Freiburg – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 01.10.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 01.10.2023 Bundesliga

SC Freiburg – FC Augsburg

Meciul de top absolut din Bundesliga va avea loc sâmbătă seara în cel mai mare oraș din Saxonia (pont Leipzig vs Bayern). Dar și duminică ne așteaptă două meciuri interesante. De exemplu, două echipe din sudul țării se vor întâlni la finalul celei de-a șasea zile de campionat. Aflați ce echipă va reuși să le ofere fanilor săi un final de weekend frumos în pontul nostru Freiburg – Augsburg.

Nu numai că cele două cluburi sunt situate geografic într-o regiune similară, dar sunt și aproape la egalitate în clasament. În timp ce gazdele din Breisgau rămân pe locul nouă după cinci meciuri, fanii FCA își vor găsi clubul pe locul doisprezece. În săptămâna precedentă, Fuggerstädter a sărbătorit și prima victorie a sezonului, în duelul din subsol cu Mainz 05, 2-1. În schimb, freiburghezii s-au deplasat duminica trecută la Eintracht de pe Main și au obținut o remiză 0-0.

Freiburg – Augsburg info:

  • Data & Ora: 01.10.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Europa-Park Stadion, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 6.
  • Transmisie TV: DAZN

Freiburg Forma &; Verificarea soldurilor

SC Freiburg și-a continuat performanța consistentă din sezonul precedent și a terminat încă o dată sezonul pe locul cinci. Un moment special pentru fanii SCF a fost, fără îndoială, turul 16-imilor de finală ale Europa League, în care Breisgauer a întâlnit Juventus Torino. Pentru a da startul noului sezon european, Breisgauer a obținut ultima victorie în fața celor de la Pireu, cu 3:2.

În campionat, însă, SCF a fost destul de slabă până acum. După două victorii la limită cu Hoffenheim și Bremen, echipa a pierdut două meciuri la rând. Săptămâna precedentă, însă, formația din Breisgau a remizat 0-0 în Stadtwald din Frankfurt, ceea ce a ridicat-o din nou pe locul 9.

Streich îi place Augsburg

Christian Streich este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din fotbalul profesionist german și este cel mai longeviv antrenor din prima ligă germană, după Frank Schmidt de la Heidenheim. În vârstă de 58 de ani, acesta are o relație specială și cu viitorii adversari din Fuggerstadt.

Streich și-a început cariera de antrenor în Bundesliga cu o victorie cu 1-0 în fața lui Augsburg, la 21 ianuarie 2012, iar tehnicianul a sărbătorit și unsprezece victorii în Bundesliga împotriva FCA, mai multe decât împotriva oricărui alt club. Duminică, antrenorul născut la Weil am Rhein ar dori acum să sărbătorească a douăsprezecea victorie împotriva celor de la Fuggerstädter.

Freiburg fapte &; analiză
  • Pe locul nouă în clasamentul Bundesliga
  • Au jucat 0-0 cu Frankfurt în ultimul lor meci

    R

  • Doar trei înfrângeri pe teren propriu în campionat în pre-sezon

Augsburg formă &; verificare de bilanț

Augsburg FC a terminat între locul 12 și 15 în zece din cele douăsprezece sezoane petrecute în prima ligă germană, inclusiv în ultimele opt sezoane la rând. În consecință, nu a fost o mare surpriză faptul că Fuggestädter a terminat pe locul 15 în sezonul trecut.

În noul sezon, echipa din Augsburg, condusă de antrenorul Enrico Maaßen, dorește să iasă din regiunea familiară a campionatului și să atace mai sus în clasament. În ceea ce privește fotbalul, însă, Fuggerstädter nu au fost foarte convingători până acum. Cel puțin FCA a obținut prima victorie a sezonului împotriva lui Mainz săptămâna trecută și se află acum pe locul 12, cu cinci puncte din tot atâtea meciuri.

Demirovic deschide drumul

Un factor fundamental pentru Fuggerstadters a fost Ermedin Demirovic încă din sezonul trecut. Prin urmare, bosniacul a fost numit nu fără motiv căpitanul lui Augsburg înainte de acest sezon. Iar în acest sezon pare să își ia foarte în serios funcția de căpitan. Pe de o parte, jucătorul de 25 de ani este un lider pe teren, dar omul ofensiv conduce și lista marcatorilor și a asistențelor de la FCA, cu trei goluri și câte o pasă de gol fiecare până acum.

În plus, jucătorul originar din Hamburg cunoaște foarte bine viitorul adversar. Ermedin Demirovic a făcut pasul de la Freiburg la Augsburg în vara anului 2022. Atacantul a marcat șapte goluri în 61 de meciuri în Bundesliga în perioada petrecută la SC. În cele două sezoane petrecute la Lech, atacantul a marcat deja unsprezece goluri.

Augsburg fapte &; analiză
  • A câștigat cu 2:1 împotriva lui Mainz în săptămâna precedentă.
  • În al doisprezecelea loc în Bundesliga
  • Încă fără niciun punct în deplasare

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 30 septembrie 2023


Cu Freiburg, ne așteptăm duminică la un 3-4-3 din nou, Nicolas Höfler lipsind în continuare pentru Breisgauer în centrul terenului, după ce a fost eliminat împotriva lui Dortmund. Gregoritsch, Günter și Kyereh lipsesc de asemenea pentru SCF din cauza unor accidentări.

La FCA, ne așteptăm și la o linie de fund din nou în trei oameni. În centrul terenului, însă, antrenorul Maaßen va trebui să se descurce fără Arne Engels, care a fost eliminat săptămâna trecută împotriva lui Mainz. Oxford, Framberger și Okugawa lipsesc și ei din cauza unor accidentări.

Freiburg – Augsburg comparație directă &; statistici

Comparația directă de până acum merge clar la Breisgau. Freiburg a câștigat 19 din cele 36 de întâlniri cu FCA. Fuggerstädter, în schimb, au câștigat doar șapte. În pre-sezon, SCF a învins FC Augsburg în ambele meciuri, la o diferență de goluri de 7:1 în total.

  • Ultima victorie a lui Augsburg în campionat, la Freiburg, a fost pe 22/02/2014.
  • Augsburg nu a câștigat niciunul din ultimele nouă meciuri disputate împotriva lui Freiburg.

    R

  • În pre-sezon, cele două echipe au fost despărțite de 25 de puncte
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.