Heidenheim – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 22.10.2023 Bundesliga

Home » Heidenheim – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 22.10.2023 Bundesliga

1. FC Heidenheim 1846 – FC Augsburg

Bundesliga se anunță o luptă pentru retrogradare duminică, în ziua a 8-a. După ce derby-ul renan dintre Köln și Gladbach este deja programat după-amiază, Heidenheim și Augsburg se întâlnesc de la ora 17:30. Gazdele din Ostalb vor să își mențină forma puternică de acasă. Aflați dacă Voith Arena va rămâne o fortăreață în pontul nostru Heidenheim – Augsburg.

Ultimele două meciuri de pe teren propriu au fost foarte mulțumitoare pentru oamenii de la Brenz și s-au încheiat cu două victorii împotriva lui Bremen și Union. Cu șapte puncte, Heidenheim se află acum pe un solid loc zece în clasament.

Oaspeții de la Fuggerstadt, între timp, sunt cu patru locuri sub gazde. FCA a obținut până acum doar patru puncte. După înfrângerea cu Darmstadt de dinaintea pauzei internaționale, Augsburg și-a suspendat antrenorul Enrico Maassen din cauza formei persistente și l-a introdus pe danezul Jess Thorup ca nou tehnician.

Heidenheim – Augsburg info:

  • Data & Ora: 22.10.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Voith Arena, Heidenheim
  • Competiția: Bundesliga, ziua 8.
  • Transmisie TV: DAZN

Heidenheim Forma &; Verificarea bilanțului

În luna iulie a anului trecut, 1. FC Heidenheim a realizat o promovare remarcabilă din 2. Bundesliga, după ce acest succes se anunța de mai mulți ani. Dar la începutul noului sezon, echipa condusă de antrenorul Frank Schmidt a suferit inițial câteva înfrângeri instructive, când a pierdut primele două meciuri.

După aceea, însă, lucrurile au mers mult mai bine pentru oamenii de la Brenz. Heidenheim a adunat șapte puncte din ultimele patru meciuri și, ca urmare, a urcat constant în clasament. Înainte de pauza internațională, însă, s-a înregistrat o înfrângere cu 0:2 la Eintracht Frankfurt. Înaintea confruntării cu FCA, echipa din Ostalb se află pe locul 10.

Maloney extrem de important

Lennard Maloney, născut la Berlin, are performanțe impresionante în acest sezon. Jucând în șase la Heidenheim, el a obținut chiar titlul de cel mai rapid alergător dintre toți jucătorii din Bundesliga, cu 89,8 kilometri parcurși. Mai mult, cele 641 de curse intense ale jucătorului de 24 de ani sunt pe locul doi în întreaga Bundesliga, fiind depășit doar de Lovro Majer de la Wolfsburg.

În primele șapte meciuri, Maloney s-a impus, de asemenea, ca un pilon indispensabil în prima ligă germană, jucând un procent impresionant de 99 la sută din toate minutele posibile în campionat. În timpul pauzei internaționale, motorul de la mijlocul terenului și-a făcut debutul pentru SUA, când a fost înlocuit în meciul cu Ghana.

Heidenheim fapte &; analiză
  • În locul 10 în clasamentul Bundesliga
  • A pierdut cu 0:2 în fața lui Frankfurt în ultimul lor meci
  • A câștigat ultimele două meciuri pe teren propriu

Augsburg formă &; verificare bilanț

După cum ultima parte a sezonului a fost mai mult decât nefericită pentru Fuggerstädter. Din ultimele unsprezece meciuri din pre-sezon, FCA a obținut o singură victorie. Iar începutul acestui sezon nu a fost mai bun. Victoria oarecum norocoasă în fața rivalilor direcți de la Mainz este singura victorie a FCA din acest sezon de până acum.

Cu toate acestea, oamenii de la Lech nu au putut să se bazeze pe acest succes. Augsburg a pierdut ultimele două meciuri cu Freiburg și Darmstadt. Mai ales înfrângerea de pe teren propriu în fața echipei promovate din Hesse a fost mai mult decât dezamăgitoare pentru fanii FCA. Drept urmare, a devenit prea mult pentru responsabilii de la Fuggerstädtern, iar antrenorul Maaßen a fost demis.

Antrenor nou, același căpitan

Noul om de pe banca lui Augsburg este acum Jess Thorup. Acesta este primul stagiu de antrenor în fotbalul german al tehnicianului în vârstă de 53 de ani. Anterior, danezul a mai fost antrenor principal doar în țara sa natală și în Belgia. Cu Copenhaga și Midtjylland, el a câștigat și titlul de campion al Danemarcei, de fiecare dată.

La fel ca predecesorul său, însă, noul antrenor se va baza foarte mult pe căpitanul FCA. Pentru că FC Augsburg se bazează în prezent foarte mult pe Ermedin Demirovic în ofensivă. Atacantul bosniac a marcat de unul singur ultimele patru goluri ale lui Augsburg și a fost implicat direct în precedentele șase goluri ale echipei sale, deoarece a oferit și două pase de gol.

Augsburg fapte &; analiză
  • A cincisprezecelea în Bundesliga
  • Pierdut cu 1:2 împotriva Darmstadt în ultimul meci.
  • Doar două victorii în ultimele 18 meciuri din campionat

NAliniere preconizată – ultima actualizare pe 21 octombrie 2023


1. Se așteaptă ca FC Heidenheim să alinieze obișnuita formație 4-2-3-1 pe care am observat-o deja în meciurile anterioare. Trioul ofensiv format din Beste, Kleindienst și Dinkci va fi din nou titular împotriva lui Augsburg. În plus, se așteaptă ca noul internațional american Lennard Maloney să fie din nou în echipa de start.

La FCA, duelul cu Heidenheim va fi debutul noului antrenor. Jess Thorup preferă 4-2-3-1 și a jucat în acest sistem și la FC Copenhaga. Prin urmare, ne așteptăm ca FCA să joace această formație și duminică.

Heidenheim – Augsburg comparație directă &; Statistici

Ambele echipe nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci competițional. Când FC Augsburg a promovat în Bundesliga, în 2011, Heidenheim era abia la al doilea sezon în Liga 3.

  • Primul duel între cele două cluburi
  • Ambele echipe despărțite de două puncte în campionat
  • Ambele stadioane sunt separate de doar 67 de kilometri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.