Pariuri, pronosticuri și previziuni Mainz – Leipzig – 04.11.2023 Bundesliga

Home » Pariuri, pronosticuri și previziuni Mainz – Leipzig – 04.11.2023 Bundesliga

FSV Mainz – RB Leipzig

În cursul săptămânii, turul 2 al Cupei DFB a fost la ordinea zilei și a avut câteva surprize în mânecă. Bundesliga continuă în acest weekend, cu runda a 10-a în program. Cinci meciuri ne așteaptă din nou în competiție. Printre altele, Nullfünfer va încerca să sărbătorească în sfârșit prima victorie din acest sezon. Puteți afla dacă oaspeții din Saxonia vor reuși să împiedice acest lucru pe MEWA Arena în pronosticul nostru pentru Mainz vs Leipzig.

Cu toate acestea, săptămâna de cupă nu a decurs conform planului pentru oaspeții din cel mai mare oraș din Saxonia. Deținătorii cupei au pierdut cu 1-0 în fața lui VfL Wolfsburg, în timp ce FSV a suferit un alt eșec, când Mainz a pierdut cu 3-0 în fața divizionarei secunde Hertha BSC, fără niciun noroc.

În campionat, însă, meciul este un duel al rivalilor. Rassenbalspor nu a mai pierdut de la meciul de deschidere cu Leverkusen, iar sâmbătă s-a impus cu 6-0 și în fața lui 1. FC Köln. Mainz, în schimb, a remizat 2-2 la Bochum și încă așteaptă prima victorie de trei puncte din acest sezon

Mainz vs Leipzig Info:

  • Data și ora: 04.11.2023, ora 15:30.
    MEWA Arena, Mainz, Germania
  • Competiția: Bundesliga, Săptămâna 10
  • Televiziune: Sky

Mainz Formă și bilanț

Mainz s-a instalat în prima jumătate a clasamentului din Bundesliga în ultimii ani sub conducerea antrenorului Bo Svensson. În ceea ce privește cursele, însă, nu a existat o evoluție prea mare din partea celor de la Nullfünfer. Acest lucru pare să se răzbune în acest sezon.

Mainz 05 încă așteaptă prima victorie în Bundesliga în acest sezon. Săptămâna trecută, FSV s-a chinuit să obțină un punct pe final de meci împotriva lui VfL Bochum, ceea ce a fost cu siguranță un noroc din partea celor de la Nullfünfer. Mainz a trebuit apoi să se deplaseze miercuri la Berlin pentru Cupa DFB, unde a pierdut de asemenea cu 3-0.

Pustietate de idei din partea lui Mainz

După cum am menționat deja, filosofia de joc a lui Mainz nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani. Bo Svensson pune accentul pe forța echipei sale în tacklinguri și lovituri de cap. În consecință, Nullfünfer a terminat pe locul doi în Bundesliga la acești doi parametri în sezonul trecut. În acest sezon, FSV a făcut un pas în plus pe hârtie.

Cu 964 de placaje și 269 de lovituri de cap câștigate, Mainz este pe primul loc în Bundesliga. Cu toate acestea, Mainz a rămas în pană de idei în ultima treime de teren. Acest lucru se reflectă în faptul că Mainz are de departe cel mai slab xG din prima divizie a Germaniei, cu un xG de doar 9,29.

Mainz fapte și analize
  • Locul 18 în clasamentul Bundesliga
  • Am luat 2:2 de la Bochum săptămâna trecută
  • Încă fără victorie în acest sezon

Leipzig Formă și bilanț

În acest sezon, Leipzig își recunoaște șansa de a realiza lucruri mari în Bundesliga. După ce au terminat pe locul al treilea în sezonul trecut, sașii au acum în vizor partea superioară a clasamentului. Cu toate acestea, RB a suferit o înfrângere cu 3-2 în fața unei Leverkusen puternice la începutul sezonului.

De atunci, însă, echipa antrenorului Marco Rose nu a mai fost învinsă în campionat. În plus, imaginea competitivă a lui RB Leipzig se îmbunătățește de la o săptămână la alta. Echipa din orașul târgumureșean a adunat un număr solid de 20 de puncte în ultimele opt partide. La sfârșitul săptămânii trecute, RB Leipzig a învins 1. FC Köln cu 6:0 și se află pe locul cinci în clasamentul

Xavi Simons dă lovitura

Xavi Simons a intrat pentru prima dată în atenția publicului larg atunci când a strălucit prin abilitățile sale tehnice excelente, la o vârstă foarte fragedă, în echipele de tineret ale Barcelonei. În 2019, olandezul, pe atunci în vârstă de 16 ani, s-a transferat apoi la echipa de tineret a lui PSG din Ligue 1. Cu toate acestea, atacantul nu a reușit niciodată să se impună la parizieni.

Simmons și-a sărbătorit atunci debutul în anul precedent, în timpul împrumutului său la PSV Eindhoven. Cu toate acestea, jucătorul de 20 de ani a ajuns deja pe deplin la Leipzig. Olandezul a marcat deja trei goluri în primele sale meciuri din Bundesliga. Simmons este, de asemenea, cel mai bun furnizor de pase de gol din întreaga Bundesliga, cu șase assist-uri

Leipzig fapte și analize
  • A învins pe Köln cu 6:0 săptămâna trecută
  • Postul cinci în campionat

    R

  • Pierde marți Cupa DFB la Wolfsburg

Echipa proiectată – ultima actualizare la 4 noiembrie 2023


Mine 05 va începe din nou cu un 3-4-2-1, după ce Bo Svensson a încercat fără succes miercuri un patru în apărare. Tânărul Brayan Gruda va acționa în spatele liniei întâi, alături de Jae-Sung Lee. Aymen Barkok a avut deja câteva apariții bune ca înlocuitor în acest sezon și ar putea începe din față sâmbătă.

RB a jucat cu o apărare în trei oameni împotriva lui 1. FC Köln. La Mainz, însă, așteptați-vă ca echipa antrenorului Marco Rose să revină la formația obișnuită 4-2-2-2-2. În ciuda suspendării sale din cupă, Jusuf Paulsen este eligibil pentru a juca în campionat. Cu toate acestea, ne așteptăm ca danezul să înceapă pe bancă

Compararea statisticilor cap-coadă Mainz vs Leipzig

Mainz a câștigat doar patru din cele 14 întâlniri cu RB Leipzig, în timp ce sașii au câștigat șapte. Cu toate acestea, trei dintre victoriile lui FSV au venit în ultimele cinci întâlniri. Mainz s-a impus chiar și în ultima confruntare de la Leipzig cu 3-0

  • Ultima victorie a lui Leipzig în Bundesliga la Mainz a fost pe 24/05/2020
  • Cele două echipe sunt despărțite de 17 puncte în campionat
  • Meinz încă așteaptă prima victorie din acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.