Köln – Hoffenheim Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

Home » Köln – Hoffenheim Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

1. FC Köln – TSG Hoffenheim

A 4-a zi de meci în Bundesliga se apropie weekendul viitor și asta înseamnă și a patra conferință de sâmbătă din acest sezon. La Köln, se întâlnesc două echipe care au avut un start de sezon foarte diferit în primele trei meciuri. Dacă fanii se pot aștepta în continuare la un meci interesant sâmbătă, puteți afla în pontul nostru pentru Köln – Hoffenheim.

Gazdele de la Köln nu au avut startul de sezon dorit. FC a pierdut primele două meciuri ale sezonului împotriva lui Dortmund și Wolfsburg. Cel puțin cei de la Geißböcke au reușit să smulgă primul punct din noul sezon cu o remiză 1-1 la Frankfurt. Cu toate acestea, unii dintre jucătorii de la Cathedral City îi cunosc pe de rost pe viitorii oaspeți. Cu Selke, Uth, Adamyan, Schwäbe, Pentke și Köbbing, șase jucători au un trecut cu TSG.

Împotriva viitorilor lor adversari, Geißböcke vor avea nevoie de toate informațiile din interior pe care le pot obține. După înfrângerea de la deschiderea meciului cu Freiburg, TSG a revenit cu două victorii la rând și, prin urmare, va aborda duelul cu FC cu multă încredere în sine.

Cologne – Hoffenheim info:

  • Data & Ora: 16.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: RheinEnergieSTADION, Köln
  • Competiția: Bundesliga, ziua a 4-a.
  • Transmisie TV: Sky

Cologne forma &; verificare de echilibru

De câțiva ani încoace, 1. FC Köln nu stă tocmai bine din punct de vedere financiar și, prin urmare, și-a fixat din nou doar obiectivul de a rămâne în zona retrogradării în sezonul următor. Antrenorul Baumgart a reușit deja să facă acest lucru în ultimii ani și a terminat sezonul precedent pe locul 11 în clasament.

La începutul noului sezon, însă, FC este din nou blocată în treimea inferioară a clasamentului. Înfrângerea nefericită din deschidere împotriva BVB a fost urmată de o altă înfrângere pe teren propriu, de data aceasta împotriva VfL Wolfsburg. La Frankfurt, însă, Geißböcke a obținut primul punct din tânărul sezon cu o remiză 1-1 înainte de pauza internațională.

Îngrijorări din cauza accidentărilor în atac

Ofensiva lui Köln a fost deja copilul problemă în pre-sezon. FC nu a reușit să înscrie un gol de 13 ori în pre-sezon. Acest lucru a însemnat că 38% din meciurile FC-ului au fost marcate în față. În a doua jumătate a sezonului, Geißböcke a petrecut chiar și 406 minute fără goluri proprii, între a 20-a și a 25-a zi de campionat.

Calitatea atacului celor de la Cathedral City este mai puțin problematică. Cu Davie Selke, FC are un atacant care a arătat de ce este capabil în ultima parte a doua a sezonului. În primele meciuri ale noului sezon, însă, fostul jucător al Hertha a fost afectat de multe griji legate de accidentări. Situația este și mai gravă pentru Mark Uth, care a jucat doar 43 de minute în Bundesliga în pre-sezon și a fost nevoit să părăsească terenul accidentat și în acest sezon, în Cupa DFB, împotriva lui Osnabrück.

Cologne facts &; analiză
  • A ocupat locul 11 în campionat în pre-sezon.
  • Au jucat 1:1 cu Frankfurt în ultimul meci.
  • Doar șase victorii pe teren propriu în pre-sezon

Hoffenheim formă &; verificare bilanț

În sezonul trecut, TSG Hoffenheim a cunoscut un sezon cu adevărat groaznic după un început promițător. Kraichgauer a căzut din ce în ce mai adânc în criză spre finalul sezonului. În cele din urmă, calitatea echipei s-a dovedit a fi prea puternică pentru retrogradare, iar Hoffenheim a terminat sezonul pe locul 12 în clasament.

Și startul noului sezon a fost nereușit pentru echipa antrenorului Pellegrino Matarazzo. TSG a pierdut cu 1:2 acasă cu SC Freiburg la începutul sezonului, dar apoi Kraichgauer a câștigat două meciuri la rând. Victoria cu 3-2 în fața lui Heidenheim a fost urmată de o victorie cu 3-1 în fața lupilor de la Wolfsburg.

Mai mult moral în Kraichgau?

Mulți experți se întrebau în pre-sezon cum o echipă de talia lui Hoffenheim poate ajunge în maelstromul retrogradării. Unii fani au negat în repetate rânduri mentalitatea necesară jucătorilor de la TSG. Iar statisticile au dat cu siguranță combustibil acestor acuzații.

În ultimul sezon în prima ligă germană, un deficit al TSG era de obicei sinonim cu înfrângerea. Doar o singură dată în cursul sezonului, în meciul 3:2 cu Bochum din ziua a doua, Hoffenheim a reușit să transforme un deficit într-o victorie. În schimb, în acest sezon, TSG a reușit să întoarcă un deficit în toate cele trei victorii obținute în meciurile competitive.

Hoffenheim fapte &; analiză
  • Au ocupat locul 12 în campionat în pre-sezon.
  • A învins cu 3:1 pe Wolfsburg în ultimul meci.
  • Una dintre cele șase echipe cu șase puncte la startul Bundesligii

Aliniație previzionată – ultima actualizare la 14 septembrie 2023


Pentru 1. FC Köln, ne așteptăm din nou la un 4-1-4-1 pentru meciul cu TSG Hoffenheim, la fel ca data trecută la Frankfurt. În vârf, Davie Selke ar putea reveni direct în 11-le de start, acesta fiind accidentat în ultima perioadă. În schimb, luxemburghezul Mathias Olesen s-a întors accidentat din deplasarea internațională.

Nu se poate evita apărarea în trei la Hoffenheim în acest sezon. În atac, îi așteptăm pe Maximilian Beier și Wout Weghorst din nou împreună în orașul catedrală. Pe de altă parte, nou-venitul Mergim Berisha, în schimb, va sta probabil pe bancă deocamdată.

Cologne – Hoffenheim comparație directă &; Statistici

În mare parte, TSG Hoffenheim a arătat foarte bine în duelurile directe cu FC. Kraichgauer a câștigat 13 dueluri, în timp ce Geißböcken are în palmares doar nouă victorii. După 13 meciuri în Bundesliga fără victorie în fața lui Hoffenheim, Köln a reușit însă o victorie cu 3:1 în ultima etapă secundă.

  • Ambele echipe erau despărțite de șase puncte în campionat în pre-sezon.
  • Ultima victorie a Kölnului pe teren propriu împotriva lui Hoffenheim în Bundesliga a fost pe 12/04/2015.
  • Cologne câștigă 31% din reprize, Hoffenheim câștigă 23%
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.