Wolfsburg – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 21.10.2023 Bundesliga

Home » Wolfsburg – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 21.10.2023 Bundesliga

VfL Wolfsburg – Bayer Leverkusen

După meciurile internaționale de la sfârșitul săptămânii trecute, ochii fanilor fotbalului din Germania se întorc spre Bundesliga. Ziua a 8-a promite multe meciuri interesante, printre care și duelul dintre VfL Wolfsburg și Bayer Leverkusen, sâmbăta viitoare. În acest duel, se vor întâlni două adevărate echipe de top.

Gazdele din Saxonia Inferioară se află pe un bun loc șapte în clasament până acum și au câștigat toate meciurile disputate acasă până acum. Înainte de pauza internațională, însă, lupii au pierdut în fața lui VfB Stuttgart. Leverkusen, în schimb, nu a pierdut niciun meci în acest sezon și a obținut 19 puncte în primele șapte partide. Acest lucru îi plasează pe renani pe tronul campionatului înainte de această zi de meci.

Cu toate acestea, trecutul recent vorbește împotriva lui Werkself. Este pentru a patra oară când Leverkusen intră pe Autostadt ca lider al campionatului. În precedentele trei ocazii, în 1999, 2001 și 2014, gazdele de la Wolfsburg au păstrat avantajul de fiecare dată când Leverkusen s-a deplasat în Saxonia Inferioară în calitate de lider al campionatului. Aflați cine va ieși învingător în sfaturile noastre de pariuri Wolfsburg – Leverkusen

Wolfsburg – Leverkusen Info

  • Data & Ora: 21.10.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Volkswagen Arena, Wolfsburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 8.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Wolfsburg Form &; Balance Check

În sezonul precedent, VfL Wolfsburg a luptat mult timp pentru a se califica în competițiile internaționale, dar a ratat la limită acest obiectiv. Sub conducerea antrenorului Niko Kovac, lupii vizează o clasare și mai bună în Bundesliga în noul sezon.

Începutul de sezon a fost cu siguranță promițător până acum, cu douăsprezece puncte din primele șapte meciuri. Cu toate acestea, ultimele două meciuri în deplasare împotriva echipelor de top din Dortmund și Stuttgart s-au încheiat fără puncte. Pe teren propriu, însă, VfL nu a pierdut încă niciun punct, ceea ce îi ridică pe sașii de Jos pe locul șapte în campionat.

Forța de acasă a lui Wolfsburg

Acasă Volkswagen Arena nu a fost chiar un avantaj pentru Wolves în pre-sezon. Pe teren propriu, VfL a încheiat abia pe locul zece în clasament în sezonul trecut. După pauza de iarnă, sașii din Saxonia Inferioară chiar au câștigat doar trei din cele zece meciuri disputate acasă.

Acum, însă, lucrurile merg mult mai bine pentru echipa lui Niko Kovac acasă. În actualul sezon din Bundesliga, VfL Wolfsburg a câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu. În fiecare dintre aceste partide, VfL a marcat două goluri și a primit doar unul în confruntarea cu Union Berlin. Cu o victorie împotriva lui Leverkusen, VfL ar putea începe pentru prima dată un sezon cu patru victorii pe teren propriu.

Wolfsburg fapte & analiză
  • Trei victorii din primele trei meciuri de acasă.
  • Pe locul 7 în Bundesliga.
  • Am pierdut cu 3-1 la Stuttgart înainte de pauza internațională

Leverkusen forma & verificare bilanț

Calitatea ridicată a lui Bayer Leverkusen nu este o surpriză pentru majoritatea fanilor, însă, doar câțiva experți au prezis acest început de sezon absolut remarcabil al lui Werkself. Pe de o parte, renanii sunt încă fără niciun punct pierdut în Europa League și sunt lideri în grupa lor H.

Același lucru nu se aplică în totalitate în Bundesliga, dar și acolo Werkself este în fruntea clasamentului și a cedat doar două puncte în primele șapte meciuri. Bayer 04 a câștigat ultimele trei meciuri în stil absolut și are o diferență de goluri de 10:1 în acest moment.

Wirtz în centrul atenției

Unul dintre numeroșii internaționali ai lui Bayer Leverkusen a fost Florian Wirtz. Numărul 10 de la Bayer 04 a ratat primele 15 zile de meciuri din pre-sezon, după ce și-a rupt ligamentele încrucișate în sezonul precedent. Revenirea jucătorului de 20 de ani a jucat un rol important în ascensiunea lui Leverkusen. Între timp, însă, internaționalul este din nou inevitabil de important pentru Werkself.

Florian Wirtz are o rată de victorie impresionantă de 66% în meciurile de titularizare pentru Bayer 04 Leverkusen în 2023. În special, mijlocașul ofensiv și-a arătat încă o dată clasa atunci când a stabilit golul lui Hofmann cu o asistență de hacking remarcabilă pentru avantajul de 1:0 împotriva 1. FC Köln.

Leverkusen fapte &; analiză
  • Încă fără înfrângere în acest sezon
  • Liderii campionatului

    R

  • Au câștigat cu 3-0 cu Leverkusen înainte de pauza internațională

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 20 octombrie 2023


Pentru VfL Wolfsburg, ne așteptăm din nou la un 4-2-3-1 ca sistem de bază. Yannick Gerhardt s-a accidentat recent și probabil că nu va juca de la început împotriva lui Leverkusen. Cel mai bun marcator Jonas Wind va face din nou senzație în centrul atacului pentru Wolves.

Pentru Werkself, Xabi Alonso va alinia din nou în 3-4-2-1. Deși mulți internaționali au revenit în ultima vreme la echipă, nu vor exista experimente în unsprezece de start. Prin urmare, ne așteptăm la aceeași formație de start ca și data trecută, împotriva Kölnului.

Wolfsburg – Leverkusen comparație directă & statistică

Înfruntarea dintre cele două cluburi-fabrică s-a disputat până acum de 55 de ori. VfL Wolfsburg a triumfat în 21 de dueluri, în timp ce Bayer Leverkusen a ieșit victorioasă chiar și de 24 de ori. Cu toate acestea, lupii au pierdut doar unul din ultimele șapte meciuri disputate împotriva lui Bayer 04. Din epoca lui Dieter Hecking, însă, VfL Wolfsburg nu a mai câștigat acasă împotriva lui Bayer Leverkusen.

  • Ultima victorie a lui Wolfsburg pe teren propriu împotriva lui Leverkusen a fost pe 31/10/2015.
  • Ambele echipe sunt despărțite de șapte puncte în campionat.
  • Bayer Leverkusen a marcat în fiecare meci competițional de până acum în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.