Bochum – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 27.10.2023 Bundesliga

Home » Bochum – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 27.10.2023 Bundesliga

VfL Bochum – FSV Mainz

Meciul de vineri din Bundesliga este despre lupta pentru retrogradare. De la ora 20:30, ultima o întâlnește pe penultima, iar cea care pierde meciul alunecă și mai adânc în criză. Ambele cluburi sunt încă fără victorie în acest sezon și, de asemenea, au de departe cea mai slabă ofensivă din Bundesliga.

Nu ne putem aștepta la un duel la nivel înalt aici, mai degrabă dorința de a lupta și de a alerga va fi decisivă. Bochum și Mainz sunt echipele care au disputat cele mai multe dueluri în sezonul de Bundesliga de până acum. Aflați care dintre cele două cluburi ar putea să se desprindă pentru o scurtă perioadă de timp în pontul nostru Bochum – Mainz.

Bochum – Mainz info:

  • Data &; Ora: 27.10.2023, 20:30 Uhr
  • Locul de desfășurare: Vonovia-Ruhrstadion, Bochum
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 9-a.
  • Copilare TV: DAZN

Bochum Form &; Balance Check

La finalul sezonului trecut, Bochum s-a salvat la limită și nu a coborât de pe locul 14 decât în ultima zi de campionat, ceea ce înseamnă că era sigur că va rămâne în zona retrogradării. Nu va fi suficient pentru mult mai mult în acest sezon, deoarece VfL este încă fără victorie în acest sezon. Au împărțit punctele de patru ori și, în consecință, se află pe locul 17 în clasament, cu patru puncte.

Unde infracțiune?

Cu șase goluri, Bochum are cea mai slabă ofensivă din Bundesliga, iar cu 21 de goluri primite – după Mainz și Darmstadt – și cea mai slabă apărare. Cu toate acestea, trebuie spus că VfL a reușit deja câteva victorii respectabile – în ciuda seriei de meciuri fără victorie. Au luat puncte de la Dortmund (1:1), RB Leipzig (0:0) și Frankfurt Eintracht (1:1), printre altele.

Bochum fapte &; analiză
  • Încă nicio victorie în acest sezon
  • Cea mai mare infracțiune (6 goluri)
  • Postul 17 în Bundesliga

Mainz formă &; verificare de echilibru

Cine a crezut că VfL nu poate face mai rău ar trebui să arunce o privire la FSV Mainz. Aceștia au în prezent doar două puncte în cont și, în consecință, nu au câștigat încă niciun meci în acest sezon. Cele două puncte au fost obținute în urma remizelor cu Frankfurt și în urmă cu două zile cu Gladbach. Cu șapte goluri marcate și 22 primite, Mainz nu este cu nimic mai prejos decât Bochum la acest aspect.

Avversarul preferat al lui Bochum?

Chiar dacă nu sunt prea multe de spus despre Mainz, poate că o privire asupra meciurilor lor din trecut dă ceva mai multă speranță. Mainz nu are statistici mai bune împotriva niciunei alte echipe din Bundesliga decât împotriva lui Bochum. Din ultimele zece întâlniri, au câștigat opt, au împărțit o dată punctele și au cedat o dată înfrângerea.

Mainz fapte & analiză
  • În locul 18 în Bundesliga
  • Niciun meci câștigat în Bundesliga
  • Cea mai slabă apărare cu 22 de goluri primite

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 26 octombrie 2023

Bochum – Mainz comparație directă &; Statistici

Cele două cluburi s-au întâlnit în total în 20 de meciuri. Mainz s-a impus de unsprezece ori, în timp ce Bochum a câștigat șase dintre ele. Celelalte trei meciuri s-au încheiat la egalitate.

  • Cel mai des întâlnit rezultat între VfL Bochum și FSV Mainz este 0:1. 5 meciuri s-au încheiat astfel.
  • Bochum nu a mai câștigat de 15 meciuri.
  • Mainz nu au câștigat în 8 meciuri.
  • Mainz au primit câte un gol în fiecare din ultimele 8 meciuri.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.