Bochum – Gladbach Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Bochum – Gladbach Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

VfL Bochum – Borussia Mönchengladbach

Bundesliga intră în acest weekend în cea de-a 6-a etapă. În conferința de sâmbătă, cinci meciuri interesante ne așteaptă pe noi, fanii. În zona Ruhr va avea loc un adevărat duel de criză. Pe Ruhrstadion, se vor întâlni două echipe care nu au obținut încă nicio victorie. Pontul nostru pentru Bochum – Gladbach vă va spune care echipă va obține sâmbătă prima victorie.

Pentru ambele cluburi, confruntarea din acest weekend are o importanță enormă, deoarece ambele echipe se află pe locurile 14 și 15 înainte de a șasea zi. În plus, ambele echipe au suferit o nouă înfrângere săptămâna precedentă. În timp ce Bochum a cedat cu 0:7 la Munchen, Gladbach a rezistat mult timp acasă cu RB Leipzig și a pierdut doar la limită, cu 0:1 la final.

Bochum – Gladbach info:

  • Data &; Ora: 30.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Vonovia Ruhrstadion, Bochum
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 6-a.
  • Transmisie TV: Sky

Bochum Formular &; Verificarea soldurilor

Așa cum era de așteptat, VfL Bochum a luptat din nou împotriva retrogradării până în ultima zi de pre-sezon și, în cele din urmă, și-a asigurat retrogradarea cu o victorie cu 3-0 în fața lui Bayer Leverkusen. Și în acest sezon, oamenii de pe Castroper Straße sunt din nou preocupați doar de evitarea retrogradării în a doua Bundesliga.

După cum stau lucrurile astăzi, VfL nu ar trebui să facă acest pas. Cu toate acestea, echipa antrenorului Thomas Letsch este în continuare fără victorie și ocupă locul 14 în prima ligă germană, cu trei puncte în primele cinci partide. În săptămâna precedentă, formația din Bochum a suferit din nou înfrângerea, de acum anuală, cu 0:7 în fața lui FC Bayern.

Găuri în apărare

Câte înfrângeri au dus din nou la faptul că Bochum are cea mai slabă apărare din campionat. Totuși, licărul de speranță pentru VfL este că Darmstadt, la fel ca Bochum, a primit deja 16 goluri.

Și în pre-sezon, VfL s-a luptat mult timp cu o apărare hulpavă și a încasat în mod repetat înfrângeri mari. La finalul sezonului, Bochum a avut cea mai slabă apărare din campionat, cu 72 de goluri primite, dar a reușit totuși să rămână în campionat. Probabil că fanii lui Bochum ar semna un rezultat similar și în această rundă.

Bochum fapte &; analiză
  • Nu au pierdut încă niciun meci acasă.
  • Cea mai slabă apărare din campionat.

    R

  • Finiți pe locul 14 în Bundesliga

Gladbach forma & verificare de echilibru

Sub conducerea antrenorului Daniel Farke, Borussia a ieșit din sezonul trecut fără prea mult reviriment, mai ales în a doua jumătate, iar unsprezecele de la Rinul de Jos a terminat sezonul pe un dezamăgitor loc zece. Cu noul antrenor Gerardo Seoane, lucrurile ar trebui să se îndrepte din nou la Borussia-Park.

Cu toate acestea, după cinci zile de meci în acest sezon, Borussia Mönchengladbach are doar două puncte. Ultima dată când au avut atât de puține puncte în acest moment al sezonului a fost în urmă cu opt ani, când au pierdut chiar primele cinci meciuri. Totuși, în ciuda înfrângerii cu 0:1 în fața lui Leipzig de săptămâna trecută, Borussia a arătat o prestație clar acceptabilă.

Elvedi rămâne un borussian

În timpul vacanței de vară, fundașul central al Borussiei Mönchengladbach, Nico Elvedi, a fost pe punctul de a se transfera la Wolverhampton Wanderers, până când clubul din Premier League a întrerupt contactul. De atunci, elvețianul s-a răzgândit și a semnat recent o prelungire a contractului până în 2027.

Între timp, elvețianul este din nou prima opțiune și la renani și a stabilizat în mod clar apărarea „Foals” în ultimele meciuri. În următoarele săptămâni și luni, Elvedi va dori cu siguranță să-și mențină forma și să adauge un meci sau două la cele 237 de apariții de până acum pentru Borussia.

Gladbach facts & analysis
  • Gladbach nu a câștigat încă niciun meci în acest sezon.
  • A pierdut cu 0:1 împotriva lui Leipzig în săptămâna precedentă.
  • Încă neînvinsă în deplasare în Bundesliga

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 28 septembrie 2023


Bochum va rămâne, în ciuda înfrângerii de la Munchen, la linia de fund cu trei jucători. Cu toate acestea, Philipp Hofmann va reveni în echipa de start și va forma dubla de vârf împreună cu Takuma Asano.

Ne așteptăm ca Borussia din Gladbach să joace din nou cu linia de fund cu trei oameni la Bochum, care a funcționat destul de bine în ultima vreme. Dacă golgheterul Tomas Cvancara va fi din nou disponibil va fi decis doar cu puțin timp înainte de meci.

Bochum – Gladbach comparație directă & statistică

În istorie, VfL Bochum și Borussia Mönchengladbach s-au întâlnit până acum de 89 de ori. Dintre aceste întâlniri, Gladbach a câștigat 35 de partide, în timp ce Bochum a câștigat 28. O întâlnire deosebit de memorabilă a avut loc la retrogradarea din 2011, când Gladbach a ieșit învingătoare datorită golurilor lui Reus și de Camargo.

  • Bochum a câștigat doar unul din ultimele șase meciuri împotriva lui Gladbach.
  • Bochum câștigă prima repriză în 16% din meciuri, Gladbach în 35% din meciuri.
  • Ambele stadioane sunt la doar 69 de kilometri distanță
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.