Leipzig – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Leipzig – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 30.09.2023 Bundesliga

RB Leipzig – Bayern Munchen

A 6-a zi de meci din Bundesliga rezervă o mulțime de meciuri interesante pentru fanii fotbalului german de această dată. Meciul de top de sâmbătă seară își respectă cu adevărat numele în această săptămână. La ora 18:30, cel mai mare oraș din Saxonia va găzdui duelul la care am asistat deja în Supercupa din acest an. Dacă va exista un rezultat similar în această săptămână, puteți afla în pontul nostru Leipzig vs Bayern.

Pe hârtie, cele mai bune echipe germane din prezent se vor întâlni sâmbătă în Saxonia. Din vara anului 2021, toate cele șapte titluri naționale au fost câștigate fie de FC Bayern, cu două campionate și tot atâtea titluri de Supercupă, fie de RB Leipzig, cu două victorii în Cupa DFB și un triumf în Supercupă.

În actualul clasament, însă, cele două echipe nu prea dețin acest statut. Bayern, însă, a revenit în fruntea campionatului, așa cum era de așteptat, și a susținut acest statut și săptămâna trecută, cu un impresionant 7:0 în fața lui Bochum. Sașii sunt și ei chiar acolo sus, dar sunt doar pe locul patru în clasament, după douăsprezece puncte din cinci meciuri.

Leipzig – Bayern info:

  • Data & Ora: 30.09.2023, ora 18:30.
  • Locul de desfășurare a meciului: Red Bull Arena, Leipzig.
  • Competiția: Bundesliga, etapa a 6-a.
  • Transmisie TV: Sky

Leipzig Formă &; Verificare bilanț

RB Leipzig inspiră din nou fanii cu un fotbal rapid și ofensiv. După ce a câștigat Cupa în sezonul precedent, RasenBallsport a câștigat și Supercupa la începutul acestui sezon, cu o victorie impunătoare cu 3-0 în fața viitorilor adversari din Munchen. Din cauza acestui meci, RB a fost nevoită să joace în Cupă în timpul săptămânii, unde s-a impus cu 3:2 în fața celor de la Wiesbaden din a doua Bundesliga.

Primul meci în Bundesliga a fost însă cu totul altceva decât ideal pentru echipa antrenorului Marco Rose. La Leverkusen, RasenBallsport a pierdut meciul de debut în campionat cu 2:3. După aceea, însă, Leipzig și-a găsit din ce în ce mai bine drumul și a câștigat următoarele cinci meciuri la rând. Așa s-a întâmplat și săptămâna precedentă, când sașii s-au impus cu 1-0 la Gladbach.

Power football à la Leipzig

Încă o dată, sașii au mult ritm și abilități tehnice în ofensivă în acest sezon. Cu toate acestea, RB acționează mult mai eficient în noul sezon de până acum decât în sezoanele precedente.

Leipzig are cea mai eficientă rată de finalizare din Bundesliga, cu un impresionant +6,7, și, deși valoarea xG este de doar 7,3, sașii au marcat deja 14 goluri. Un punct important în jocul ofensiv îl reprezintă și centrările precise. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că David Raum are cele mai multe centrări din întreaga ligă, cu 20 până acum.

Leipzig fapte &; analiză
  • Patru victorii consecutive în Bundesliga
  • Primul loc în campionat
  • Câștigătorii actuali ai Cupei DFB

Bayern forma & verificarea soldului

FC Bayern a devenit campioană pentru a unsprezecea oară consecutiv în pre-sezon, deși cu oarecare noroc, și ar dori să repete această performanță pentru a douăsprezecea oară în luna mai a anului viitor. Iar până acum, campionii recordului par a fi pe drumul cel bun.

Bayern se află în fruntea clasamentului după cinci meciuri și este chiar neînvinsă în campionat până acum. Singura remiză a sezonului de până acum a fost obținută împotriva lui Leverkusen, care a terminat pe locul doi la puncte. În săptămâna precedentă, însă, FCB a făcut mult pentru raportul de goluri, când campioana en-titre s-a impus cu 7:0 în fața lui Bochum. Apoi, în cursul săptămânii, a urmat un 4:0 impunător în Cupa DFB împotriva lui Münster.

Defensivă căzută

În pre-sezon, FCB nu numai că a oferit cea mai bună ofensivă din campionat, dar a avut și cea mai puternică apărare împreună cu Union Berlin. În acest sezon, campioana en-titre se află doar pe locul doi în această statistică, după Eintracht Frankfurt, cu doar trei goluri primite, dar recordul de patru goluri primite în cinci meciuri este destul de respectabil.

Motivul este și un surplus de apărători centrali de primă clasă. Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano și Min-jea Kim ar fi, probabil, titulari absoluți la orice alt club din Bundesliga. În timpul săptămânii, însă, toți trei au lipsit de la victoria din cupă de la Münster din cauza unor accidentări, lăsându-i pe Noussair Mazraoui și Leon Goretzka să ocupe aceste poziții. Cu toate acestea, împotriva lui Leipzig, toți cei trei jucători obișnuiți vor fi, probabil, din nou apți.

Bayern fapte & analiză
  • Încă fără înfrângere în campionat
  • Cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat
  • Lider în campionat

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 28 septembrie 2023


Leipzig se va alinia din nou într-un sistem 4-4-2, cu mijlocașii centrali poziționați ceva mai rezervat. Cu toate acestea, pierderea lui Olmo este deosebit de nefericită pentru echipă. Portarul Gulácsi va reveni probabil pe bancă, după revenirea sa în cupă.

FC Bayern va încerca din nou un 4-2-3-1 pe cealaltă parte a terenului. Serge Gnabry, însă, va lipsi pentru Bayern în viitorul apropiat din cauza unei fracturi la antebraț. Fundașii centrali, care au fost bolnavi în ultima vreme, sunt însă așteptați să fie din nou apți în weekend. Harry Kane va încerca acum să marcheze primul său gol în al doilea său meci cu FCB împotriva RB în centrul atacului.

Leipzig – Bayern comparație directă & statistici

În cele 18 dueluri dintre cele două formații de până acum, RB Leipzig a înregistrat doar trei victorii împotriva lui Bayern. Finala Cupei DFB din 2019, câștigată de Bayern cu 3-0, rămâne în mod special întipărită în memoria fanilor. În ultima Supercupă, însă, RasenBallsport s-a impus cu 3-0 la Munchen.

  • Duelul locului 1 împotriva locului 4
  • Bayern nu a câștigat niciunul dintre ultimele trei meciuri cu Leipzig
  • Când Bayern conduce cu 1-0 în meciurile din deplasare, câștigă 78% dintre ele.
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.