Leipzig – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

Home » Leipzig – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

RB Leipzig – VfL Bochum

Încă o pauză internațională urmează weekendul viitor, iar naționala Germaniei se deplasează în SUA. Dar înainte de asta, va avea loc cea de-a 7-a etapă din Bundesliga. În cadrul conferinței, doar patru meciuri îi așteaptă pe toți fanii fotbalului de această dată, dar există încă multe emoții. În Saxonia, însă, se întâlnesc două echipe care se află la capete complet diferite ale curbei de formă. Aflați cine se va impune în acest duel inegal în pontul nostru Leipzig vs Bochum.

Condițiile dinaintea confruntării de sâmbătă nu ar putea fi cu greu mai diferite. RB Leipzig este neînvinsă în campionat de cinci meciuri și a cedat singurele puncte în fața lui Bayern și Leverkusen. Vizitatorii de la Bochum, în schimb, încă așteaptă prima victorie din acest sezon și au pierdut cu 3-1 acasă cu Borussia Mönchengladbach săptămâna trecută.

Cu toate acestea, există o mică rază de speranță pentru VfL înaintea acestui duel. Antrenorul lui Bochum ar putea avea o perspectivă decisivă asupra calităților adversarului. La urma urmei, atacantul RB Loïs Openda a jucat pentru Vitesse Arnhem din 2020 până în 2022 sub îndrumarea antrenorului Thomas Letsch.

Leipzig – Bochum info:

  • Data & Ora: 07.10.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Red Bull Arena, Leipzig
  • Competiția: Bundesliga, ziua a 7-a.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Leipzig Formă &; Verificare bilanț

În acest weekend, RB se confruntă cu al treilea meci acasă în opt zile. După ce sâmbăta trecută spectatorii au asistat la o remiză împotriva lui Bayern, a urmat în cursul săptămânii o înfrângere cu 1:3 în fața lui Manchester City în Liga Campionilor. Acum, împotriva lui Bochum, se așteaptă, în mod logic, din nou o victorie.

În ciuda unei săptămâni care nu a fost remarcabilă din punct de vedere al rezultatelor, RasenBallsport a început foarte bine noul sezon până acum. Leipzig se află pe un bun loc cinci după șase meciuri și a suferit singura înfrângere a sezonului la Leverkusen, liderul clasamentului.

Eberl este istorie

Subiectul principal la RB Leipzig săptămâna trecută nu a avut nimic de-a face cu ceea ce se întâmpla pe teren. Mai degrabă, toți experții și fanii vorbeau despre demiterea lui Max Eberl din funcția de director sportiv al sașilor. Succesorul său, cel puțin temporar, vine din interiorul clubului și se numește Rouven Schröder.

Și el are, de asemenea, o relație specială cu viitorul adversar. Noul director sportiv al lui Leipzig a petrecut mai multe sezoane ca jucător pe teren, mai exact între 1999 și 2002 și din nou între 2007 și sfârșitul lui 2009, la Castroper Straße. În plus, bărbatul de 47 de ani a fost, de asemenea, antrenor secund la VfL Bochum pentru o scurtă perioadă de timp.

Leipzig fapte &; analiză
  • A jucat 2-2 cu Bayern săptămâna precedentă.
  • Pe locul 4 în campionat.
  • Câștigătorii actuali ai Cupei DFB

Bochum Form &; Balance Check

În sezonul precedent, așa cum era de așteptat, VfL Bochum a luptat pentru a rămâne în campionat până în ultima zi de campionat și, în cele din urmă, și-a asigurat acest lucru cu o victorie impresionantă de 3-0 în fața lui Bayer Leverkusen. În acest sezon, obiectivul echipei din Castroper Straße este din nou evitarea retrogradării în a 2-a Bundesliga.

În prezent, VfL ar trebui să meargă la retrogradare în acest sezon. Echipa condusă de antrenorul Thomas Letsch așteaptă încă prima victorie și se află pe locul 16 în clasamentul Bundesligii, cu trei puncte din primele șase meciuri. Săptămâna trecută, Bochum a suferit prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon, pierzând cu 3-1 în fața celor de la Gladbach.

Linia de fund cu trei oameni nu ajută

În noul sezon, antrenorul Thomas Letsch a schimbat sistemul de joc al echipei sale, trecând de la o linie de fund cu patru oameni la una cu trei, tot pentru a crea mai multă stabilitate în apărare. Până acum, însă, acest plan nu a funcționat, VfL având cea mai slabă apărare din întreaga Bundesliga, cu 19 goluri primite. Numai în ultimele două meciuri, Bochum a încasat zece goluri.

Dar și în sezonul precedent, VfL Bochum s-a confruntat însă mult timp cu provocarea de a face față unei apărări fragile. La finalul sezonului, Bochum a înregistrat cel mai slab bilanț defensiv din întreaga ligă, cu 72 de goluri primite, reușind totuși să rămână în campionat. Este de presupus că fanii lui Bochum vor accepta un curs similar al evenimentelor și în acest sezon.

Bochum fapte &; analiză
  • Nu a câștigat încă niciun meci în acest sezon.
  • Cea mai slabă apărare din campionat.

    R

  • Pe locul 16 în Bundesliga

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 6 octombrie 2023


Leipzig se va baza din nou pe ofensiva 4-2-2-2-2. În apărare, însă, RB are parte de unele griji, prin absențele lui Henrichs, Orbán și Bitshiabu. În linia dublă de atac, îi așteptăm sâmbătă din nou împreună pe Openda și Poulsen.

La VfL, ne așteptăm din nou la Leipzig la obișnuita linie de trei fundași. Spre deosebire de Munchen, Thoomas Letsch nu se va lipsi probabil de un atacant de țintă în centru împotriva RB. Prin urmare, ne așteptăm din nou la Philipp Hofmann alături de Takuma Asano în dubla de atacant.

Leipzig – Bochum comparație directă &; statistică

Duelul dintre cele două echipe din ultima repriză secundă a sezonului a fost câștigat de VfL cu 1:0. Înainte de asta, însă, lucrurile nu arătau deloc bine pentru oamenii din Castroper Straße în confruntarea directă cu RB, deoarece Leipzig a tranșat toate cele opt dueluri anterioare în favoarea sa.

  • Duell de pe locul 5 împotriva locului 16
  • Bochum nu a mai câștigat niciodată la Leipzig.

    R

  • Leipzig câștigă 50% din reprize, Bochum câștigă 16%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.