Gladbach – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 06.10.2023 Bundesliga

Home » Gladbach – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 06.10.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – FSV Mainz

Vineri, Bundesliga dă startul ultimei zile de meci înainte de o nouă pauză internațională. În deschidere, se întâlnesc două echipe care probabil nu trebuie să facă un număr exorbitant de înlocuiri în această perioadă. De altfel, în campionat, niciuna dintre cele două echipe nu s-a pus încă pe treabă. Aflați ce echipă se va impune în acest duel important în pontul nostru Gladbach – Mainz.

Mönchengladbach nu a obținut încă niciun punct pe teren propriu, în timp ce Mainz nu a obținut niciun punct în deplasare. Pentru prima dată într-un sezon de Bundesliga, „vulpoii” au pierdut primele trei meciuri pe teren propriu, cu adversarii Leverkusen, Bayern și Leipzig. Mainz, pe de altă parte, nu a pierdut niciodată primele patru meciuri în deplasare într-un sezon de Bundesliga, dar acum ar putea fi prima dată când se întâmplă acest lucru.

În săptămâna precedentă, însă, au existat stări emoționale complet diferite la cele două echipe. Pe de o parte, foștii au obținut prima victorie a sezonului și chiar au dominat jocul atunci când au vizitat Bochum. Mainz a rezistat și ea, dar a fost totuși învinsă în final cu 3-0 de liderul Leverkusen.

Gladbach – Mainz info:

  • Data & Ora: 06.10.2023, 20:30 Uhr
  • Locul de desfășurare: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Competiție: Bundesliga, ziua a 7-a.
  • Copilare TV: DAZN

Gladbach Form &; Balance Check

Antrenorul Gerardo Seoane s-a alăturat echipei Gladbach în vară și era de așteptat să readucă echipa într-o clasare mai bună după un dezamăgitor loc zece în pre-sezon. Cu toate acestea, începutul noului sezon nu a fost deloc ideal pentru Foals.

Borussia a adunat doar două puncte din primele cinci meciuri ale sezonului și chiar a pierdut toate partidele pe teren propriu. Cu toate acestea, adversarii au fost și ei echipe de top absolut, în persoana lui Leverkusen, Bayern și Leipzig. Sâmbăta trecută, însă, Gladbach a obținut în sfârșit prima victorie a sezonului, cu 3:1 la Bochum.

Pléa este încă importantă

Alassane Pléa este acum unul dintre cei mai longevivi profesioniști de la Gladbach. În vara anului 2018, francezul s-a mutat de la Nisa la Niederrhein și chiar a evoluat între timp ca jucător internațional la VfL. Atacantul a jucat deja 181 de meciuri pentru Borussia, contribuind cu 51 de goluri și 44 de pase de gol.

În actualul sezon, însă, jucătorul acum în vârstă de 30 de ani nu și-a găsit forma de la început. În primele meciuri, Pléa nu s-a descurcat deosebit de bine pe postul din spatele liniei întâi. Totuși, în poziția de dublu vârf, fostul internațional francez și-a regăsit vechea forță în săptămâna precedentă și a marcat primele două goluri ale sezonului.

Gladbach fapte &; analiză
  • Pe locul 13 în Bundesliga
  • A învins cu 3:1 pe Bochum în săptămâna precedentă
  • Doar șase victorii în Bundesliga în 2023

Mainz Form &; Balance Check

Mainz 05 a experimentat un zbor de fantezie în Rückrunde trecut. FSV a evoluat acolo aproape de neoprit și chiar s-a îndreptat spre Europa. În cele din urmă, performanțele au slăbit oarecum, iar Mainz a terminat sezonul pe locul nouă. Cu toate acestea, echipa antrenorului Bo Svensson nu a reușit încă să se bazeze pe succesele din ultima a doua parte a sezonului.

După șase zile de meci, FSV se află pe ultimul loc în clasament, cu un punct. Ultima dată când Mainz a început atât de prost sezonul a fost în prima jumătate horror a sezonului 2020. Cu toate acestea, meciul cu Leverkusen de săptămâna precedentă le poate da speranțe celor de la zero-cinci. FSV a făcut un meci bun împotriva liderului campionatului, dar a pierdut totuși cu 3-0 în final.

Mijlocași de luptă

Antrenorului Bo Svensson îi place stilul de joc al unui mijlocaș defensiv puternic. În prezent, în lotul lui Nullfünfer se află Leandro Barreiro, Tom Krauß, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr și Edimilson Fernandes, cinci jucători care s-ar potrivi acestor atribute.

Dar asta nu-l împiedică pe suedez să joace cu cât mai mulți dintre acești jucători deodată. Fernandes a jucat în apărarea centrală încă din pre-sezon, iar Kohr a fost și el repartizat acolo în acest sezon. În plus, Krauß a lipsit doar un singur meci din Bundesliga, în timp ce Barreiro a fost pe teren pentru nu mai puțin de 98% din toate minutele din Bundesliga.

Mainz fapte & analiză
  • În locul 18 în clasament
  • Pierdut cu 0:3 împotriva lui Leverkusen în săptămâna precedentă
  • Doar un punct din primele șase meciuri

Legitimație preconizată – ultima actualizare la 6 octombrie 2023


Gladbacher a arătat recent două meciuri puternice la rând cu linia de fund cu trei oameni și probabil va juca în acest sistem și împotriva lui Mainz. De asemenea, antrenorul Seoane nu are prea multe motive să schimbe ceva în echipa de start datorită prestației bune. Doar atacantul Cvancara ar putea reveni în centrul atacului.

De asemenea, Mainz va începe meciul cu o linie de fund cu trei oameni. Cu toate acestea, FSV va avea probabil doar un singur atacant pe teren, care va purta vineri numele de Ludovic Ajorque. Noua achiziție Anwar El Ghazi ar putea, de asemenea, să își facă debutul în primul 11.

Gladbach – Mainz comparație directă &; statistici

Gladbach a câștigat 17 din cele 41 de dueluri directe cu Mainz 05 de până acum, în timp ce FSV a obținut doar 12 victorii împotriva Borussiei de partea cealaltă. Cu toate acestea, Mainz a câștigat ambele dueluri directe din pre-sezon.

  • Gladbach nu a câștigat niciunul dintre ultimele cinci meciuri disputate împotriva lui Mainz.
  • Ultima victorie a lui Gladbach pe teren propriu împotriva lui Mainz a fost la 25.01.2020.
  • Gladbach încă nu a obținut niciun punct acasă, iar Mainz nu a obținut niciun punct în deplasare în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.