Augsburg – Wolfsburg Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

Home » Augsburg – Wolfsburg Sfat, pronosticuri și cote – 28.10.2023 Bundesliga

FC Augsburg – VfL Wolfsburg

O întâlnire din etapa a 9-a din Bundesliga este Augsburg vs Wolfsburg, unde se întâlnesc două vecine de clasament. FCA a urcat pe locul 10 după victoria cu 5:2 în fața lui Heidenheim, în timp ce lupii au coborât pe 9 după înfrângerea cu 1:2 în fața lui Werkself. Cu toate acestea, Lupii nu sunt deocamdată în pericol de a mai aluneca, ambele cluburi fiind despărțite în prezent de patru puncte. Aflați care dintre cele două cluburi ar putea ieși învingător în sfaturile noastre de pariuri Augsburg – Wolfsburg.

Augsburg – Wolfsburg info:

  • Data & Ora: 28.10.2023, 15:30 Uhr
  • Curtea: WWK-Arena, Augsburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 9.
  • Transmisie TV: Sky

Augsburg Form &; Balance Check

După problemele inițiale de început, când nu au reușit să obțină nicio victorie din primele patru meciuri, Függerstädter a reușit până la urmă să adune două triple în ultimele patru dueluri. Deși se află departe de retrogradare, pe locul 10, cele opt puncte din opt meciuri de până acum mai lasă loc de îmbunătățiri. Mai ales că au câștigat doar cu Mainz și Heidenheim. Au pierdut acasă cu Darmstadt în urmă cu două zile și, de asemenea, au reușit doar o remiză cu Bochum.

Performanță medie

Peste toate acestea, Augsburg va privi cu siguranță meciul cu o oarecare nemulțumire, deoarece a reușit să câștige doar unul din ultimele unsprezece dueluri din Bundesliga împotriva lui Wolfsburg. Și cum nici ei nu se află încă într-un ritm perfect, FCA va trebui să se încordeze cu adevărat pentru a lua ceva contabil aici.

Augsburg fapte &; analiză
  • Două victorii în acest sezon
  • 19 goluri primite
  • Postul 10 în Bundesliga

Wolfsburg formă & verificare bilanț

Începutul lupilor a fost mai mult decât promițător, dar recent au cedat două înfrângeri la rând în fața celor două cluburi din fruntea clasamentului de la Leverkusen și Stuttgart. Cu douăsprezece puncte, ei se află în continuare pe locul 9 în clasament. Cu patru înfrângeri și patru victorii, bilanțul lor este foarte echilibrat până acum.

Totuși, trebuie spus că au obținut trei din cele patru victorii împotriva unor echipe care au și ele problemele lor (Köln, Heidenheim, Union Berlin). Victoria cu 2-0 în fața lui Eintracht Frankfurt a fost cu siguranță un semn de exclamare, dar și Vulturii încă se află pe picioarele lor în acest sezon.

Din deplasare slabă?

Chiar dacă Wolfsburg a pierdut doar unul din ultimele unsprezece meciuri disputate împotriva lui Augsburg, slăbiciunea lor în deplasare ar putea arunca o piatră de moară în acest sezon. Au pierdut ultimele trei meciuri în deplasare, cea mai lungă cădere în deplasare sub comanda lui Niko Kovač până acum

Wolfsburg fapte & analiză
  • Pe locul 9 în Bundesliga
  • Patru meciuri câștigate și patru pierdute

    R

  • Egalitate la diferența de goluri

Agenție preconizată – ultima actualizare la 26 octombrie 2023

Augsburg – Wolfsburg comparație directă &; Statistici

Recordul dintre cele două cluburi este destul de egal. Augsburg a câștigat șapte meciuri, Wolfsburg opt, iar nouă întâlniri s-au încheiat fără învingător. Augsburg a obținut doar o singură triplă din ultimele unsprezece întâlniri

  • Augsburg are o medie de 1,78 goluri în meciurile de acasă, iar VfL Wolfsburg are o medie de 1,68 goluri în meciurile din deplasare.
  • Wolfsburg a pierdut 3 dintre meciurile disputate în deplasare în ultima perioadă.
  • Cel mai frecvent rezultat între FC Augsburg și VfL Wolfsburg este 0-0. 5 meciuri s-au încheiat astfel.
  • Știați că FC Augsburg marchează 40% din golurile sale între minutele 31-45?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.