Heidenheim – Union Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Heidenheim – Union Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

1. FC Heidenheim 1846 – Union Berlin

Vineri începe Bundesliga în etapa a 6-a, în Kraichgau (pentru pontul Hoffenheim – Dortmund). Sâmbătă, la 111 kilometri sud-est, va avea loc un duel de o importanță enormă pentru ambele echipe. Pe Brenz se întâlnesc două echipe care au arătat un trend negativ în ultimul meci. Aflați care echipă va reuși mai bine să inverseze această tendință în pontul nostru Heidenheim – Union.

Bărbații de la Ostalb au suferit o nouă înfrângere la sfârșitul săptămânii trecute, după două meciuri la rând fără înfrângere. Oamenii antrenorului Frank Schmidt nu au avut nicio șansă în fața ocupantei locului doi, Leverkusen, și au pierdut cu 1-4.

Union, pe de altă parte, a pierdut ultimele patru meciuri competitive. O nouă înfrângere ar reprezenta o serie de înfrângeri fără precedent pentru Köpenicker sub conducerea antrenorului Urs Fischer. Săptămâna trecută, Eisernen chiar a pierdut cu 0:2 în fața lui Hoffenheim pe Alte Försterei și a coborât pe locul 10.

Heidenheim – Union Info:

  • Data & Ora: 30.09.2023, ora 15:30.
  • Locul de desfășurare a meciului: Voith Arena, Heidenheim
  • Competiția: Bundesliga, ziua a 6-a.
  • Transmisie TV: Sky

Heidenheim Formă &; Verificare bilanț

În luna iulie a anului trecut, 1. FC Heidenheim a reușit o promovare spectaculoasă din 2. Bundesliga în prima ligă, după ce acest lucru fusese anunțat de mai mulți ani. La începutul noului sezon, însă, oamenii antrenorului Frank Schmidt au plătit mai întâi o lecție.

În primele două meciuri din Bundesliga, formația din Heidenheim a avut prestații solide, dar în cele din urmă s-a ales cu niciun punct atât cu Wolfsburg, cât și cu Hoffenheim. După aceea, însă, au urmat două prestații solide împotriva lui Dortmund și Bremen, cu un total de patru puncte ca rezultat. Cu toate acestea, formația din Heidenheim nu a avut nicio șansă în fața celor de la Werkself de curând.

Maloney împotriva iubitei din copilărie

Născut la Berlin, Lennard Maloney, un produs al juniorilor de la Union între 2012 și 2020, are performanțe impresionante în acest sezon. Jucând în șase oameni la Heidenheim, el este cel mai rapid alergător dintre toți jucătorii din Bundesliga, cu 63,9 kilometri parcurși. În plus, jucătorul de 23 de ani a efectuat cel mai mare număr de curse din întreaga Bundesliga, cu 470 de alergări intense.

În primele cinci meciuri, Maloney s-a impus ca titular și a jucat 99 la sută din toate minutele posibile în campionat până acum. Împotriva fostului său club, tânărul mijlocaș și-ar dori acum să înscrie primul său gol în campionat pentru oamenii de la Brenz.

Heidenheim fapte și analize
  • Pe locul 13 în clasamentul Bundesliga
  • Pierdut cu 1:4 împotriva lui Leverkusen în ultimul lor meci
  • Nu a primit niciodată gol în Bundesliga

Union Form & Balance Check

Ferarii din estul capitalei nu au reușit încă să egaleze eficiența de anul trecut până acum în acest sezon. Seria de înfrângeri a celor de la Union înseamnă că cei de la Köpenickers au pierdut chiar și trei meciuri la rând în campionat.

După șase puncte din primele două partide, FCU este blocată pe locul zece, la mijlocul clasamentului. Union nu a reușit să bage mingea în poarta adversă nici în meciul de pe teren propriu cu TSG Hoffenheim de săptămâna trecută și a pierdut cu 0:2. Și FCU a pierdut nefericit cu 1:0 pe terenul lui Real Madrid la debutul în Liga Campionilor.

Lucrurile lipsesc

În ultimii ani, Unirea a avut în mod regulat noroc în meciurile sale. O privire asupra sezonului trecut subliniază acest punct de vedere. Dacă ar fi depins de punctele așteptate, echipa din Köpenick ar fi terminat doar pe locul 13 în Bundesliga în sezonul trecut.

În special în fața porții, Eisern a reușit să trăiască peste posibilitățile sale. Cu o valoare xG de 35,07, Eisernen ar avea cea mai slabă ofensivă din întreaga ligă, în timp ce Union a marcat de fapt 51 de goluri. Mai ales în ultimele două meciuri, însă, norocul pare să se fi inversat, Eisernen marcând în total un singur gol, cu o valoare xG de 3,79.

Union facts &; analiză
  • A ocupat locul 4 în Bundesliga în sezonul trecut.
  • A pierdut cu 0:2 împotriva lui Hoffenheim în săptămâna precedentă.
  • Cea mai bună apărare din sezonul trecut al Bundesligii

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 28 septembrie 2023


Ne așteptăm ca 1. FC Heidenheim să joace într-un 4-2-3-1, așa cum am văzut deja în ultimele meciuri. Trioul ofensiv format din Beste, Kleindienst și Dinkci va fi la start din nou împotriva lui Union.

Cei de la Eisern nu vor schimba nimic în sistemul de bază și vor începe din nou cu o linie de fund cu trei oameni. Cu toate acestea, ne putem foarte bine imagina că Urs Fischer va trece la un 3-4-3 împotriva lui Heidenheim. Kevin Volland, însă, va lipsi în continuare pentru Köpenickers din cauza unei suspendări.

Heidenheim – Union Direct comparison & Statistici

1. FC Heidenheim este în frunte în comparația directă de până acum. Oamenii de la Brenz au câștigat șase din primele douăsprezece dueluri de până acum. De asemenea, Union nu a reușit să se impună în ultimele șase întâlniri de campionat dintre cele două echipe. În total, însă, cei de la Eisern s-au impus deja de patru ori în fața celor de la Heidenheim.

  • Singura victorie a lui Union la Heidenheim a fost pe 31.10.2015.
  • Primul duel dintre cele două cluburi în Bundesliga.
  • Heidenheim câștigă prima repriză în 47% din meciuri, Union Berlin în 26% din meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.