Mainz – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Mainz – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

FSV Mainz – Bayer Leverkusen

În weekendul următor se va disputa a 6-a etapă din Bundesliga. Sâmbătă vor avea loc cinci partide interesante în populara conferință. De la ora 15:30, este așteptat apoi un duel al adversarilor pe MEWA Arena din Mainz. Dacă Werkself își va continua seria de victorii în această confruntare din Renania-Palatinat, puteți afla în pontul nostru Mainz – Leverkusen.

Pentru gazde, duelul cu Bayer 04 ar trebui să fie un punct de cotitură în sezon. Mainz nu a obținut până acum decât un punct în campionat, în meciul de acasă cu Frankfurt, și se află astfel pe ultimul loc în clasament după cinci partide. Săptămâna precedentă, echipa antrenorului Bo Svensson a pierdut chiar cu 2-1 la rivala directă Augsburg.

Werkself, în schimb, se află în prezent într-o formă excelentă. În comparație cu anul trecut, Leverkusen are în prezent cu zece puncte în plus în cont. Renanii au adunat deja 13 puncte în primele cinci meciuri, ceea ce reprezintă un record al clubului. Săptămâna trecută, Bayer 04 s-a impus de asemenea convingător cu 4:1 în fața lui Heidenheim.

Mainz – Leverkusen info:

  • Data & Ora: 30.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: MEWA Arena, Mainz
  • Competiția: Bundesliga, ziua a 6-a de meciuri

    R

  • Transmisie TV: Sky

Mainz Form &; Balance Check

Mainz 05 a experimentat un zbor de fantezie în ultima a doua parte a sezonului. După ce a terminat prima parte a sezonului pe locul 12, FSV a avut o evoluție aproape de neoprit și s-a îndreptat chiar spre Europa. În cele din urmă, performanța a slăbit oarecum, iar Mainz a terminat sezonul pe locul nouă.

Cu toate acestea, echipa antrenorului Bo Svensson nu a reușit până acum să se bazeze pe succesele din ultima a doua jumătate a sezonului. După cinci zile de meciuri, FSV se află pe ultimul loc în clasament, cu un punct. Ultima dată când Mainz a avut un început de sezon atât de prost a fost în prima jumătate horror a anului 2020. Atunci, zero-cinci avea doar șapte puncte după primele 17 meciuri. În concordanță cu actuala lor formă slabă, FSV a pierdut, de asemenea, cu 2-1 împotriva lui Augsburg în duelul de subsol în timpul săptămânii de formă.

Ajorque s-a întors

În iarna trecută, FSV Mainz a reușit o lovitură de transfer prin semnarea lui Ludovic Ajorque, un atacant puternic, cu o înălțime impunătoare de 1,97 metri, care a marcat deja șase goluri în a doua jumătate a sezonului. Capacitatea sa de a primi centrări precise s-a dovedit deosebit de valoroasă. Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că Mainz a câștigat al doilea cel mai mare număr de dueluri cu capul din campionat în sezonul trecut.

Cu toate acestea, francezul înalt a fost absent la începutul sezonului din cauza unei accidentări. Împotriva lui Augsburg, jucătorul în vârstă de 29 de ani a revenit în 11-le de start pentru prima dată din prima zi de meci și a marcat prompt primul său gol al sezonului. În următoarele meciuri, Mainz va spera acum la un impact mai mare din partea lui Ajorque din nou.

Mainz fapte & analiză
  • Ultimul sezon pe locul 9 în clasamentul Bundesligii.
  • Învins cu 1:2 în fața lui Augsburg în săptămâna precedentă.
  • Doar un punct din primele cinci meciuri

Leverkusen forma & verificare bilanț

După ce antrenorul Xabi Alonso a preluat Werkself-ul în cursul sezonului trecut, Bayer 04 a cunoscut un trend ascendent constant. Această evoluție pozitivă a condus în cele din urmă la o clasare pe locul șase la finalul sezonului și a asigurat din nou calificarea în Europa League. În acest sezon, însă, Leverkusen a arătat performanțe și mai bune până acum.

Werkself a avut un start remarcabil în noul sezon și a câștigat primele trei meciuri din Bundesliga fără dificultăți majore. De asemenea, Bayer 04 a avut o prestație extrem de bună în meciul de top de la Munchen, obținând un egal meritat de 2:2 în prelungiri. Cu victoria de săptămâna trecută cu 4:1 în fața lui Heidenheim, Leverkusen se află în prezent pe locul doi în campionat.

Cu posesia spre succes

Cu 17 goluri marcate în primele cinci meciuri ale sezonului, Werkself este, alături de VfB Stuttgart, a doua cea mai bună echipă ofensivă din Bundesliga și se află la doar un gol în spatele lui FC Bayern. Spre deosebire de anul trecut, însă, antrenorul lui Bayer, Xabi Alonso, nu se bazează doar pe un joc vertical și pe schimbări rapide.

În schimb, Werkself impresionează prin faze lungi de posesie și un joc de pase precise. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că Leverkusen are în prezent a treia cea mai mare posesie din campionat și, cu o rată de pase de 89,5%, este chiar cea mai precisă din campionat.

Leverkusen fapte &; analiză
  • Bundesliga a doua în clasament
  • A învins cu 4:1 pe Heidenheim în săptămâna precedentă

    R

  • După douăsprezece meciuri în pre-sezon, deja mai multe goluri decât după 12 meciuri

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 29 septembrie 2023


La Mainz, nu ne așteptăm la o schimbare de sistem, în ciuda eșecurilor recente. Prin urmare, antrenorul Bo Svensson își va trimite din nou echipa în teren în 3-4-2-1. Noii veniți Josuha Guilavogui și Anwar El Ghazi vor fi probabil pe bancă pentru moment.

Echipa lui Leverkusen este deja extrem de bine exersată în acest început de sezon. Prin urmare, ne așteptăm ca antrenorul Xabi Alonso să nu facă nicio schimbare în unsprezece de start și să trimită pe teren exact aceiași unsprezece jucători care au învins Heidenheim cu 4-1 data trecută.

Mainz – Leverkusen comparație directă &; statistici

Ancheta dintre cele două echipe este clar în favoarea lui Werkself. Bayer 04 a câștigat 18 dintre cele 35 de întâlniri directe de până acum, în timp ce Mainz a părăsit terenul ca învingătoare împotriva lui Leverkusen doar de 12 ori. În pre-sezon, însă, ambele echipe au câștigat câte un meci fiecare.

  • Mainz a obținut doar două victorii în ultimele unsprezece meciuri împotriva lui Leverkusen.
  • Leverkusen este încă neînvinsă, în timp ce Mainz este încă fără victorie.
  • Media golurilor marcate atunci când Mainz și Leverkusen se întâlnesc este de 3,6
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.