Freiburg – Dortmund Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Dortmund Sfat, pronosticuri și cote – 16.09.2023 Bundesliga

SC Freiburg – Borussia Dortmund

Bundesliga revine în acest weekend după o pauză internațională agitată. Sâmbătă, ne putem aștepta la o nouă conferință plină, cu un total de cinci meciuri. În Breisgau, se ajunge la un duel care a fost întotdeauna o constantă a începutului de sezon în ultimii ani. Aflați cine va ieși învingător din confruntarea vecinilor de clasament în pontul nostru Freiburg – Dortmund.

Dacă punem la socoteală acest sezon, confruntarea dintre Freiburg și Dortmund a avut loc în nouă din ultimele zece zile de meciuri din cadrul primelor șapte zile de campionat din Bundesliga. În sezonul trecut, de exemplu, acest duel a avut loc în a doua zi de campionat. Atunci, BVB s-a impus cu 3:1 la Breisgau. Cu această victorie, Borussia a fost, de asemenea, ultima echipă care a marcat mai mult de un gol într-un meci în deplasare la Freiburg.

Cu toate acestea, este mai mult decât îndoielnic dacă Dortmund va marca din nou mai mult de un gol sâmbătă la Breisgau. BVB a ratat startul sezonului, adunând doar cinci puncte împotriva celor de la Köln, Bochum și Heidenheim, ceea ce duce în prezent la locul nouă în clasament. Freiburg, pe de altă parte, a câștigat primele două meciuri din Bundesliga înainte de a suferi o înfrângere amară cu 5-0 la Stuttgart înainte de pauza internațională.

Freiburg – Dortmund info:

  • Data & Ora: 16.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Europa-Park Stadion, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua a patra de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Freiburg Form &; Balance Check

SC Freiburg și-a continuat activitatea bună și constantă în sezonul trecut și a revenit pe locul cinci la finalul sezonului trecut. Cu toate acestea, punctul culminant pentru fanii SCF a fost, cu siguranță, ultima etapă din 16-imile de finală ale Europa League, unde Breisgauer a întâlnit-o pe Juventus Torino.

În acest sezon, SCF va reveni pe scena europeană, iar echipa antrenorului Christian Streich își dorește și ea să atace din nou vârful clasamentului. Primele două meciuri ale sezonului au fost foarte promițătoare și pentru SCF. Împotriva lui Hoffenheim și Bremen, echipa din Breisgau a adunat șase puncte. Cu toate acestea, visele celor de la Freiburg au fost spulberate în vizita la Stuttgart, unde au pierdut cu 5-0.

Atubolu crește în rol

În sezonul precedent din Bundesliga, SC Freiburg a înregistrat o serie impresionantă de 13 meciuri fără să primească gol. În toate aceste meciuri, portarul Mark Flekken a stat între buturi pentru Breisgauer. În vară, însă, jucătorul de 29 de ani s-a transferat la Brentford, în Premier League. Succesorul său vine din rândurile noastre, sub forma fostului portar al echipei a 2-a Noah Atubolu.

În primele sale trei apariții în Bundesliga, însă, jucătorul de 21 de ani a părut încă puțin nervos. Însă portarul nu a fost responsabil pentru cele cinci goluri primite la Stuttgart. De asemenea, portarul s-a luptat cu o accidentare minoră în timpul pauzei internaționale, dar nu este de așteptat ca aceasta să-l împiedice să joace împotriva lui Dortmund.

Freiburg fapte & analiză
  • Sunt pe locul opt în clasamentul Bundesliga
  • Pierdut cu 0:5 la Stuttgart în ultimul meci
  • Doar trei înfrângeri acasă în campionat în pre-sezon

Dortmund formă &; bilanț de verificare

Dortmund a încheiat pre-sezonul cu o adevărată traumă, deoarece borussienii au irosit campionatul, pe care îl credeau deja asigurat, acasă cu Mainz, în ultima zi de campionat. În noul sezon, antrenorul Edin Terzic și-a dorit ca echipa sa să atace din nou vârful clasamentului.

Cu toate acestea, echipa din Dortmund a avut mai puțin succes la începutul Bundesligii. Victoria la limită cu 1:0 împotriva celor de la Köln a fost urmată de două remize dezamăgitoare. La Bochum, BVB nu și-a creat decât câteva ocazii și nu a reușit mai mult de un 1-1. Iar cel mai recent, BVB a cedat chiar și un avantaj de 2-0 acasă cu Heidenheim.

Avansatorul cu probleme

Niclas Füllkrug a fost cel mai bun marcator din Bundesliga în pre-sezon, cu 16 goluri pentru foștii săi angajatori, Werder Bremen. În vară, au existat în consecință mai multe zvonuri de transferuri în țară și în străinătate. Cu toate acestea, transferul la BVB a fost o surpriză pentru majoritatea fanilor fotbalului german.

Mai ales că BVB avea un atacant clar în persoana lui Sébastien Haller. Chiar dacă ivorianul a părut deseori foarte neregulamentar la începutul sezonului, apar unele întrebări după transferul lui Füllkrug. Totuși, cel mai mare perdant din afacerea Füllkrug este probabil Youssoufa Moukoko. Jucătorul de 18 ani este acum doar a treia opțiune în atacul lui BVB și probabil că va avea doar apariții sporadice în sezonul următor.

Dortmund fapte &; analiză
  • În pre-sezon, locul doi în clasamentul Bundesligii.
  • Doar o singură înfrângere în Bundesliga în 2023.
  • Au jucat 2-2 cu Heidenheim în ultimul meci

Alinierea preconizată – ultima actualizare pe 14 septembrie 2023


După ce SCF a mers cu un 4-2-3-1 la Stuttgart, ne așteptăm la un 4-4-2 din nou împotriva lui BVB. Portarul Noah Atubolu a lipsit de la naționala U21 din cauza unei accidentări, dar probabil va fi din nou apt împotriva lui Dortmund.

Chiar dacă sistemul nu a funcționat foarte bine la începutul sezonului, ne așteptăm ca BVB să joace din nou într-un 4-3-3 la Freiburg. Portarul Kobel a lipsit recent din cauza unei accidentări cu echipa națională a Elveției, dar va reveni la cutie împotriva lui Freiburg. Niclas Füllkrug, pe de altă parte, va fi indisponibil din cauza unei accidentări.

Freiburg – Dortmund comparație directă &; statistici

Borussia Dortmund a câștigat 32 din cele 49 de întâlniri cu SC Freiburg, în timp ce formația din Breisgau a ieșit victorioasă doar de șase ori. În sezonul precedent, Dortmund a reușit o revenire impresionantă în prima etapă, transformând un deficit de 0:1 într-o victorie cu 3:1. În manșa secundă, Borussia Dortmund a dominat clar și s-a impus cu 5:1 în fața lui SC Freiburg.

  • Dortmund a câștigat doar unul din ultimele patru meciuri disputate la Freiburg.
  • Ambele echipe sunt vecine de clasament.
  • În pre-sezon, cele două echipe au fost despărțite de 12 puncte
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.