  • Ultima victorie a lui Freiburg împotriva lui Leipzig a fost pe 26/10/2019
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.