Bremen – Hoffenheim Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

Home » Bremen – Hoffenheim Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

Werder Bremen – TSG Hoffenheim

Pentru încheierea Bundesligii, sâmbătă seara, ne așteaptă duelul dintre SV Werder Bremen și TSG din Hoffenheim. În timp ce echipa din Bremen se rătăcește la mijlocul terenului, TSG se apropie de locurile de cupe europene. Cu toate acestea, ambele au pierdut în ultima etapă și, în mod firesc, vor să întoarcă imediat situația. Vă spunem care dintre cele două va reuși în pontul nostru Bremen – Hoffenheim.

Bremen – Hoffenheim info:

  • Data & Ora: 07.10.2023, 18:30 Uhr
  • Curtea: Wohninvest Weserstadion, Bremen
  • Competiție: Bundesliga, ziua a 7-a.
  • Transmisie TV: Sky

Bremen Formă &; Verificarea soldurilor

Deocamdată, va fi un sezon mixt pentru Bremen. Consistența lipsește încă pe perioade lungi și fie au pierdut destul de clar (Bayern, Freiburg, Heidenheim), fie au câștigat. Cele două victorii cu Köln și Mainz erau o necesitate având în vedere forma lor, dar înfrângerea cu Darmstadt din ultima zi a fost neașteptată și următoarea dezamăgire.

Füllkrug lipsește?

În afară de înfrângerea din deschidere cu Bayern (0:4), Werder a jucat foarte bine acasă, dar până acum doar Köln și Mainz au fost oaspeți. Cu toate acestea, cu TSG, cea mai bună echipă din deplasare vine acum pe Weser Stadium. Plecarea pe termen scurt a lui Niclas Füllkrug, care nu a putut fi compensată în mod corespunzător, cu siguranță nu ajută. Borré și Kownacki, doi atacanți centrali, au fost de asemenea aduși, dar niciunul dintre ei nu a reușit încă să convingă. Marvin Duksch (2 goluri) conduce în prezent lista marcatorilor interni.

Bremen facts &; analiză
  • două victorii
  • pe locul 12 în clasament
  • patru înfrângeri

Hoffenheim formă &; bilanț de verificare

Începutul TSG a fost perfect. Deși au suferit și o înfrângere în fața lui Freiburg la începutul sezonului, craiovenii au continuat să câștige patru meciuri la rând. În ultima zi, însă, au primit vizita lui Dortmund și au suferit a doua înfrângere pe teren propriu, scor 3-1. Cu toate acestea, cu trei victorii în deplasare, ei sunt în prezent cea mai bună echipă în deplasare. Acest lucru ar putea da roade din nou împotriva lui Bremen.

Putere în deplasare?

Cu douăsprezece puncte, se află în prezent pe locul 6 în clasament. În plus, Hoffenheim ar trebui să fie foarte nerăbdătoare să joace la Bremen, deoarece TSG este neînvinsă în opt meciuri din Bundesliga la Bremen (3 victorii, 5 egaluri) – din ultimele 13 meciuri în total, Hoffenheim a pierdut doar două.

Hoffenheim fapte &; analiză
  • Două înfrângeri
  • Curently in the 6th place in the table
  • Cea mai bună echipă în deplasare

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 6 octombrie 2023

Bremen – Hoffenheim comparație directă &; Statistici

Comparația directă merge către echipa din Bremen, care a câștigat 13 din 30 de dueluri. Hoffenheim a câștigat șapte, iar zece dueluri s-au încheiat la egalitate. Duelurile din sezonul trecut au fost întotdeauna câștigate de echipa din deplasare

  • În medie, Werder Bremen înscrie 0,8 goluri împotriva TSG Hoffenheim, iar TSG Hoffenheim înscrie 2,2 goluri împotriva lui Werder Bremen.
  • Werder Bremen a câștigat doar 1 meci din ultimele 5 disputate în Bundesliga împotriva TSG Hoffenheim.
  • Hoffenheim a marcat în ultimele 18 meciuri.
  • Cel mai des întâlnit rezultat între Werder Bremen și TSG Hoffenheim este 1-1. 7 meciuri s-au încheiat astfel.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.