Wolfsburg – Union Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

Home » Wolfsburg – Union Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

VfL Wolfsburg – Union Berlin

După ce cele mai bune echipe naționale europene s-au întrecut săptămâna trecută în competițiile internaționale, privirile se întorc acum spre Bundesliga. A sosit ziua a patra, iar fanii așteaptă cu nerăbdare meciuri interesante. Printre acestea se numără și confruntarea dintre VfL Wolfsburg și Union Berlin, sâmbăta viitoare, în cadrul conferinței.

Dacă aruncăm o privire în clasament, observăm că gazdele de la Wolfsburg se află în prezent pe locul șapte, cu șase puncte. Lupii au început cu două victorii, dar au pierdut ultimul meci împotriva lui Hoffenheim cu 1:3. Oaspeții din Köpenick au început și ei noul sezon cu două victorii și au suferit o înfrângere cu 0:3 împotriva lui Leipzig pe propriul stadion în urmă cu două săptămâni. Astfel, Eisernen se află pe locul cinci înaintea celei de-a patra etape.

După ce Hansi Flick a jucat ultimul său meci ca selecționer național în urmă cu o săptămână pe Volkswagen Arena, acum se întâlnesc doi antrenori care sunt ferm în șa. Dacă spectatorii se pot aștepta la un meci la fel de interesant ca cel dintre Germania și Japonia de sâmbătă, puteți afla în pontul nostru Wolfsburg – Union.

Wolfsburg – Union Info

  • Data & Ora: 16.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Volkswagen Arena, Wolfsburg

    R

  • Competiție: Bundesliga, ziua a 4-a.

    R

  • Transmisie TV: Sky

Wolfsburg Form &; Balance Check

Antrenorul Niko Kovac este acum foarte sigur în șaua de antrenor al lui Wolfsburg. Cu toate acestea, nu a fost întotdeauna așa în timpul petrecut la Wolves. VfL a avut un start accidentat în sezonul trecut după ce croatul a preluat cârma echipei. În primele cinci meciuri, sașii de Jos au adunat doar două puncte. Cu toate acestea, pe măsură ce sezonul a avansat, sașii de Jos au progresat constant și au terminat pe locul opt.

În noul sezon, lupii au început bine. După o victorie cu 6:0 în primul tur de cupă împotriva lui Makkabi Berlin, a urmat o victorie cu 2:0 împotriva lui Heidenheim în debutul Bundesligii. A urmat o victorie cu 2-1 la Köln, înainte de o înfrângere cu 3-1 în fața lui TSG Hoffenheim la Sinsheim.

Arnold doar rezervă?

În ultimii ani, Maximilian Arnold a fost, de obicei, jucătorul cheie la mijlocul terenului pentru VfL Wolfsburg. În ciuda faptului că are doar 29 de ani, el poartă banderola de căpitan și este astfel unul dintre cei mai tineri căpitani de echipă din campionat. Totuși, acest fapt reflectă orientarea generală a echipei VfL, care este una dintre cele mai tinere echipe din Bundesliga, cu o medie de vârstă de 24,4 ani pe meci.

În ciuda vârstei sale relativ tinere, Maximilian Arnold este o figură de identificare absolută pentru club. El poartă tricoul cu numărul 27 al lui Wolfsburg de mai bine de unsprezece ani și a fost, de asemenea, o parte activă a lupilor în tinerețe. În acest sezon, însă, mijlocașul nu a fost întotdeauna titular și în ultima vreme a funcționat mai mult ca un fel de joker nobil sub comanda antrenorului Kovac.

Wolfsburg fapte & analiză
  • Sunt pe locul 8 în campionat în pre-sezon.
  • Pierdut 1:3 cu Hoffenheim în ultimul meci.

    R

  • A marcat în toate meciurile de până acum

NUnirea formează & verificare sold

Suporterii Unirea Berlin au fost în al șaptelea cer în pre-sezon, în timp ce micul basm fotbalistic a continuat în estul capitalei. Echipa lui Urs Fischer a depășit toate așteptările și a terminat sezonul trecut pe locul patru, ceea ce i-a asigurat un loc în Liga Campionilor din acest an.

În primul tur al Cupei, FCU s-a prezentat din nou extrem de solid și a câștigat meritat cu 4:0 în fața lui Walldorf. În debutul Bundesligii, au urmat alte două victorii convingătoare cu 4:1, acasă cu Mainz și la Darmstadt. Cu toate acestea, ultimul meci pe teren propriu cu Leipzig, în urmă cu două săptămâni, a fost o înfrângere cu 3-0.

Un italian la Köpenick

Unirea s-a întărit în această pauză de vară cu jucători foarte talentați. Cu Kevin Volland și Robin Gosens, FCU a adus doi foști și actuali internaționali. În plus, Eisernen l-a adus la Wuhle pe Leonardo Bonucci, internațional italian și campion european cu 121 de selecții.

Apărătorul îl cunoaște chiar și pe antrenorul advers. Bonucci a jucat deja într-un meci din preliminariile Campionatului European în iunie 2015, împotriva echipei antrenate de Niko Kovac, când Italia a remizat cu Croația, scor 1-1. Sâmbăta aceasta, jucătorul de 36 de ani va încerca să obțină prima sa victorie cu noua sa echipă, Union Berlin.

Union fapte &; analiză
Union fapte &; analiză
  • Ultimul sezon pe locul 4 în Bundesliga.
  • Învins cu 0:3 în fața lui Leipzig în ultimul meci.
  • Cea mai bună apărare din sezonul trecut al Bundesligii

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 14 septembrie 2023


Pentru VfL Wolfsburg, ne așteptăm din nou la un 4-3-3. Căpitanul Maximilian Arnold nu a fost deosebit de convingător împotriva lui Hoffenheim recent și probabil că va fi din nou pe bancă împotriva lui Union. Nou-venitul Amin Sarr va sta probabil și el pe bancă deocamdată.

Pentru Union, ne așteptăm din nou la obișnuitul 3-5-2, după ce 3-4-3 nu a funcționat foarte bine împotriva lui Leipzig data trecută. Brendon Aaronson revine în echipa de start după suspendarea sa. Cu toate acestea, FCU va trebui să se descurce fără Kevin Volland, suspendat la Wolfsburg.

Wolfsburg – Union Direct comparație & Statistici

Ambele echipe s-au întâlnit doar în unsprezece meciuri competitive până acum în istoria lor, iar comparația directă merge clar către VfL. Saxonii de Jos au câștigat cinci meciuri, în timp ce Union a câștigat doar trei împotriva lupilor. Cu toate acestea, Union a câștigat atât prima manșă a pre-sezonului de la Alte Försterei, cât și turul 2 al Cupei DFB de anul trecut. Cu toate acestea, ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 1-1.

  • Union încă nu a câștigat un meci competitiv pe Volkswagen Arena.
  • Union a câștigat trei din ultimele cinci dueluri cu Wolfsburg.

    R

  • Ambele echipe cu șase puncte în primele trei meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.