Bremen – Union Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

Home » Bremen – Union Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

Werder Bremen – Union Berlin

În cursul săptămânii, faza grupelor în Liga Campionilor a intrat în runda a treia. În acest weekend, Bundesliga va intra în cea de-a 9-a etapă. Pentru o participantă germană în prima ligă, sâmbătă, în conferință, se anunță un contrast puternic. Pentru că în Weserstadion se va ajunge apoi la un adevărat duel de pivniță. Aflați cine se va impune în acest duel important în pontul nostru Bremen – Union.

Cu toate acestea, excursiile în prima ligă nu au fost deosebit de plăcute pentru Eisern până acum. FCU a pierdut și în cursul săptămânii, de data aceasta în fața lui Napoli, și rămâne astfel fără puncte după trei partide. Iar lucrurile nu merg deloc bine pentru Eisernen nici în campionat. Din a doua zi de campionat, Eisern nu a mai obținut niciun punct și a coborât pe locul 15.

Viitorul adversar de la Bremen le convine însă celor de la Köpenickers, deoarece Union a câștigat toate meciurile disputate până acum pe Weser Stadium în Bundesliga. În plus, SVW este la egalitate de puncte cu FCU pe locul 14. În plus, Bremen a pierdut ultimele trei meciuri și a pierdut și săptămâna trecută cu 1-0 la Borussia Dortmund.

Bremen – Union Info:

  • Data & Ora: 28.10.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Wohninvest-Weserstadion, Bremen.
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 9-a.
  • Transmisie TV: Sky

Bremen Formă &; Verificarea soldurilor

În ciuda unei a doua jumătăți dezamăgitoare a sezonului trecut, în care Werder Bremen a reușit să înregistreze doar patru victorii, SVW a reușit să-și asigure un onorant loc 13 în clasament. Cu toate acestea, începutul noului sezon a fost din nou orice, dar nu a fost deloc lin pentru germanii din nord.

Echipa din Bremen a câștigat doar două meciuri până acum în acest sezon. Ambele victorii au fost obținute acasă. Adversarii au fost Mainz 05 și 1. FC Köln, care se află în prezent pe locurile 18, respectiv 16. Cu toate acestea, în săptămâna precedentă, a existat o altă dezamăgire pentru germanii din nord, când Bremen a pierdut cu 0:1 la Dortmund.

Lynen cunoaște Union

Un nou om în șase a fost în capul listei de cumpărături a lui Bremen în vară, deoarece Christian Groß nu numai că își atingea limitele în ceea ce privește vârsta, dar, de asemenea, nu reușea să țină pasul cu calitatea din prima ligă decât într-o măsură limitată. Nord-germanii au găsit ceea ce căutau în Belgia și au semnat cu Senne Lynen. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 24 de ani nu s-a acomodat încă atât de bine în Germania.

În pre-sezon, însă, mijlocașul a avut deja experiențe bune cu viitorii adversari. Lynen și fostul său club St. Gilloise au întâlnit Union Berlin de patru ori în total în sezonul precedent. Aceste dueluri au avut loc atât în faza grupelor Europa League, cât și în 16-imile de finală, iar echipa belgiană a ieșit învingătoare. În faza grupelor, mijlocașul a marcat și golul decisiv în victoria cu 1-0 în deplasare la Alte Försterei.

Bremen fapte &; analiză
  • Niciun jucător de la Bremen nu a marcat mai mult de două goluri până acum.
  • Pe locul 14 în campionat.
  • A pierdut cu 0:1 împotriva lui Dortmund săptămâna trecută

Formularul uniunii & verificare de bilanț

Union Berlin s-a bucurat de o ascensiune fulminantă în ultimii ani, ducând Ironmen prin 2. Bundesliga, Conference League și Europa League până în Liga Campionilor. Iar la începutul sezonului, se părea că ascensiunea va continua pur și simplu. Union a câștigat primele două meciuri ale sezonului cu 4:1 și chiar a sărit în fruntea clasamentului.

După aceea, însă, totul s-a prăbușit pentru Eisern. Pe de o parte, echipa din Köpenick a pierdut toate meciurile disputate până acum în prima ligă, iar pe de altă parte, de la sfârșitul lunii august, echipa nu a mai obținut niciun punct în campionat. După înfrângerea de marți cu Napoli, FCU a pierdut noi meciuri la rând

Khedira s-a întors

Rani Khedira a fost o piesă absolut fundamentală în ultimii ani în mijlocașul lui Union Berlin. În 2021, fratele campionului mondial Sami s-a mutat de la Augsburg la Wuhle. La începutul sezonului, însă, jucătorul de 29 de ani a lipsit din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, după pauza internațională, mijlocașul și-a făcut revenirea.

Germano-tunisianul are amintiri foarte bune și despre viitorii adversari. Rani Khedira a marcat opt goluri în Bundesliga, dintre care trei au fost marcate împotriva lui Werder Bremen. Printre acestea se numără și primul său gol, pe 17 martie 2018, când încă purta tricoul lui FC Augsburg. Cel mai recent gol al său, marcat pe 27 mai 2023, în victoria cu 1-0 a lui Union Berlin în fața lui Bremen, a încununat această serie impresionantă.

Union fapte &; analiză
  • Al cincilea loc în Bundesliga
  • Pierdut cu 0:3 împotriva lui Stuttgart în săptămâna precedentă
  • Cea mai bună apărare din sezonul trecut al Bundesligii

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 26 octombrie 2023


Bremenii vor începe probabil din nou în 3-1-4-2 împotriva lui Union. Presupunem că Senne Lynen va reveni în unsprezecele de start. În plus, se așteaptă ca Amos Pieper să revină după accidentare. Niklas Stark, pe de altă parte, va fi în continuare indisponibil din cauza unei accidentări.

De asemenea, ne așteptăm ca Union Berlin să joace din nou cu o linie de fund în trei oameni. În linia de atac, îl așteptăm din nou pe noul internațional german Kevin Behrens. David Datro Fofana David Datro Fofana nu va fi probabil în echipa FCU.

Bremen – Union Direct comparație & Statistici

Werder Bremen a câștigat primele două meciuri competitive împotriva viitorilor adversari din Berlinul de Est. De atunci, însă, FCU a rămas imaculată, iar Union a câștigat ultimele cinci meciuri la rând

  • Ultima victorie a celor de la Bremen în fața celor de la Köln a fost pe 14/09/2019.
  • Bremen nu a câștigat niciodată acasă împotriva lui Union.
  • Ambele echipe sunt la egalitate de puncte
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.