Leverkusen – Freiburg Sfat, pronosticuri și cote – 29.10.2023 Bundesliga

Home » Leverkusen – Freiburg Sfat, pronosticuri și cote – 29.10.2023 Bundesliga

Bayer Leverkusen – SC Freiburg

În săptămâna precedentă, ultimul meci din Bundesliga, duminică, cu duelul dintre Heidenheim și Augsburg, nu a avut prea multă carismă. Cu toate acestea, am asistat apoi la un duel spectaculos, cu șapte goluri. Săptămâna aceasta, însă, ultimul duel din etapa a 9-a este un adevărat meci de top. De la ora 17:30, se vor întâlni cele două participante la Europa League, Leverkusen și Freiburg. Dacă ne putem aștepta la un meci la fel de spectaculos ca în săptămâna precedentă, puteți afla în pontul nostru Leverkusen – Freiburg.

Și ambele echipe au avut succes în Europa în timpul săptămânii. Werkself a câștigat meciul de acasă cu Qarabağ Ağdam cu 5:1, în timp ce SC Freiburg a întors un deficit în Serbia și s-a impus cu 3:1 în fața lui Bačka Topola.

Între timp, în campionat se conturează o imagine similară. SCF se află pe un loc opt solid, cu un total de 13 puncte, și a câștigat cu 2-1 împotriva lui Bochum săptămâna trecută. Leverkusen, în schimb, stă chiar mai bine decât cei din Breisgau și conduce Bundesliga.

Leverkusen – Freiburg info:

  • Data & Ora: 29.10.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, ziua 9.
  • Transmisie TV: DAZN

Leverkusen Forma &; Verificarea soldului

Forma excepțională a lui Werkself continuă. Chiar dacă luna noiembrie bate încet la ușă, Bayer 04 este încă fără înfrângere în toate competițiile din acest sezon. Mai mult decât atât, singurul punct pierdut de Werkself este încă 2:2 în meciul de top de la Bayern Munchen.

În săptămâna precedentă, însă, Leverkusen s-a chinuit puțin în deplasarea de la Wolfsburg. Werkself a avut la dispoziție câțiva jucători obosiți, care au fost plecați pentru o perioadă lungă de timp cu echipa națională. În cele din urmă, însă, au reușit totuși o victorie cu 2-1. În Europa League, însă, Bayer 04 a fost din nou mult mai încrezătoare și s-a impus în fața lui Qarabağ Ağdam cu 5:1.

Grimaldo înscrie un gol

În pre-sezon, antrenorul Xabi Alonso a schimbat destul de repede sistemul de joc, trecând la un 3-4-2-1. Rezultatele s-au îmbunătățit brusc și mai ales Jeremie Frimpong, pe banda dreaptă, a beneficiat de poziția oarecum ofensivă. Pe partea stângă, însă, Leverkusen a continuat să aibă probleme.

Atât Mitchel Bakker, cât și Daley Sinkgraven nu au făcut față foarte bine rolului mai ofensiv. Acesta este motivul pentru care Bayer 04 a avut un nou jucător de bandă stângă în fruntea listei de cumpărături din vară. Cu compatriotul lui Xabi Alonso, Alejandro Grimaldo, Leverkusen a pus mâna pe o adevărată lovitură. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a contribuit deja cu trei goluri și patru pase de gol în campionat și a marcat de două ori și joi.

Leverkusen facts & analysis
  • Liderii din Bundesliga
  • Venit cu 2:1 la Wolfsburg în săptămâna precedentă

    R

  • A învins cu 5:1 pe Qarabağ Ağdam în Europa League

Freiburg forma & verificare de bilanț

În sezonul trecut, SC Freiburg a terminat pe locul cinci pentru al doilea sezon la rând. Până acum, însă, în acest sezon, Breisgauer ocupă locul opt și nu a reușit încă să recupereze poziția din sezonul precedent. Cu toate acestea, freiburghezii se află în prima jumătate a clasamentului. Săptămâna trecută, SCF a obținut o nouă victorie.

Acasă, pe stadionul Europa-Park, SCF a învins VfL Bochum cu 2-1 și a părut destul de solidă în defensivă. În Europa League, echipa din Breisgau s-a deplasat în cursul săptămânii la FK TSC Backa Topola din Serbia. Acolo, SCF a dat drumul la căldură, mai ales în a doua repriză, și s-a impus la final cu 3:1.

Grifo în formă

Cei care a câștigat meciul pentru echipa antrenorului Christian Streich a fost din nou Vincenzo Grifo. Italianul a marcat toate cele trei goluri pentru Breisgauer. Și, așa cum îi stă bine jucătorului de 30 de ani, unul dintre cele trei goluri a fost din penalty, iar altul din lovitură liberă directă.

Extrema de la Freiburg este cunoscută de ani de zile ca un expert absolut în situații standard. Așa că nu este surprinzător faptul că doar unul dintre cele șase goluri ale numărului 32 de la Freiburg de până acum în acest sezon a venit din joc. Iar în pre-sezon, Grifo a marcat, de asemenea, 59% dintre golurile sale de la o minge staționară.

Freiburg fapte & analiză
  • În locul 8 în Bundesliga
  • A învins cu 2:1 pe Bochum în săptămâna precedentă
  • Ultimele trei meciuri în deplasare fără autogol

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 28 octombrie 2023


Cum Werkself a făcut rotații în timpul săptămânii în Europa League, ne așteptăm ca duminică să se regăsească efectivul și formația obișnuită din meciurile anterioare din Bundesliga. Față de victoria împotriva lui Wolfsburg, ne așteptăm ca Kossounou și Wirtz să fie din nou în unsprezece de start.

Pentru Freiburg, ne așteptăm din nou la 3-4-3, pe care l-am văzut mai des în acest sezon. Roland Sallai și Maximilian Philipp s-au accidentat joi, în Serbia, și probabil vor lipsi.

Leverkusen – Freiburg comparație directă &; statistici

Într-un total de 48 de meciuri competiționale între aceste două echipe, Leverkusen a câștigat 21 de partide, în timp ce Freiburg a câștigat 13. Bilanțul este, așadar, clar în favoarea celor de la Werkself. Ultima confruntare s-a încheiat 1-1, când Vincenzo Grifo și Sardar Azmoun au marcat la Breisgau, în februarie

  • Leverkusen a obținut doar o victorie în ultimele cinci meciuri cu Freiburg.
  • Ambele echipe sunt despărțite de nouă puncte în campionat.
  • Leverkusen câștigă 50% din reprize, Freiburg câștigă 39%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.