Freiburg – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 21.10.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 21.10.2023 Bundesliga

SC Freiburg – VfL Bochum

Sâmbătă, SC Freiburg va primi vizita lui VfL Bochum pe Europa-Park-Stadion. Freiburg a avut un start mediocru și se află chiar la mijlocul clasamentului. Bochum, pe de altă parte, este – așa cum era de așteptat – blocată în lupta pentru retrogradare din Bundesliga și este una dintre cele trei echipe care nu au câștigat încă niciun meci în acest sezon. Aflați cum s-ar putea termina meciul în sfaturile noastre de pariuri Freiburg – Bochum.

Freiburg – Bochum info:

  • Data &; Ora: 21.10.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare: Europa-Park-Stadion, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 8.
  • Transmisie TV: Sky

Freiburg Form &; Balance Check

După două victorii în deschiderea sezonului, Freiburg a trebuit însă să rămână fără victorie în următoarele trei meciuri. Abia împotriva lui Augsburg, în urmă cu două zile, a reușit să obțină a doua triplă a sezonului. SCF nu este încă în mare formă, iar cu zece puncte se află în prezent pe locul 9 în clasament. De asemenea, au pierdut ultimul meci din Liga Campionilor, în fața lui West Ham, iar în fața lui FC Bayern au cedat tot cu 3:0.

Avversarul preferat VfL?

Atacului în special îi lipsește în continuare. Cu șapte goluri, SCF are a patra cea mai slabă ofensivă din Bundesliga. În pre-sezon, Freiburgul a suferit a treia înfrângere abia în a 14-a zi de campionat, de data aceasta s-a întâmplat în a 7-a zi, cu 3-0 în fața lui Bayern. Cu toate acestea, Freiburg ar trebui să aștepte cu nerăbdare să întâlnească VfL, deoarece a câștigat ultimele patru meciuri competitive împotriva lor – ultimele câteva meciuri din Bundesliga chiar toate fără să primească gol.

Freiburg fapte & analiză
  • A patra cea mai slabă infracțiune
  • 9-lea în clasament
  • patru înfrângeri în meciuri care trebuie câștigate

Bochum forma & verificare de echilibru

A fost clar pentru toți cei implicați înainte de sezon că singura preocupare a lui VfL în acest sezon a fost să rămână în campionat, așa că bilanțul de patru puncte din șapte meciuri este sobru, dar nu neașteptat. La urma urmei, ei se află în prezent pe loc retrogradabil pentru retrogradare (locul 16). Desigur, statisticile nu vorbesc tocmai în favoarea lui Bochum, singurul aspect pozitiv fiind faptul că au suferit doar trei înfrângeri și au împărțit mereu punctele de patru ori.

Trei remize puternice

Este destul de impresionant de la cine a luat puncte Bochum, inclusiv de la trei pretendente la cupele europene: Dortmund, Frankfurt și Leipzig. Au câștigat chiar și în deplasare cu 0:0 în fața lui RB Leipzig. Oare vor pune în dificultate Freiburg, următoarea contracandidată? Prin urmare, nu trebuie subestimată VfL. Cu cinci goluri, însă, au al doilea cel mai slab atac, iar cu 19 goluri primite – alături de Mainz și Darmstadt – au și cele mai multe goluri primite.

Bochum fapte &; analiză
  • Plasamentul 16 în Bundesliga
  • Încă nicio victorie în acest sezon
  • Secondul cel mai slab atac

Aliniere previzionată – ultima actualizare 20 octombrie 2023

Freiburg – Bochum comparație directă &; Statistică

Din cele 24 de dueluri de până acum, Freiburg a câștigat unsprezece partide, iar VfL Bochum nouă. Celelalte patru întâlniri s-au încheiat la egalitate. Ultimele patru meciuri au fost toate în favoarea celor de la Freiburg.

  • SC Freiburg are o medie de 1,92 goluri în meciurile de acasă, iar VfL Bochum are o medie de 1,17 goluri în meciurile din deplasare.
  • Bochum nu a mai câștigat de 14 meciuri.
  • În sezonul trecut, SC Freiburg a câștigat ambele meciuri cu VfL Bochum.
  • SC Freiburg câștigă 37% din reprize, VfL Bochum câștigă 17%.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.