Serbia – Canada Pont, pronosticuri și cote Cupa Mondială 08.09.2023

Home » Serbia – Canada Pont, pronosticuri și cote Cupa Mondială 08.09.2023

Cupa Mondială de baschet 2023, Semifinala de vineri, 08.09.2023

Mulți se gândesc deja cu un tur înainte și visează la finala nord-americană. Dar aș vrea să pun întrebarea de ce nu ar putea fi la fel de bine o finală europeană în schimb?

În pontul meu de pariuri pentru Serbia-Canada, cred că fotbaliștii din Balcani ar putea face ca acest meci să fie mai strâns decât presupun în prezent companiile de pariuri.

Poate chiar un singur coș va decide meciul în cele din urmă.

Punctul meu de succes Canada-Slovenia nu a fost chiar un coș de trei puncte în sens figurat, dar la 1,78 cel puțin o aruncare frumoasă de la distanță care a nimerit mijlocul fileului.

Mi-a fost clar încă de la început că est-europenii nu vor ajunge prea departe în fața unei echipe atât de puternice precum cea a Canadei, cu Luka Doncic în modul solo entertainment.

În cele din urmă, așa cum era de așteptat, nord-americanii au obținut o victorie categorică, 100-89, care i-a catapultat direct în semifinalele acestei FIBA Basketball World Cup – unde acum îi așteaptă Serbia, nu tocmai cea mai dificilă dintre cele trei competitoare rămase în lupta pentru finală.

Canada este la fel de dependentă de Shai Gilgeous-Alexander precum Slovenia este de Luka Doncic. Diferența dintre cele două națiuni, însă, este că Maple Leafs au ceva mai multe fiare în foc.

Barrett a jucat un sfert de finală la fel de puternic, cu 24 de puncte, ca și compatriotul său Dillon Brooks, cu 14 puncte. În cele din urmă, acest efect combinat a făcut ca vedetele din NBA să se impună fără probleme majore.

Următorul duel cu Serbia nu va fi cu siguranță o plimbare în parc, dar nu se poate sublinia suficient de des cât de greu cântărește pierderea lui Nikola Jokic în acest Mondial.

Chiar dacă doar câteva aplicații de pariuri sportive par să avertizeze în privința acestui aspect în ceea ce privește cotele, aș fi, prin urmare, personal, acum aș fi prudent în a prezice o victorie simplă, de la un capăt la altul, a canadienilor și în semifinale.

Serbii par la prima vedere neimpresionanți, dar sunt un adversar cu adevărat neplăcut, care se poate juca până la nebunie atunci când lucrurile merg bine.

De exemplu, au dominat pe toată linia meciurile cu China (105:63), Sudanul de Sud (115:83) și Republica Dominicană (112:79).

Deși nu s-au confruntat încă cu adversari cu adevărat dificili, au reușit să învingă SUA în sferturile de finală, cu o victorie clară, 87-68, în fața Lituaniei.

Încă nu am văzut o comparație reușită cu o echipă de top absolut, dar nu m-ar surprinde dacă sârbii ar putea face față imediat unui astfel de test de rezistență.

Nu numărul de vedete din NBA determină șansele la o medalie, ci în primul rând structura echipei și clasa individuală a fiecărui jucător în parte – chiar dacă aceștia nu sunt sub contract cu un club cunoscut.

Un bun exemplu în acest sens sunt letonii, care, dacă ar fi funcționat aruncarea de trei puncte din ultima secundă, ar fi jucat acum cu SUA și nu cu băieții de la DBB, fără niciun jucător din NBA.

Serbia ar putea deveni vineri următoarea echipă cu jucători majoritar europeni care să învingă o echipă din NBA. Asta pentru că europenii au ușoare avantaje de mărime față de Canada și lucrează extraordinar de bine pe tabelă.

De aceea, mă aștept la o finală de infarct, în care fotbaliștii din Balcani ar putea avea chiar un avantaj foarte strâns la final.

Deși nu au întâlnit încă o echipă de talie mondială, m-au convins atât de mult încât îmi pot imagina o victorie surpriză în fața Canadei la o diferență de două puncte.

Concluzie: Nu va fi ușor pentru canadieni să creeze impulsul pe tabelă necesar pentru a se impune în fața sârbilor, care se apără puternic în zonă.

În ochii mei, outsiderul este așa-numitul „dark horse” al acestui Campionat Mondial FIBA, pe care mulți l-au dat deoparte mult prea devreme în cursa pentru aur – acesta și-ar putea lua acum revanșa!

Deși voi folosi un pariu cu handicap pentru a amortiza puțin riscul, s-ar putea să nu fie o idee rea să punem un 1 pe biletul de pariuri.

Sfatul meu pentru Serbia Canada: Vince SRB cu HC +7.5.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.