Augsburg – Darmstadt Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

Home » Augsburg – Darmstadt Sfat, pronosticuri și cote – 07.10.2023 Bundesliga

FC Augsburg – SV Darmstadt 98

În cea de-a 7-a zi a Bundesligii, ne așteaptă duelul din subsol dintre Augsburg și SV Darmstadt. Era clar încă dinaintea sezonului că pentru ambele cluburi este vorba doar de menținerea în campionat și exact pentru asta vor juca sâmbătă. Ambele cluburi se află chiar deasupra liniei de clasament și au obținut doar o singură victorie în acest sezon. Aflați acum în ponturile noastre de pariuri Augsburg – Darmstadt cine va obține al doilea punct de trei puncte sau dacă ambele vor lua un punct acasă cu ele.

Augsburg – Darmstadt info:

  • Data & Ora: 07.10.2023, 15:30 Uhr
  • Curtea: WWK-Arena, Augsburg
  • Competiție: Bundesliga, ziua a 7-a.
  • Transmisie TV: Sky

Augsburg Form &; Balance Check

Este deja previzibil că pentru FCA va fi vorba probabil doar de rămânerea în campionat. Cu cinci puncte, se află în prezent pe locul 14 în clasament, cu un loc mai bun decât la finalul sezonului trecut. Din cele șase meciuri disputate până acum, au obținut o singură victorie, și asta doar în fața lui Mainz, care ocupă ultimul loc în clasament. Celelalte două puncte au fost obținute împotriva lui Gladbach și Bochum.

Solid acasă

Singurul punct pozitiv este că sunt încă neînvinși acasă și au luat toate cele cinci puncte acolo. În plus, FCA a reușit să înscrie două goluri în fiecare meci de acasă de până acum, lucru pe care nu l-a mai reușit până acum. Cu 15 goluri primite în șase meciuri, apărarea are și ea nevoie de îmbunătățiri

Augsburg fapte &; analiză
  • Învins pe teren propriu
  • În locul 14 în clasament
  • prima victorie

Darmstadt formă &; bilanț de verificare

Echipa promovată continuă să se lupte cu forma, în fond, în acest moment se află un loc deasupra liniei de clasament – cu patru puncte în cont. Cu toate acestea, o ușoară tendință de creștere a putut fi observată în ultimele dueluri. După ce a pierdut toate primele trei meciuri, a reușit o remiză cu Gladbach în urmă cu trei zile, urmată de prima victorie împotriva lui Bremen în ultima zi.

Dezastru slab în deplasare?

Lilienii nu au reușit încă nimic în deplasare și, de asemenea, au a doua cea mai slabă apărare după VfL Bochum, cu 18 goluri primite. Cu toate acestea, atacul lor este foarte solid pentru un club aflat în partea de jos a clasamentului, cu zece goluri – dar au marcat doar două goluri în deplasare în trei meciuri.

Darmstadt fapte &; analiză
  • patru înfrângeri
  • Curent pe locul 15 în clasament
  • 18 goluri primite în șase meciuri

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 6 octombrie 2023

Augsburg – Darmstadt comparație directă &; Statistici

Din cele 33 de dueluri, FCA a câștigat 15 confruntări, iar nuferii au obținut 12 victorii. Alte șase dueluri s-au încheiat la egalitate. Ultimele două dueluri au revenit celor de la Augsburg

  • SV Darmstadt 98 a marcat în fiecare din ultimele 5 meciuri.
  • Media golurilor marcate într-o confruntare între FC Augsburg și SV Darmstadt 98 este de 2,6.

    R

  • FC Augsburg a primit câte un gol în fiecare din ultimele 10 meciuri.
  • FC Augsburg nu a pierdut niciunul din ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.