Leverkusen – Heidenheim Sfat, pronosticuri și cote – 24.09.2023 Bundesliga

Home » Leverkusen – Heidenheim Sfat, pronosticuri și cote – 24.09.2023 Bundesliga

Bayer Leverkusen – 1. FC Heidenheim 1846

Meciul de duminică din ziua a 5-a a Bundesligii este dominat în totalitate de participantele germane în Europa League și în Liga Conferințelor. Echipa care se află poate în cea mai bună formă în acest moment în prima ligă va începe meciul. Werkself, însă, primește o echipă care nu are nimic de pierdut în acest duel. Pontul nostru pentru Leverkusen – Heidenheim vă va spune dacă oamenii de sub Bayerkreuz vor ieși din nou învingători de pe teren.

În orice caz, palmaresul vorbește clar în favoarea celor de la Werkself. În primele meciuri ale sezonului, Leverkusen a fost aproape întotdeauna convingătoare la nivel complet și este încă neînvinsă în acest sezon. De asemenea, Bayer 04 s-a luptat pentru a obține o remiză în ultima confruntare din Bundesliga cu FC Bayern. Joi, în Europa League, Werkself a înregistrat de asemenea o victorie impunătoare cu 4:0.

Viitorii adversari de la Heidenheim, însă, se descurcă mai mult decât bine în primul sezon de Bundesliga din istoria lor. După ce oamenii antrenorului Frank Schmidt au fost nevoiți să plătească mult tribut în primele două meciuri ale sezonului, Heidenheim a adunat patru puncte în ultimele două partide cu Dortmund și Bremen.

Leverkusen – Heidenheim info:

  • Data & Ora: 24.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, ziua a 5-a.
  • Transmisie TV: DAZN

Leverkusen Forma &; Verificarea soldului

De când antrenorul Xabi Alonso a preluat Werkself-ul în ziua a noua de pre-sezon, lucrurile au mers constant în sus pentru Bayern 04. Trendul ascendent a dus apoi la un loc șase la finalul sezonului și, astfel, la o nouă calificare în Europa. În acest sezon, însă, Leverkusen a funcționat la un cu totul alt nivel.

Werkself a început excelent noul sezon, câștigând primele trei meciuri din Bundesliga fără probleme majore. Iar în meciul de top de la Munchen de săptămâna trecută, Bayer 04 s-a vândut și ea foarte bine și a obținut un binemeritat egal 2:2 în prelungiri. Înaintea celei de-a cincea etape, oamenii de sub crucea lui Bayer se află în continuare în fruntea clasamentului.

Noii au dat lovitura

În sezonul precedent, Moussa Diaby a fost probabil fața definitorie a lui Werkself, contribuind cu un număr impresionant de nouă goluri și nouă pase de gol în Bundesliga. Cu toate acestea, având în vedere că francezul strălucește acum la Aston Villa în Premier League, alți jucători vor fi chemați să iasă în evidență în noul sezon.

Cu toate acestea, noii veniți la Bayer Leverkusen nu par să se ferească deloc de lumina reflectoarelor. Toți noii veniți de la Werkself au fost convingători pe teren până acum. Granit Xhaka dirijează mijlocul terenului, în timp ce Alejandro Grimaldo a strălucit, printre altele, cu un gol impresionant pentru a egala 1-1 la Munchen. Jonas Hofmann, între timp, oferă constant pase de gol și a înregistrat deja trei în campionat, în timp ce Boniface este cel mai bun marcator al lui Werkself, cu un total de patru goluri în Bundesliga.

Leverkusen fapte &; analiză
  • Liderii din Bundesliga
  • Au jucat 2-2 cu Bayern în săptămâna precedentă

    R

  • A învins cu 4:0 pe Häcken în Europa League

Heidenheim formă & verificare bilanț

RB Leipzig a reușit să urce din Oberliga, clasa a cincea, în Bundesliga în decurs de șapte ani. În decurs de 20 de ani, 1. FC Heidenheim a reușit și ea această performanță, dar fără sprijinul de milioane de dolari al unei corporații producătoare de bere. Primul sezon de Bundesliga din istoria clubului este, prin urmare, ceva foarte special pentru oamenii din Ostalb.

Iar până acum, echipa antrenorului Frank Schmidt s-a descurcat foarte bine în prima ligă. În primele meciuri, Heidenheim a ținut mereu piept lui Wolfsburg și Hoffenheim, dar a plecat totuși acasă fără niciun punct. Dar, cel târziu de la 2:2 la Dortmund, FCH a ajuns în sfârșit în Bundesliga. În săptămâna precedentă, Heidenheim a obținut atunci și prima victorie din istoria Bundesligii, contra lui Bremen.

O mutare sub formă de împrumut lovește acasă

În total, Heidenheim s-a impus cu 4-2 în fața lui SVW în săptămâna precedentă. Cel mai bun jucător al lui Bremen de pe teren a îmbrăcat însă tricoul gazdelor din Ostalb. Eren Dinkci s-a mutat în vară de la Weser la Brenz și a marcat două goluri direct împotriva actualului său angajator.

În primele cinci meciuri competiționale pentru Heidenheim, germano-turcul a marcat deja patru goluri și a dat o pasă de gol. Jucătorul în vârstă de 21 de ani se înțelege extrem de bine cu sistemul antrenorului Frank Schmidt și este deja foarte bine pus la punct cu restul echipei. Pe măsură ce sezonul avansează, Dinkci și-ar dori cu siguranță să mai adauge unul sau două goluri în contul său.

Heidenheim fapte și analize
  • Pe locul 11 în clasamentul Bundesliga
  • A învins cu 4:2 pe Bremen în ultimul lor meci
  • Campioana în exercițiu a celei de-a doua ediții a Bundesligii

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 24 septembrie 2023


După ce Leverkusen a operat cu un 4-2-2-2 în Europa League în timpul săptămânii, ne așteptăm ca Werkself să revină cu linia de fund în trei oameni împotriva lui Heidenheim. Față de meciul cu Bayern, nu ne așteptăm aproape la nicio schimbare în formația de start a lui Werkself. Doar Exequiel Palacios va reveni, probabil, prin rotație în unsprezece de start.

Cu toate acestea, ne așteptăm ca vizitatorii din Ostalb să joace în 4-2-2-2 pe care Leverkusen a jucat în timpul săptămânii. Dubla de înaintare va fi formată din nou din Kleindienst și Pieringer. În același timp, Dinkci, împrumutat, va oferi din nou o amenințare de gol pe partea dreaptă

Leverkusen – Heidenheim comparație directă &; Statistici

Heidenheim și Leverkusen s-au mai întâlnit o singură dată într-o competiție oficială. În 16-imile de finală ale Cupei DFB 2018/19, formația din divizia secundă de atunci a înregistrat o victorie cu 2-1, în ciuda unui gol marcat de Julian Brandt. Nikola Dovedan și Maurice Multhaup au fost marcatorii de pe Ostalb cu acea ocazie.

  • Leverkusen rămâne fără victorie în fața lui Heidenheim
  • Primul duel al celor două echipe în campionat

    R

  • Leverkusen câștigă 42% din reprize, Heidenheim câștigă 48%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.