Gladbach – Heidenheim Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

Home » Gladbach – Heidenheim Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – 1. FC Heidenheim 1846

În cursul săptămânii a avut loc a 3-a zi de meci în Liga Campionilor. Sâmbătă, în etapa a 9-a din Bundesliga, se vor întâlni două echipe care, probabil, vor avea mai puțin contact cu prima ligă în viitorul apropiat. Pe Rinul de Jos, se va juca între locul 13 și locul 11 în campionat. Aflați cine va obține trei puncte importante pe Borussia-Park în pontul nostru Gladbach – Heidenheim.

Până acum, Mönchengladbach a obținut doar un punct slab pe teren propriu, iar Heidenheim a obținut un singur punct în deplasare. Este pentru prima dată în acest sezon din Bundesliga când „vulpile” au pierdut trei meciuri consecutive pe teren propriu în acest început de sezon. Ei au reușit doar o remiză, 2-2, împotriva ultimei clasate, Mainz.

Următoarea dezamăgire pentru VfL a venit cu o săptămână înainte. În derby-ul Renaniei împotriva lui 1. FC Köln, Gladbach a suferit a patra înfrângere din acest sezon. Dar și vizitatorii din Ostalb vin după o înfrângere. Împotriva lui FC Augsburg, echipa promovată a irosit un avantaj de două goluri și a pierdut în cele din urmă cu 2:5.

Gladbach – Heidenheim Info:

  • Data & Ora: 28.10.2023, 15:30 Uhr
  • Curtea: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Competiția: Bundesliga, ziua 9.
  • Coprirea TV: Sky

Gladbach Form &; Balance Check

Antrenorul Gerardo Seoane s-a alăturat echipei Gladbach în vară și trebuia să readucă echipa pe o poziție mai bună în clasament după un dezamăgitor loc zece în pre-sezon. Cu toate acestea, startul noului sezon a fost orice, dar nu a fost deloc ideal pentru Foals. În primele cinci meciuri, Foals nu a reușit să adune decât două puncte în ceea ce a fost un program de început deloc ușor.

După victoria din deplasare de la Bochum, majoritatea fanilor Borussiei au sperat într-o schimbare de situație. Însă 2:2 împotriva ultimei clasate, Mainz, i-a readus pe Foals cu picioarele pe pământ. Săptămâna precedentă a fost marcată și de un eșec în derby-ul Renaniei cu Köln, când VfL a pierdut cu 1:3.

Koné încă fără debit

Manu Koné a fost unul dintre cei mai mari candidați la vânzare la Gladbach în vară. După doi ani puternici în tricoul Borussiei, jucătorul de 22 de ani se afla în atenția mai multor cluburi europene de top. Cu toate acestea, tânărul francez a suferit apoi o accidentare gravă la Campionatul European Under-21, care a împiedicat în cele din urmă un transfer.

După ce mijlocașul central a ratat începutul sezonului, Koné este acum din nou apt. Cu toate acestea, tânărul încă aleargă în urma formei sale. Această lipsă de formă a culminat cu înfrângerea de la Köln de la sfârșitul săptămânii trecute. Mai întâi, francezul a provocat penalty-ul înainte de 0:1, iar mai târziu, pentru a înrăutăți situația, a primit și un cartonaș roșu după un fault dur.

Gladbach fapte &; analiză
  • Pe locul 13 în Bundesliga
  • Pierdut cu 1:3 la Köln în săptămâna precedentă
  • Doar șase victorii în Bundesliga în 2023

Heidenheim formă & verificare bilanț

Cine ar fi pariat în urmă cu 15 ani că 1. FC Heidenheim va juca acum în Bundesliga ar fi câștigat probabil o grămadă de bani. Pe atunci, oamenii de la Ostalb concurau încă în a patra ligă, Regionalliga Süd. Dar sub conducerea antrenorului Frank Schmidt, Heidenheim a evoluat constant și a fost promovată din a 2-a Bundesliga în pre-sezon.

Și oamenii de la Brenz s-au descurcat destul de bine în prima ligă până acum. După opt meciuri, Heidenheim se află pe un solid loc 11 în clasament. Săptămâna precedentă, însă, Heidenheim a irosit pentru a doua oară un avantaj de 2-0. Duminica trecută, au pierdut cu 5-2 în fața celor de la Augsburg.

Dinkci este în floare

Săptămână de săptămână, Kleindienst, Beste și Dinkci creează o mulțime de goluri în atacul lui Heidenheim. Dar, în timp ce Beste și Kleindienst au fost și ei elementari pentru promovare, Dinkci s-a mutat la Brenz abia în vară.

Jucătorul germano-turc a fost împrumutat de SV Werder Bremen și provine tot de la secția de tineret a nord-germanilor. Totuși, jucătorul de 21 de ani nu a reușit să se impună la SVW și a bifat doar 25 de prezențe în prima ligă germană. La Heidenheim, însă, Dinkci este acum stabilit și a contribuit deja cu patru goluri.

Heidenheim fapte și analize
  • Pe locul 11 în clasamentul Bundesliga
  • Pierdut cu 2:5 împotriva lui Augsburg în ultimul meci
  • Încă fără victorie în deplasare în Bundesliga

Legitimație preconizată – ultima actualizare pe 26 octombrie 2023


Pentru Gladbach, ne așteptăm din nou la un 3-5-2, dar Borussia va trebui să se descurce fără Manu Koné, care a fost eliminat împotriva celor de la Geißböcke. În apărarea centrală, ne putem imagina foarte bine debutul tânărului Fabio Chiarodia.

Ne așteptăm ca Heidenheim să joace din nou un 4-2-3-1 la Mönchengladbach. În față, ne așteptăm ca Beste, Kleindienst și Dinkci să fie din nou în lot.

Gladbach – Heidenheim comparație directă &; Statistici

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată. În turul 2 al Cupei DFB, în 2011, Gladbach s-a impus la limită, 4:3 la penalty-uri, în fața celor de la Ostalb. La acea vreme, Heidenheim era încă acasă, în divizia a 3-a.

  • Heidenheim nu a câștigat niciodată împotriva lui Gladbach
  • Ambele echipe sunt despărțite de două locuri în campionat.

    R

  • Gladbach are doar un punct acasă și Heidenheim un punct în deplasare în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.