Ponturi de pariuri Hoffenheim – Leverkusen – 04.11.2023 Bundesliga

Home » Ponturi de pariuri Hoffenheim – Leverkusen – 04.11.2023 Bundesliga

TSG Hoffenheim – Bayer Leverkusen

În acest weekend, săptămâna 10 din Bundesliga se anunță a fi una din nou interesantă. Unul dintre viitoarele dueluri din conferința de sâmbătă este confruntarea dintre TSG 1899 Hoffenheim și Bayer Leverkusen. Această confruntare importantă va avea loc pe PreZero Arena din Sinsheim. Aflați cine va obține cele trei puncte pe Krischgau în pronosticurile noastre de pariuri Hoffenheim vs Leverkusen.

Hoffenheim va căuta să întoarcă în sfârșit lucrurile acasă. Echipa lui Kraichkau a pierdut ultimele două meciuri pe teren propriu cu scorul de 3-1, în timp ce TSG a fost, de asemenea, eliminată din cupă miercuri, când a pierdut cu 1-0 la Dortmund.

Pe de altă parte, vizitatorii de la Leverkusen își continuă în prezent forma excelentă fără obstacole. Werckelf rămâne captiv în fruntea clasamentului, iar la sfârșitul săptămânii trecute a învins și SC Freiburg cu 2-1. În Cupa DFB, Werckelf, puternic rotită, a învins de asemenea cu 5:2 pe Sandhausen, echipă din a treia divizie.

Hoffenheim – Leverkusen Info:

  • Data și ora.
    Arena PreZero, Sinsheim
  • Competiție.
  • Televiziune: Sky

Hoffenheim Formular și bilanț

Hoffenheim a luptat mult timp împotriva retrogradării în sezonul trecut. La începutul acestui sezon, însă, TSG joacă mai degrabă pentru Europa decât pentru retrogradarea în Bundesliga 2. După cinci etape, echipa din Kraichgau se afla pe locul cinci în clasament, cu douăsprezece puncte. Cu toate acestea, TSG a acumulat doar șase puncte în ultimele patru meciuri.

Pe lângă cele două victorii în deplasare cu Stuttgart și Bremen, craiovenii au suferit două înfrângeri dezamăgitoare acasă în acest interval. Echipa antrenorului Mataracho a pierdut cu 3-1 atât în fața lui BVB, cât și a lui Eintracht Frankfurt, în timp ce TSG a fost eliminată și din Cupa DFB, miercuri, în fața Borussiei.

Ceasul este extrem de important

Anton Stach s-a mutat de la Greuther Fürth la FSV Mainz 05 în vara anului 2021, unde jucătorul, acum în vârstă de 24 de ani, a avut performanțe puternice și chiar a evoluat ca jucător internațional. În 2022, mijlocașul a jucat un total de 31 de minute în tricoul DFB sub comanda antrenorului național Hansi Flick împotriva Israelului și Italiei. În pre-sezon, însă, mijlocașul nu a mai fost mulțumit de perioada petrecută la Nullfünfer.

Antrenorul lui FSV, Bo Svensson, l-a folosit pe Stach mai ales în compartimentul ofensiv, în timp ce jucătorul de 24 de ani a preferat să joace în centrul apărării. Din acest motiv, el s-a transferat în vară la TSG Hoffenheim. Născut la Bucholz- este acum un obișnuit absolut acolo și probabil că speră chiar în secret să participe la Euro 2024 în țara sa natală

Hoffenheim fapte și analize
  • Încă fără remiză în campionat
  • Pe locul 6 în Bundesliga
  • A învins săptămâna trecută cu 2:1 la Stuttgart

Leverkusen Formă și bilanț

Verkelsberg continuă forma excelentă a lui Verkelsberg. Deși suntem deja în luna noiembrie, Bayer 04 nu a suferit încă nicio înfrângere în acest sezon în toate competițiile. Singurul punct pierdut de Werckelf a fost o remiză 2-2 în confruntarea din fruntea clasamentului cu Bayern Munchen.

Săptămâna trecută, însă, Leverkusen a avut ceva probleme în confruntarea de acasă cu SC Freiburg. În cele din urmă, însă, a venit o victorie la limită, 2:1. Și Bayer 04 s-a chinuit mult timp în meciul cu SV Sandhausen, din divizia a 3-a, în care a avut probleme. Cu o linie de fund mult schimbată, Werckelf a intrat cu greu în joc. În cele din urmă, însă, renanii s-au impus cu 5:2.

Posesia mingii din ce în ce mai importantă

Werkself a avut o prestație puternică în atac în acest sezon, marcând 27 de goluri în primele nouă meciuri disputate până acum. Acest lucru înseamnă că Bayer 04, alături de VfB Stuttgart, are al doilea cel mai bun atac din Bundesliga, imediat după FC Bayern. Spre deosebire de sezonul trecut, antrenorul Xabi Alonso nu se bazează de această dată doar pe jocul direct, vertical și pe schimbările rapide de situație.

În schimb, Merkel se caracterizează prin perioade mai lungi de posesie și pase precise, care se transformă în atacuri rapide în funcție de situație. Nu este o surpriză faptul că Leverkusen are în prezent a treia cea mai mare rată de posesie din campionat și joacă cel mai precis în campionat, cu o rată impresionantă de pase de 89,9%.

Leverkusen fapte și analize
  • Liderul clasamentului din Bundesliga
  • Vincere 2:1 cu Freiburg săptămâna trecută
  • Secondul cel mai bun atac din Bundesliga

Predicție de linie de fund – ultima actualizare pe 4 noiembrie 2023


TSG Hoffenheim se va alinia din nou într-o formație 3-5-2. Fundașul central Ozan Kabak a fost suspendat în meciul de cupă cu BVB, dar este eligibil pentru Bundesliga. Cu toate acestea, ne așteptăm ca internaționalul turc să înceapă pe bancă. Pavel Kaderabek și Florian Grillitsch vor fi probabil din nou disponibili pentru TSG sâmbătă.

În meciul de cupă cu Sandhausen, antrenorul Hampi Alonso a făcut schimbări în opt posturi. Sâmbătă, însă, se așteaptă ca Werckelf să revină cu echipa obișnuită sâmbătă. Împotriva TSG, ne așteptăm ca Leverkusen să alinieze aceeași echipă de start ca și în meciul cu Freiburg

Hoffenheim vs Leverkusen head-to-head & stats

Bayern 04 Leverkusen a avut de obicei avantaj în duelurile cu TSG Hoffenheim. Werckel a câștigat 17 dueluri, în timp ce Hoffenheim a câștigat doar opt. Leverkusen s-a impus cu 3:1 în ultima confruntare

  • Hofenheim a câștigat doar unul din ultimele șase meciuri disputate împotriva lui Leverkusen.
  • Ultima victorie pe teren propriu a lui Hoffenheim împotriva lui Leverkusen a fost pe 01/02/2020

    R

  • Opt puncte despart cele două echipe în campionat
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.