Bayern – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 23.09.2023 Bundesliga

Home » Bayern – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 23.09.2023 Bundesliga

Bayern Munchen – VfL Bochum

Fotbalul a revenit pe marea scenă europeană în cursul săptămânii, odată cu începerea fazei grupelor Ligii Campionilor. Pentru echipele germane de top, însă, în acest weekend se revine la rutina zilnică din Bundesliga. Pentru campioana en-titre, al treilea meci acasă la rând este programat apoi sâmbătă după-amiază. Cu toate acestea, adversarul din acest weekend nu este din Manchester, ci din zona Ruhr. Dacă FCB va avea la fel de mult succes ca miercuri, puteți afla în pontul nostru Bayern – Bochum.

Bayern nu se descurcă extrem de bine doar în prima ligă, ci și în Bundesliga, unde încă nu a pierdut niciun meci. Înaintea zilei a cincea, FCB se află pe locul doi, cu zece puncte, doar din cauza diferenței de goluri mai proaste. Pe de altă parte, vizitatorii de la Bochum încă așteaptă prima victorie din acest sezon. Totuși, după înfrângerea din deschidere cu Stuttgart, VfL a obținut recent trei remize solide la rând.

Totuși, cel mai mare obstacol pentru Bayern în acest weekend ar putea fi Oktoberfest. Asta pentru că recordul campionilor pe teren propriu în Bundesliga în timpul Wiesn-ului este mai slab, cu o rată de victorie de 64%, în comparație cu meciurile din afara perioadei festive, unde rata de victorie este de 75%.

Bayern – Bochum info:

  • Data &; Ora: 23.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, ziua a 5-a.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Bayern Form &; Balance Check

După ce anul trecut a domnit mult haos la FC Bayern, atât pe teren cât și în afara lui, echipa din Munchen caută să își restabilească dominația obișnuită în Bundesliga în acest sezon. După patru meciuri, însă, campioana en-titre se află doar pe locul doi în prima ligă germană.

Cu toate acestea, startul lui Bayern a fost mai mult decât respectabil până acum. Echipa din Munchen a câștigat primele trei meciuri de campionat împotriva lui Bremen, Augsburg și Gladbach într-o manieră mai mult sau mai puțin impunătoare. În meciul de top cu Leverkusen de vinerea trecută, FCB a ratat victoria la limită. Și în Liga Campionilor, de asemenea, au obținut o victorie cu 4:3 în fața lui Man United în meciul de deschidere.

Problema penalty-urilor de la Bayern

Când Leon Goretzka a marcat golul de 2-1 pentru Bayern chiar înainte de final vinerea trecută, mulți observatori au crezut că este golul victoriei. Însă, în prelungiri, FCB a cedat egalarea în final, după un penalty extrem de controversat. Dar această nereușită a devenit tot mai frecventă pentru campioana en-titre în ultimul timp.

În ultimele 33 de meciuri din Bundesliga, Bayern Munchen a provocat unsprezece penalty-uri. Șapte jucători diferiți au fost vinovați. În mod remarcabil, FCB a acordat exact același număr de penalty-uri împotriva sa în cele 112 meciuri de dinaintea acestei etape.

Bayern fapte &; analiză
  • Bundesliga pe locul doi în clasament
  • Au jucat 2-2 cu Leverkusen în ultima zi de campionat
  • Al treilea meci la rând pe teren propriu

Bochum formă &; verificare de bilanț

VfL Bochum intră pentru a treia oară consecutiv în etapa din Bundesliga, ceea ce în sine este considerat un mare succes pentru clubul din Ruhr. Prioritatea principală rămâne menținerea în campionat în acest sezon. Cu toate acestea, începutul noului sezon a fost orice, dar nu promițător.

Eliminarea în turul 1 al Cupei DFB împotriva Arminia Bielefeld din divizia a 3-a a fost urmată de o înfrângere clară în primul meci din Bundesliga împotriva VfB Stuttgart. În ultimele trei meciuri, însă, VfL a arătat o prestație îmbunătățită și a obținut câte un punct împotriva lui Dortmund, Augsburg și Frankfurt. Împotriva lui FC Bayern, cei de la Bochum speră acum să obțină al patrulea punct la rând.

Dispărut slab Bochum

Pentru VfL Bochum, atmosfera meciurilor de acasă a avut o semnificație specială în ultimii ani. Ruhrstadion a fost o fortăreață inexpugnabilă pentru echipa din Bochum până acum în acest sezon, deoarece încă nu a suferit nicio înfrângere acolo. Chiar și în sezonul trecut, bilanțul de acasă a fost pozitiv, cu mai multe victorii decât înfrângeri pe stadionul de pe Castroper Straße.

Pe teren străin, însă, Bochum se prezintă într-o cu totul altă lumină. Pe 12.11.2022, echipa din vestul profund s-a impus cu 1-0 la FC Augsburg și, mai puțin de patru luni mai târziu, cu 2-0 la Köln. Totuși, aceste două victorii au fost urmate de doar trei remize în pre-sezon, ceea ce face ca VfL să fie a doua cea mai slabă echipă din deplasare din campionat. În noul sezon, această statistică ar trebui să fie din nou mai pozitivă, iar victoria cu un punct de la Augsburg a fost un prim pas în direcția corectă.

Bochum fapte &; analiză
  • Cea mai slabă apărare din campionat de anul trecut.
  • A ocupat locul 13 în campionat.
  • Încă fără victorie în acest sezon

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 21 septembrie 2023


Thomas Tuchel o va trimite din nou pe Bayern pe teren împotriva lui Bochum într-un 4-2-3-1. Harry Kane va asigura din nou pericolul în față. Și în rest ne așteptăm doar la puține rotații în echipa de start față de duelul cu Manchester United. Kingsley Coman ar putea totuși să evolueze în unsprezece de start.

La VfL Bochum, vom vedea din nou familiarul 3-5-2. De asemenea, ne așteptăm la puține sau deloc schimbări în unsprezece de start pentru vizitatorii de pe Castroper Straße. Probabil că dubla de vârf va fi formată din nou din Hofmann și Asano.

Bayern – Bochum comparație directă &; statistici

În cele 79 de întâlniri anterioare cu VfL Bochum, FC Bayern a câștigat un număr impresionant de 53 de meciuri. În schimb, echipa din Bochum s-a impus doar de zece ori în fața campioanei en-titre. Ultima victorie a lui VfL la Munchen datează din 28 august 1991. În sezonul precedent, însă, Bochum a pierdut în fața campioanei en-titre cumulat în cele două meciuri cu 0:10.

  • Bochum nu a câștigat niciodată împotriva lui Bayern pe Allianz Arena.
  • Bochum a câștigat doar unul din cele 37 de meciuri disputate în deplasare la FC Bayern.
  • Bayern câștigă 63% din reprize, Bochum câștigă 17%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.