Hoffenheim – Dortmund Sfat, pronosticuri și cote – 29.09.2023 Bundesliga

Home » Hoffenheim – Dortmund Sfat, pronosticuri și cote – 29.09.2023 Bundesliga

TSG Hoffenheim – Borussia Dortmund

Săptămâna aceasta a fost foarte relaxată pentru majoritatea echipelor din prima ligă, deoarece doar Bayern și Leipzig au avut de jucat în Cupa DFB. În acest weekend, însă, ne întoarcem la treabă, având în vedere că este programată cea de-a 6-a etapă din Bundesliga. Startul noii runde ne duce la Kraichgau. Două rivale în clasament se vor întâlni acolo vineri. Dar ce echipă va începe weekend-ul cu o victorie, puteți afla în pontul nostru Hoffenheim – Dortmund.

Gazdele din Kraichgau vor să își continue seria puternică. TSG a câștigat ultimele patru meciuri din Bundesliga și s-a impus și sâmbăta trecută cu 2-0 pe Alte Försterei. Vizitatorii din Dortmund au obținut însă și o eliberare în săptămâna precedentă. Borussienii s-au impus cu 1-0 acasă cu Wolfsburg și au oferit o prestație absolut convingătoare în acel meci.

Cu toate acestea, antrenorul lui Hoffenheim ar dori să împiedice următoarele trei puncte ale lui BVB vineri și, de preferință, să repete performanța din prima sa întâlnire ca antrenor împotriva galben-negrilor. În decembrie 2020, americanul, pe atunci încă în slujba lui VfB Stuttgart, a împușcat Dortmund de pe propriul stadion cu 5:1. Omologul său Edin Terzic, însă, este încă neînvins în trei meciuri împotriva TSG.

Hoffenheim – Dortmund info:

  • Data & Ora: 29.09.2023, ora 20:30.
  • Locul de desfășurare a meciului: PreZero Arena, Sinsheim
  • Competiție: Bundesliga, etapa a 6-a.
  • Copilare TV: DAZN

Hoffenheim Form &; Balance Check

Ultimul sezon al lui TSG 1899 Hoffenheim a început promițător sub conducerea antrenorului André Breitenreiter, dar a continuat rapid cu o cădere bruscă. La începutul lunii februarie, Pellegrino Matarazzo a preluat cârma echipei și, după dificultățile inițiale, a condus un reviriment în Kraichgau. În cele din urmă, Hoffenheim a terminat pe locul al doisprezecelea.

În noul sezon, însă, Hoffenheim a reușit până acum să aducă puncte la Kraichgau foarte regulat. După înfrângerea de la începutul sezonului cu SC Freiburg, TSG a intrat într-o serie de victorii și nu a mai părăsit-o de atunci. Hoffenheim are în prezent patru meciuri fără să piardă vreun punct și a câștigat și pe terenul lui Union Berlin în săptămâna precedentă.

Beier înflorește

Andrej Kramaric a fost din nou inima atacului lui Kraichgauer în acest sezon. Poate că croatul nu se mai simte ca acasă în linia de atac, dar este în continuare implicat cu regularitate în golurile lui TSG. În primele cinci meciuri de campionat, jucătorul de 32 de ani a marcat deja trei goluri și a oferit o pasă de gol.

Cu toate acestea, Kramaric nu este cel mai bun marcator al clubului din Kraichgau. În schimb, Maximilian Beier este cel care se află la mare căutare în linia de atac. Jucătorul în vârstă de 20 de ani s-a întors în roșu de la împrumutul său de doi ani la Hanovra în a doua Bundesliga, unde a jucat în total 63 de meciuri și a marcat zece goluri. Tânărul a marcat de patru ori în primele cinci meciuri din Bundesliga în acest sezon.

Hoffenheim fapte &; analiză
  • A învins cu 2:0 pe Union în săptămâna precedentă.
  • Pe locul 5 în Bundesliga
  • Ultimele patru victorii la rând

Dortmund formă &; verificare bilanț

Pe hârtie, BVB a avut un început bun de sezon și încă nu a suferit nicio înfrângere în Bundesliga până acum. Borussia urmează astfel a doua jumătate puternică a pre-sezonului, în care Dortmund a ratat la limită campionatul. Dar, în ciuda acumulării de puncte solide, performanțele de până acum ale BVB nu au fost deloc de campionat.

Mai ales cele două remize cu Bochum și Heidenheim au provocat multe resentimente în rândul fanilor. Iar prestația foarte defensivă din meciul pierdut cu 0:2 la Paris, la începutul Ligii Campionilor, i-a nemulțumit și ea pe cei mai mulți dintre suporterii Borussiei. Cu toate acestea, în săptămâna precedentă, Dortmund a câștigat cu 1-0 în campionat împotriva lui VfL Wolfsburg și chiar a avut o prestație solidă.

Bynoe-Gittens atacă

În primele meciuri ale sezonului, departamentul ofensiv al BVB a părut destul de static și a emanat puțină amenințare de gol. Karim Adeyemi și Sébastien Haller, în special, nu au ajuns deloc în noul sezon. Prin urmare, împotriva lupilor, antrenorul Edin Terzic a schimbat oarecum atacul Borussiei.

Și un om în special a impresionat în duelul cu Wolfsburg de săptămâna trecută. Jamie Bynoe-Gittens, care a trebuit să se confrunte cu două accidentări grave la umăr în sezonul trecut, a strălucit prin viteza și capacitatea sa de dribling, făcând ca linia de fund a VfL să se clatine în câteva rânduri. Tânărul de 19 ani va încerca acum să continue această performanță împotriva TSG.

Dortmund fapte &; analiză
  • Dortmund încă fără înfrângere în acest sezon de Bundesliga
  • Pe locul 6 în Bundesliga
  • A învins cu 1-0 pe Wolfsburg săptămâna trecută

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 28 septembrie 2023


Există un sistem de joc bine exersat la Hoffenheim în această partidă. Și vineri, TSG va funcționa din nou cu o linie de fund în trei oameni. După victoria cu 2-0 de la Köpenick, nu ne așteptăm la nicio schimbare în unsprezece de start al TSG.

Borussia Dortmund intenționează să înceapă meciul într-un sistem 4-2-3-1. Reus își va ocupa poziția în spatele liniei întâi și este probabil ca Niclas Füllkrug să înceapă din nou ca atacant. Jamie Bynoe-Gittens și-a încercat șansa împotriva lui Wolfsburg la debutul său în acest sezon și este posibil să înceapă și el în Kraichgau.

Hoffenheim – Dortmund comparație directă &; statistici

Statistica tinde să favorizeze Borussia Dortmund. Hoffenheim a înregistrat șapte victorii împotriva lui Dortmund în întâlnirile directe, în timp ce Borussia a câștigat de 15 ori împotriva TSG. În sezonul trecut, Dortmund a câștigat ambele meciuri la o diferență strânsă de 1:0.

  • Hoffenheim nu a câștigat niciunul dintre ultimele șase dueluri cu Dortmund.
  • Duell între locul cinci și șase în campionat.
  • Hoffenheim câștigă 26% din reprize, Dortmund câștigă 48%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.