Darmstadt – Bremen Sfat, pronosticuri și cote – 01.10.2023 Bundesliga

Home » Darmstadt – Bremen Sfat, pronosticuri și cote – 01.10.2023 Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Werder Bremen

În penultimul meci din etapa a 6-a, vișiniii primesc pe SV Werder Bremen pe terenul lor din Hessa. Pentru echipa promovată, era clar că va fi un sezon dificil și probabil că se va lupta pentru a rămâne în campionat până în ultima zi. După cinci meciuri, Lilienii sunt blocați adânc în subsol și au obținut doar un punct în Bundesliga. Alb-verzii, pe de altă parte, se află la mijlocul clasamentului cu șase puncte, aflați cine va câștiga următorul punct aici, în sfaturile noastre de pariuri Darmstadt – Bremen.

Darmstadt – Bremen Info:

  • Data & Ora: 01.10.2023, 15:30 Uhr
  • Curtea: Merck-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt
  • Competiție: Bundesliga, ziua a 6-a de campionat
  • Coprirea TV: DAZN

Darmstadt Form &; Balance Check

Așa cum era de așteptat, sezonul nu va fi ușor pentru hessiani. După cinci meciuri, aceștia au un singur punct în cont și se află pe locul 17 în clasament. Este clar că o echipă promovată are nevoie de timp pentru a se aclimatiza, iar adversarii de la începutul sezonului – Frankfurt, Union Berlin și Leverkusen – nu au fost deloc de ici de colo.

De asemenea, înfrângerea în fața echipei Stuttgart, extrem de în formă, a fost în cele din urmă acceptabilă. Darmstadt trebuie pur și simplu să adune punctele din altă parte pentru a rămâne în campionat și nu trebuie să lase înfrângerile în fața unor adversari net superiori să o supere.

Veverița se hrănește din greu

Egalul 3:3 cu Foals a fost exact pasul în direcția corectă. Hațeganii trebuie să realizeze că nu pot face decât cu pași mici. Deși au cea mai slabă apărare, cu 16 goluri primite – alături de Bochum -, cel puțin au marcat deja șase goluri și astfel au înscris în fiecare meci, cu excepția debutului cu Frankfurt.

Darmstadt fapte &; analiză
  • cea mai slabă apărare (16 goluri primite)
  • pe locul 17 în clasament
  • șase goluri marcate

Bremenii formează &; verificare de bilanț

Bremenii continuă să își caute consistența. Au fost neputincioși în înfrângerea cu 4-0 în fața lui Bayern la începutul sezonului și apoi au obținut prima victorie abia în a treia zi de campionat. Au câștigat cu 4-0 în fața ultimei clasate, Mainz, au pierdut în fața campioanei diviziei secunde, Heidenheim, iar apoi au sărbătorit a doua victorie pe teren propriu cu Köln.

În căutarea constanței?

Cu Lilien, ei se confruntă acum cu următoarea din ultima treime după Köln (locul 16) și Mainz (locul 18) – dar de data aceasta trebuie să joace în deplasare, unde Bremen nu a câștigat nimic încă. Cu șase puncte, se află pe locul 11 în clasament. În ceea ce privește statisticile de goluri, Werder poate ține pasul cu cei mari, creându-și cele mai multe ocazii mari (13) după Bayern și Leverkusen.

Bremen fapte &; analiză
  • 10 goluri primite în cinci meciuri
  • Curently in the 11th place in the table

    R

  • Două victorii

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 1 octombrie 2023

Darmstadt – Bremen comparație directă &; Statistici

Din cele 13 dueluri anterioare, echipa din Bremen a câștigat șase, iar crinii s-au impus de trei ori. Patru întâlniri s-au încheiat la egalitate. Ultimele două confruntări din 2. Bundesliga au revenit, fiecare, echipei gazdă

  • Darmstadt 98 înscrie în medie 1,37 goluri în meciurile de acasă, iar Werder Bremen înscrie în medie 1,42 goluri în meciurile din deplasare.
  • Darmstadt 98 nu a mai câștigat de 11 meciuri.

    R

  • Învingătoarea ultimei întâlniri a fost Werder Bremen.
  • Darmstadt 98 a primit câte un gol în fiecare din ultimele 7 meciuri.
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.